Şimdi Ara

Referans Monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben müzikle yaklaşık 5-6 senedir haşır neşirim. Artık yaptığım mix ve masteringi bir üst seviyeye taşımak istiyorum. Zira kulaklıktan yapılan işlemlerde , farklılıklar oluyor. Çünkü ses direkt olarak geliyor. Bu yazın stüdyo monitörü alacağım. Bütçem yüksek değil. Alabileceğim ürünler zaten kısıtlı , 600-700 liraya kadar bütçem var.

Gözlemlediğim ürünlerden ;

M-AUDIO AV-32
    Behringer MONITOR SPEAKERS MS16
    Mackie Cr3 veya Cr4
    ALESIS ELEVATE 4
    Samson SASGT4 (indirimli satılıyor)
    -----------

Evet dostlarım , olaya hakim arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Frekans tepkisi vs. nasıl olmalıdır? Ayrıca yaptığım müzik genelde edm içinde oluyor. Progressive House , Deep House vs. Belki bu da bahsedilen frekans tepkisinde ayrışıma yol açabilir.

Teşekkürler

• Şu başlığı bir inceleyin;
    https://forum.donanimhaber.com/referans-monitoru-hakkinda-bilgisi-olan--126280872

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 7 Haziran 2017; 17:5:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Şu başlığı bir inceleyin;
    https://forum.donanimhaber.com/referans-monitoru-hakkinda-bilgisi-olan--126280872

karar verdim hocam profosyonel birisi ile konuştum , açıkcası ucuz referans monitör kesinlikle almamamı önerdiler. param çöpe gidermiş. paranı beklet , tasarruf et daha iyisini al dedi ya da sağlam bi kulaklık alıp , öteki şarkılarla karşılaştırma yaparakta mix&mastering yapabilirsin dedi.

• Burada da onu söylemeye çalıştım Dynaudio, KRK gibi markalarla başlamak her zaman için avantajdır. Kolay gelsin doğru olanı yapmışsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    6 ay önce açıldı
    Monitör Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Monitör tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.