Şimdi Ara

Regal 40R8070U 40' 102 EKRAN 4K 3D SMART 800 HZ LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

quote:

Orijinalden alıntı: Erdalx47

quote:

Orijinalden alıntı: droll06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SyphioriC

varmı arkadaşlar bu tv yi alan ?

Ben önce VESTEL40UA9300 sipariş verecektim, bunu görünce özellikler aynı deyip karar değiştirdim. Fakat gözden kaçırdığım tv'nin işlemcisi. Vestel 4 çekirdekli, bunun işlemcisiyle ilgili bilgi bulamadım. N11'den sipariş verdim. İndirim kuponuyla 1395tl. Büyük ihtimal cumartesi gelir, görüşlerimi yazarım.

Yorumunuzu beklemek için geç kargo olanını sipariş verdim. (18 temmuz)Nette satış siteleri haricinde dişe dokunur inceleme yok. kanal geçişleri nasıl acaba ,4k için monitör olarak kullanma imkanınız var mı? bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

1saat kadar inceledim. Kanal geçişi eski tv'im 32pf7050 modeli'ne göre daha iyi. Smart tv özelliği çok daha iyi. Arkada bilgisayara monitör olarak bağlamak için, çıkış var. 3D'den bir şey anlamadım. Görüntü kalitesi ise yayın kalitesine göre değişiyor. Görüntü iyi sayılır.

Oyun performansını test eder misiniz.
    Özellikle savaş ve futbol oyunlarını dener misiniz

Oyunu nasıl test ederim. Şimdi dışarıdayım, eve gidince laptopu bağlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdalx47 E kullanıcısına yanıt
    Oyun için pcniz veya konsolunuz mevcut ise elinizde oyun bulunması Lazım. Eğer elinizde oyun mevcut ise deneyiniz, yok ise yapacak birşey yok zaten.

• quote:

Oyun için pcniz veya konsolunuz mevcut ise elinizde oyun bulunması Lazım. Eğer elinizde oyun mevcut ise deneyiniz, yok ise yapacak birşey yok zaten.

Maalesef oyun yok.

• Bir kaç şey eklemek istiyorum. Ekran gün ışığına karşı kötü. Pencerenin yanında duruyor. Eski tv nin güzel bir şekilde gösterdiği yerden, güneş ışığı vurduğunda, bunun ekranında nerdeyse birşey gözükmüyor. Panelin önündeki cam ayna gibi yansıtıyor. Ekran ile ilgili tek olumsuz şey bu. Artı yönleri Google play den vestel smart remorte indirerek sihirli kumanda yerine kullanabilirsiniz. Kendi tarayıcısı üzerinden film sitelerinde film izlenebiliyor (2 site denedim). Sayfayı kaydırmak biraz sorun oluyor.
    En kullanışlı olan you tube. Telefon üzerinden hesabınızı eşleştirip daha kolay kullanabilirsiniz. Tv de bluetooth ozelligide var. Telefonun sesini aktarabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar bu tvyi 1367 liraya alabiliyorum. 4k ve 3d gibi özellikleri ile gayet alınabilir görünüyor. Ne dersiniz sonuna geldim. Alacağım herhalde. Kuponla da 1317 liraya gayet iyi fiyat gibi.

• Bu tv hakkında başka yorum yapacak arkadaş aranıyor. Oyun performansını merak ediyorum. 3d pasif mi aktif mi. Bulutlanma var mı. Işık sızması vs pek bilgi bulamadım. İşlemcisi 4cekirdekli mi 2 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu tv yi yeni aldım cumartesi eve gelir anlamadığım nokta 40 inçlik bir tv neden salonda tv için izlemek için önerilmiyor yukardaki arkadaşlar bişeler yazmışta sonuçta 2-3 metre kareden bakılacak işte.
  • quote:

Bu tv hakkında başka yorum yapacak arkadaş aranıyor. Oyun performansını merak ediyorum. 3d pasif mi aktif mi. Bulutlanma var mı. Işık sızması vs pek bilgi bulamadım. İşlemcisi 4cekirdekli mi 2 mi

3D aktif gözlük. Fakat servis elemanına 3d nasıl bir göster dedim. Orijinal 3D film olmadan göstermez dedi. Yani 2D'den 3D ye çevirme boş. Kendim denedim bir şeye benzemiyor. İşlemci hakkında bilgi bulamadım. Regal'e mail attım, bilgi vermedi. Ses ve görüntü kalitesi iyi.

• quote:

quote:

Bu tv hakkında başka yorum yapacak arkadaş aranıyor. Oyun performansını merak ediyorum. 3d pasif mi aktif mi. Bulutlanma var mı. Işık sızması vs pek bilgi bulamadım. İşlemcisi 4cekirdekli mi 2 mi

3D aktif gözlük. Fakat servis elemanına 3d nasıl bir göster dedim. Orijinal 3D film olmadan göstermez dedi. Yani 2D'den 3D ye çevirme boş. Kendim denedim bir şeye benzemiyor. İşlemci hakkında bilgi bulamadım. Regal'e mail attım, bilgi vermedi. Ses ve görüntü kalitesi iyi.

Teşekkürler. 2dden 3dye samsung da iyi değil zaten kullanmıyorum.
    İşlemcisi çok önemli. Öğrenirsiniz haber edersiniz.

• Arkadaşlar bu tv den memnun musunuz?
    Alan var mı başka ?

• merhaba arkadaşlar, bende bu TV yi almayı düşünüyorum, merak ettiğim kanal sıralamasını
    değiştirebiliyor muyuz. philips led tv aldım kanalların sıralamasını kesinlikle değiştirmeye izin vermiyor.

Regal 40R8070U kanal sıralamasını değiştirmeye izin veriyor mu ? kanal editör proğramı var mı bilgisi olan varmı yardımlarınızı rica olunur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: glare32

merhaba arkadaşlar, bende bu TV yi almayı düşünüyorum, merak ettiğim kanal sıralamasını
    değiştirebiliyor muyuz. philips led tv aldım kanalların sıralamasını kesinlikle değiştirmeye izin vermiyor.

Regal 40R8070U kanal sıralamasını değiştirmeye izin veriyor mu ? kanal editör proğramı var mı bilgisi olan varmı yardımlarınızı rica olunur..

Evet, kanal sıralamasını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar, iki ürün arasında tereddütte kaldım.. hangisini tavsiye edersiniz ? 3D olmasada olur.

Grundig özellikleri ve kalitesi daha ağır basıyor gibi sizlerin fikri nedir.

http://urun.n11.com/led-tv/vestel-4k-3d-smart-40ua9300-4k-ultra-hd-led-tv-P136843525

http://teknosa.com/urunler/110015752/grundig-40vlx8600-bp-2xdvb-tcs2-4k-uhd-smart-40-hdr-immensa-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glare32 -- 13 Ekim 2016; 12:11:16 >

• Selamlar,

Bir sorum olacaktı, hdmi'dan 4k destekliyor mu ? epey de usb ve uydu alıcısından desteklendiği söyleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flood64

Selamlar,

Bir sorum olacaktı, hdmi'dan 4k destekliyor mu ? epey de usb ve uydu alıcısından desteklendiği söyleniyor...

HDMI den ne bağlayacaksınız? Kendi uydu alıcısı 4k destekliyor, panel'de 4k olduğu için ne bağlarsanız destekler. Size önerim, vestel 40UA9300 alın. Ben regal'den pek memnun kalmadım.

• Ps4 pro bağlayacağım. Odam için 4k tv bakıyordum epey de göremeyince sormak istedim. Ne gibi şikayetleriniz var tvden?

• quote:

Ps4 pro bağlayacağım. Odam için 4k tv bakıyordum epey de göremeyince sormak istedim. Ne gibi şikayetleriniz var tvden?

Bazen kumandayı algilamiyor. Bazen kendi kendine kapanıp açılıyor. You tube'dan video'ları
    İleri alınca çoğu zaman donup kalıyor. Servis geldi. İnternet bağlantısı açık olursa, bu sorunlar olabilir diyor. Fakat ps4 te sadece panel olarak kullanacaksan, ses ve görüntü kalitesi çok iyi.

• quote:

quote:

Ps4 pro bağlayacağım. Odam için 4k tv bakıyordum epey de göremeyince sormak istedim. Ne gibi şikayetleriniz var tvden?

Bazen kumandayı algilamiyor. Bazen kendi kendine kapanıp açılıyor. You tube'dan video'ları
    İleri alınca çoğu zaman donup kalıyor. Servis geldi. İnternet bağlantısı açık olursa, bu sorunlar olabilir diyor. Fakat ps4 te sadece panel olarak kullanacaksan, ses ve görüntü kalitesi çok iyi.

Evet ps4 ve uydudan tv izlemek için alıcam sadece. Cevaplarınız için teşekkür ederim galiba alacağım

• arkadaşlar merhaba,

1 hafta önce bu tv'yi aldım. indirimle 1450'ye geldi.

canımı sıkan iki şeyden birisi ölü piksel ve 4 köşedeki karartılar. uzun zamandır TV almamaya direnmistim aslında... tüplü tv'den geçince elbette görüntü çok güzel... sizce bu 2 sorun önemli mi?

15 günlük cayma hakkım var.

normalde bu iki sorun çok dikkat çekmiyor. köşelerdeki karartı sadece ekran tek renk olduğu zaman belli oluyor. ölü piksel de yakından dikkatlice bakınca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopefe -- 14 Ocak 2017; 16:43:7 >

• smart özelliği de iş görüyor.

hızı normal bana göre...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.