dandik bir beton parçası nası o kadar pahalı oluyo hayret
Değerli evrak pardon değerli beton
trafik sigortanız 3.şahıslara verdiğiniz hasarları karşılar.merak etmeyin.12.500.ytl'ye kadar öder. geriye kalan olursa onu da kasko poliçenizdeki İMM teminatında yazan tutara kadar öder. İMM=ihtiyari mali müsuliyet=trafik sigortasından artan kısmı öder.(3. şahıslara) bizim bi müşteri kamyonunun damperi ile eletrik tellerine giriyor.teller kopuyor falan.tedaş rücu ediyor.ve trafik sigortasından hasar ödeniyor. yani içiniz rahat olsun.trafik sigortası öder
Arkadaslar daha once ben de otobanda yolun kenarindaki bariyerlere carptim. Bariyer kirilmadi ama hatta E-5`ten bogaz koprusune katilanlar izleri gorebilirler senelerdir yamuk duruyor. Polis bir sey demedi odemek zorunda kalmadim. Fakat benim de duydugum bunlarin cok pahali malzemeler oldugu.
bir akrabamın şöförü kamyonuyla trenin altında kaldı.çok şükür küçük sıyrıklarla atlattı.kamyonda hasar çok fazlaydı.ama asıl para tcdd den geldi.
trende veya raylarda bişey yoktu ama seferi beklettikleri için büyük bir ceza gelmişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme