Arkadaşlar 'Thug Life' oyunundan sonra yaptığım 2. uygulama olan Refleks Testi tamamlandı. Refleks Testi, reflekslerinizi geliştirebileceğiniz ve test edebileceğiniz bir programdır. Bedava ve boyutu da son derece küçük. En azından bi indirip denerseniz sevinirim.
Bu tarz uygulamaları web tabanlı yaparsanız daha çok kitleye ulaşabilirsiniz. Nitekim insanlar tanımadığı kişilerin uygulamalarını bilgisayarında kolay kolay çalıştırmıyorlar. Geçen zamanlarda java ile bir applet yazmıştım. Web üzerinde olmasına rağmen sırf açma izni istediği için insanların neredeyse hiç biri güvenip açmadı.
aynı fikirdeyim, indirip denemeyi düşünmedim bile :)
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
Bu tarz uygulamaları web tabanlı yaparsanız daha çok kitleye ulaşabilirsiniz. Nitekim insanlar tanımadığı kişilerin uygulamalarını bilgisayarında kolay kolay çalıştırmıyorlar. Geçen zamanlarda java ile bir applet yazmıştım. Web üzerinde olmasına rağmen sırf açma izni istediği için insanların neredeyse hiç biri güvenip açmadı.
+1
fishkopfF
kullanıcısına yanıt
Haklısınız hocam. Malum yeni yetme yazılımcıyım. Yavaş yavaş masaüstü programcılığını kapatıp mobil platforma yönelmeyi düşünüyorum. Yorum için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme