Arkadaşlar refleks lerimi bi süreliğine yok etmem gerekiyo hani doktora gidince falan dizine dirseğine vuruyolar oynuyo ya onu bi süreliğine kesintiye uğratmanın bir yolu varmı en azından azaltmanın maksat ben hastanede yatayım babam adsl faturası yüzünden kesmesin beni birazda macera olur
omuriliğine 6 lık bi beton çivisi sokarsan reflekslerin kaybolur..seyahatlerini tekerlekli sandalye ile yaparsın. şaka şaka allah korusun ama başka yolu yok yukarda anlattığımdan başka..
doğuştan refleksleri yok edemezsin sonradan kazanılmış refleksler (mesela boşluğuna bastırıldığında gıdıklanma gibi ) kendini sıkarak veya sen farkında olduğun sürece yok olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL
omuriliğine 6 lık bi beton çivisi sokarsan reflekslerin kaybolur..seyahatlerini tekerlekli sandalye ile yaparsın. şaka şaka allah korusun ama başka yolu yok yukarda anlattığımdan başka..
kurbağa ve fare refleks lerini bu şekilde yok ediyoduk labaratuvarda yani felç oluyorlar...
Ya o kadarını bizde biliyoz öyle olcak olsa alırım çekici omuriliğimi 2ye bölerim ama başka yol olmazmı????
başka yolu yok reflex hareketleri tamamen omuriliğin kontrolündedir omuriliğin zarar görmedikçe engelleyemezsin...beyin tahrip olsa bile reflexler çalışmaya devam eder..
Ya offf bu aralar hayatım çok monoton bi yolunu bulrsanız haberim olsun :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme