Şimdi Ara

Registry Mechanic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Registry de bozulan kayıtları düzeltip gereksizleri siliyor. Bu program ile bilgisayarınızın hissedilir derecede hızlandığını göreceksiniz.Bilgisayarınıza kurduğunuz hemen hemen her program bilgisayarınızda kalıntılar bırakır. Bu kalıntılardan kurtulmak için güçlü bi araç olan registry mechanic ile kısa sürede

bu dosyalardan kurtulabilirsiniz.

Registry Mechanic

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

NOT: h e m e n p a y l a s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNisHeR_92 -- 1 Ekim 2006; 12:11:15 >

• Bu proğramın tüm sürümleri ücretli zaten, sadece birara v.4.0.0.101 olanını sitesine kayıt olmak şartı ile bedava yapmıştı, galiba onuda kaldırdı....Sistem ve registry kayıtlarındaki artık ve işe yaramaz dosyaları temizlemede oldukça başarılı, kullanıyorum vede çok işime yarıyor, tavsiye ederim....
  • google sağolsun ordan serial bulmak kolay ama bu program daha önce verilmişti sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyy

google sağolsun ordan serial bulmak kolay ama bu program daha önce verilmişti sanırım

Zaten bendeki de bu şekilde, illegal yol olduğu için tavsiye etmeyi uygun görmedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: booster_tr

quote:

Orjinalden alıntı: flyy

google sağolsun ordan serial bulmak kolay ama bu program daha önce verilmişti sanırım

Zaten bendeki de bu şekilde, illegal yol olduğu için tavsiye etmeyi uygun görmedim..

tavsiye etmedimki zaten

• bu programı uzun süredir kullanıyorum. tavsiye ederim.
  • ya bende uzun süredir kullanıyodum upload edince serial gidiyo 3 kere upload edebildim şimdi aktif değil program

gogul abiye bi soralım ne diyecek
  • anti virus ile ne alakası var onu anlamadım
  • virüs buluyorda ondan :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuNisHeR_92

virüs buluyorda ondan :S

Bu proğram virüs bulmaz sadece sistem artıklarını ve işe yaramayan dosyaları temizler....Ama her sistemde bulunması gereken ender proğramlardan biri, şiddetle tavsiye edilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booster_tr -- 1 Ekim 2006; 1:14:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: booster_tr

quote:

Orjinalden alıntı: PuNisHeR_92

virüs buluyorda ondan :S

Bu proğram virüs bulmaz sadece sistem artıklarını ve işe yaramayan dosyaları temizler....Ama her sistemde bulunması gereken ender proğramlardan biri, şiddetle tavsiye edilir..

bu sadece 1 tane özelliği,

bozulmuş kırık dll dosyaları windows dosyaları vs. dosyaları bulup düzeltiyo.
  • program çok sağlam bişi ama gel gelelim update ten sonra serialı tanımaması çok kötüü her defasında serial girmek çok sıkıcı sırf bu yüzden direk uninstall
  • ...bu program bir antivirüs değildir...
  • tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.