Şimdi Ara

Regal 40R8070U 40' 102 EKRAN 4K 3D SMART 800 HZ LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU Televizyon hakkında yorum yapabilecek var mıdır?

Regal 40R8070U 40" 102 EKRAN 4K 3D SMART 800 HZ LED TV

http://urun.n11.com/led-tv/regal-40r8070u-40-102-ekran-4k-3d-smart-800-hz-led-tv-P114880900

• Ben de takip ediyorum bu tvyi. N11de ki yorumlar olumlu. A101den veya bim satışa sunsa çok iyi olacak. Gittigidiyorda 1500 lira. Yüzde 5 ve Maximum ile 1300e gelir. Almayı düşünüyorum.

Yüzde 5 ve maximum ile 1324 lirya geliyor sizce alınır mı?55 oinç lmak daha mı mantıklı.4kda 55 keser gibi.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/regal-40r8070u-40-4k-3d-smart-800hz-led-tv-224514886

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 8 Haziran 2016; 20:35:32 >
  • Arkadaşlar bu tv alınır mı cevap verecek forum üyesi aranıyor.
    Bu mu mantıklı, yoksa vestel 40ua9300 mü?
    40ua9300 1465e geliyor.

Regal in Özellikleri fena değil.
    3 adet usb, 4 adet hdmı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

Arkadaşlar bu tv alınır mı cevap verecek forum üyesi aranıyor.
    Bu mu mantıklı, yoksa vestel 40ua9300 mü?
    40ua9300 1465e geliyor.

Regal in Özellikleri fena değil.
    3 adet usb, 4 adet hdmı var.
    koşulsuz 3 yıl garanti-Vestel güvencesinde-ücretsiz montaj hizmeti. bunlara ilaveten ücreti ve özellikleri size uygunsa tereddüt etmenizi gerektiren bir şey kalmaz. üründe kullanılan anakart, forumda Vestel kullanıcıları tarafından gayet iyi bilinen MB100 serisidir. dts pvr desteği yoktur. panel samsungdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

koşulsuz 3 yıl garanti-Vestel güvencesinde-ücretsiz montaj hizmeti. bunlara ilaveten ücreti ve özellikleri size uygunsa tereddüt etmenizi gerektiren bir şey kalmaz. üründe kullanılan anakart, forumda Vestel kullanıcıları tarafından gayet iyi bilinen MB100 serisidir. dts pvr desteği yoktur. panel samsungdur.

Bilgi için sağolun. 55 inç almak daha mantıklı. Almaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 9 Haziran 2016; 11:05:06 >
  • O konulara pek girmem ama bilginiz olsun diye yazayım. DTS PVR konusunu çözüyorlar.
    rfve arkadaşa ulaş o size yardımcı olacaktır
  • 4K Tv lerde ekran büyük olmalı bence. 40" de HD gibi algılarsınız 4K yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

4K Tv lerde ekran büyük olmalı bence. 40" de HD gibi algılarsınız 4K yı.

pc bağlayacağım genelde.Oyun oynamak daha çok işim görür bu tvde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 9 Haziran 2016; 20:42:26 >
  • 40" monitör olarak kullanılacaksa 4K olması çok farkeder bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamirrr

40" monitör olarak kullanılacaksa 4K olması çok farkeder bence.

Tam olarak anlamadım.Yani iyi mi olur kötü mü?Pc monitörü olarak da kullanacağım gibi.55 alsam sadece salonda kullanılacak ve bir anlam ifade etmeyecek.
    En azından pcye de bağlarım. Trt 4kdan maç belgesel izlerim diyorum.Ve de ileride rx 480 veya rx 490 alabilirim duruma göre.O zaman 2k oyun oynarım daha mantıklı olmaz mı?55 inçte oyun oynamak saçma geliyor açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pamirrr

40" monitör olarak kullanılacaksa 4K olması çok farkeder bence.

