Ben de dun bir referans ilani hazirladim ve satildi butonundan musterimin adini dogru sekilde girdim, ama '' Bakim Calismasindayiz '' diye bir hata aldim. Tekrar Referans Iste butonu calisiyor ama her seferinde ayni bakim calismasindayiz hatasini veriyor, 1 gundur boyle. Bu konuda yardimci olabilir misiniz
referans isteği hala çalışmamaktadır.
Ben test ettim çalışıyor, acaba hatayı daha spesifik olarak anlatabilir misiniz?
Bakım çalışması dediğinde alt tarafta bir takım yazılar yazar. Bunları kopyalarsanız bana çok yardımı dokunacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Ben test ettim çalışıyor, acaba hatayı daha spesifik olarak anlatabilir misiniz?
Bakım çalışması dediğinde alt tarafta bir takım yazılar yazar. Bunları kopyalarsanız bana çok yardımı dokunacaktır.
hocam bende tekrar referans iste butonu çıkmıyor, satış yaptığım arkadaş yorum yazacak ama yazamıyor
Düzeltildi, test edebilirsiniz.
aynen bendede halen bakım çalışması takriben 15 dakika içerisinde döneceğiz deniliyor ama hala aynı sorun..
Hocam şimdi düzelttik.
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Hocam şimdi düzelttik.
teşekkürler nihayet gönderebildim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme