Şimdi Ara

Regal Tv PVR Özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hayırlı forumlar evde Regal Led Tv kullanıyorum geçenlerde PVR (yayını kaydetme) özelliğini öğrendim ama bir türlü açamadım müsteri hizmetlerini aradım "böyle bir özelliği yok beyfendi" dediler bende servis menüne girdiğimi söyledim görüyorum karşımda dedim hâla ısrar etti yok diye bende telefonu kapattım biraz araştırdım nette fakat denemelerin hepside hüsran servis menüsündeki option 3 e giriyorum PVR disabled yazıyor enabled yapilmiyor nasıl etkinleştirebilirim tv ye ait model ve yazılım bilgileri

Regal Tv PVR Özelliği

Regal Tv PVR Özelliği

Regal Tv PVR Özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokturk -- 20 Kasım 2016; 3:06:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetleri doğru bilgi vermiş, üründe bu özellik aktif değil zira lisans anlaşması yok. Görüyor olmanız, yasal olarak o özelliğin aktif olacağı anlamına gelmiyor. bildiğiniz üzere disable zaten kapalı demek, yani üründe bu özellk kapalı. Forumda rfve arkadaşın konusu var yardımcı oluyorlar ancak olası servis hizmetinde bu özelliklerin açık görülmesi demek profile dosyası ile oynadığınız anlamına gelip ürünü garanti dışı bırakma hakkı tanır bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.