Tam olarak anlamadım.Yani iyi mi olur kötü mü?Pc monitörü olarak da kullanacağım gibi.55 alsam sadece salonda kullanılacak ve bir anlam ifade etmeyecek.
    En azından pcye de bağlarım. Trt 4kdan maç belgesel izlerim diyorum.Ve de ileride rx 480 veya rx 490 alabilirim duruma göre.O zaman 2k oyun oynarım daha mantıklı olmaz mı?55 inçte oyun oynamak saçma geliyor açıkçası.

Alıntıları Göster
    varmı arkadaşlar bu tv yi alan ?

• Alıpta inceleyen yok . 55 inç olanı 2000 civarı olsaydı süper olurdu.
  • quote:

Alıpta inceleyen yok . 55 inç olanı 2000 civarı olsaydı süper olurdu.
    Bu televizyonun tepki süresi hakkında bilgisi olan var mı? Ben de hem PS4 için hem de PC monitörü olarak kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U2ME2

Bu televizyonun tepki süresi hakkında bilgisi olan var mı? Ben de hem PS4 için hem de PC monitörü olarak kullanacağım.

Alıntıları Göster
    3d aktif mi pasif mi acaba birde hdmi cec özelliği var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyphioriC

Ben önce VESTEL40UA9300 sipariş verecektim, bunu görünce özellikler aynı deyip karar değiştirdim. Fakat gözden kaçırdığım tv'nin işlemcisi. Vestel 4 çekirdekli, bunun işlemcisiyle ilgili bilgi bulamadım. N11'den sipariş verdim. İndirim kuponuyla 1395tl. Büyük ihtimal cumartesi gelir, görüşlerimi yazarım.
  • Tv bugün geldi ve ücretsiz kurulum yapıldı. Görüntü kalitesi iyi. Ses çok iyi. Smart özelliği eski vestel 7500 modeline göre çok daha iyi. 3D özelliği yok denebilir. Kurulum yapan servis elemanı sadece orijinal 3D film izleyebilirsin 2D den 3D ye çevirme çok kötü. Ana kart mb120. Vestel 40ua9300 da mb100 dü. Şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdalx47 -- 9 Temmuz 2016; 13:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdalx47

quote:

Ben önce VESTEL40UA9300 sipariş verecektim, bunu görünce özellikler aynı deyip karar değiştirdim. Fakat gözden kaçırdığım tv'nin işlemcisi. Vestel 4 çekirdekli, bunun işlemcisiyle ilgili bilgi bulamadım. N11'den sipariş verdim. İndirim kuponuyla 1395tl. Büyük ihtimal cumartesi gelir, görüşlerimi yazarım.

Tvyi test ettiniz mi?
  • quote:

quote:

Yorumunuzu beklemek için geç kargo olanını sipariş verdim. (18 temmuz)Nette satış siteleri haricinde dişe dokunur inceleme yok. kanal geçişleri nasıl acaba ,4k için monitör olarak kullanma imkanınız var mı? bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll06 -- 9 Temmuz 2016; 13:54:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: droll06

quote:

quote:

Yorumunuzu beklemek için geç kargo olanını sipariş verdim. (18 temmuz)Nette satış siteleri haricinde dişe dokunur inceleme yok. kanal geçişleri nasıl acaba ,4k için monitör olarak kullanma imkanınız var mı? bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

1saat kadar inceledim. Kanal geçişi eski tv'im 32pf7050 modeli'ne göre daha iyi. Smart tv özelliği çok daha iyi. Arkada bilgisayara monitör olarak bağlamak için, çıkış var. 3D'den bir şey anlamadım. Görüntü kalitesi ise yayın kalitesine göre değişiyor. Görüntü iyi sayılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: droll06

quote:

quote:

1saat kadar inceledim. Kanal geçişi eski tv'im 32pf7050 modeli'ne göre daha iyi. Smart tv özelliği çok daha iyi. Arkada bilgisayara monitör olarak bağlamak için, çıkış var. 3D'den bir şey anlamadım. Görüntü kalitesi ise yayın kalitesine göre değişiyor. Görüntü iyi sayılır.

Oyun performansını test eder misiniz.
    Özellikle savaş ve futbol oyunlarını dener misiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.