Şimdi Ara

'regedit' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İnternetin açılış sayfasını değiştiremediğim için kayıt defterinden girip sorunu düzeltmek istedim ancak, >başlat<çalıştır<regedit yazıp kayıt defterine girmek istediğimde bunu yapamadım. regedit yazıp enter'a basınca kayıt defterine girmediği gibi herhangibir uyarıda vermedi. yani açılış sayfasını değiştiremedim. İnternetten araştırınca <çalıştır<gpedit.msc çalıştırınca "görev yöneticisi devre kaldır"'ı açıp bunu devre dışı yap deniyo bunuda denedim ancak değişen bişey olmadı yine kayıt defterine giremedim. yani sorunumu bi türlü çözemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• Arkadaşlar hiç mi fikri olan yok..?
  • sistem geri yükleme yap bu sorunu yaşamadığın bir zamana.
  • sakın tanatos M veya eski adı ile sality şerefsizi ile karşılaşmış olmayasın.
    bu iki virus bilgisayarımdaki eski dosyaları temizleme vesilem olarak (format atınca hali ile...) bana yarar mı sağlıyor zarar mı bilmiyorum. Ancak üretenin bilgisayarın ıncık kıncığını çok iyi bilen bir şerefsiz olduğu kesin.
    bununla ilgili kapsamlı bir savaş raporu hazırlıycam. Ama ondan önce kısaca söyleyebileceğim,
    gerekli dosyalarını yedekleyip, format atıp, windowsu kurduktan hemen sonra hiç bir programı çalıştırmadan avg gibi ücretsiz bir virus programını kurarsan faydalı olur.
    yedekleyeceğin dosyalar exe içeriyorsa risk alıyorsun demektir. hatta artık zip ve rar dosylarını da bulaştırıyor bunlar.
    şimdilik bu kadar ayrıntılarla dönücem.
  • zelljug;
    Söylediğin gibi geri yükleme yaptım işe yaradı, önerin için teşekkür ederim...

fatihbarut;
    ayrıntılarını merakla bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrozn -- 5 Ağustos 2009; 23:47:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.