Şimdi Ara

Rehavete kapılmayalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevinmiyorum simdilik su 2 deplasmani kazanirsak sampi derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene son 5 haftada 5 puan aldıydık bu sene de öyle birşey olmaz inşallah
  • imkansız daha artık galatasaray maçına 5 puan farkla çıkarsak iş biter belki arenada şampiyonluk ilan olur ama gslilere ayıp olur
  • Geçen sezon 29.haftada Beşiktaş, Trabzonspor'u deplasmanda yenip, son 5 haftaya lider girmişti..
    Bu işlerde erken havaya girmek yanlış..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sivas ve akhisarı kayıpsız geçersek %90 şampiyonuz. Fener bu oyunu ve ruhsuzluğuyla 8 puan farkın altından kalkamaz. Ezeli rakibi trabzon ve 4.lük yarışı veren başakşehire deplasmanda puan verir. Biz de gs maçında şampiyonluğu ilan ederiz.
  • Brockman kullanıcısına yanıt
    Bize pek ayıp olmaz, yarışta yokuz zaten koymaz fazla.
  • Aziz Yıldırım'ın koğuş arkadaşı Mecnun Odyakmaz'ın takımı ile oynayacağız, dikkat edelim.

Rehavete kapılmayalım

• Ulan bizím sansımıza bjk'liler de baya bilinclenmis,gaza gelmiyorlar :( her sene erkenden havaya giren kulübün rehavete kapılmayacağı tuttu,gaza gelin beyler,ne bileyim tura falan cıkın sampiyonluk kutlayın lan :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 29. haftayı lider kapatıp 34. haftada 3.lüğe düştük, son 5 maçın hepsinde puan kaybettik diye hatırlıyoru, lütfen rehavete kapılmayalım, lütfen tek odaklanmamız gereken şey Sivas maçıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Aziz Yıldırım'ın koğuş arkadaşı Mecnun Odyakmaz'ın takımı ile oynayacağız, dikkat edelim.

Rehavete kapılmayalım

rehavete kapılsak daha iyiydi be. senin böyle yapman asıl bu taraftarın sorunu. çıkıp hakemi de yeneceğiz TS maçındaki gibi. yeter paylaşma şöyle şeyler önümüze bakalım. bu taraftarı kaosa sürüklemeyin oyunlar oynanıyor geyiğini bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Aziz Yıldırım'ın koğuş arkadaşı Mecnun Odyakmaz'ın takımı ile oynayacağız, dikkat edelim.

Rehavete kapılmayalım

rehavete kapılsak daha iyiydi be. senin böyle yapman asıl bu taraftarın sorunu. çıkıp hakemi de yeneceğiz TS maçındaki gibi. yeter paylaşma şöyle şeyler önümüze bakalım. bu taraftarı kaosa sürüklemeyin oyunlar oynanıyor geyiğini bırakın.

Neden hakemi de yeniyormuşuz? Bizim maçlarımızda yenmemiz gereken karşımızda bir takım varken hakemi neden yenmeye çalışıyormuşum? Üç beş tane adam çıkıyor algı yapıyor "Beşiktaş hakemi de yenecek" diyor. Hepiniz koyun sürüsü gibi aynı lafı söylüyor. HAYIR kardeşim ben hakemi yenmeye mecbur değilim. Hakem adam gibi hakemlik yapacak, Beşitkaş da rakibini yenecek. TR liginde ayrıca HAKEM diye bir kategori mi var da ben hakem'e karş ıda kaç puan almışım diyeceğim.
    Yarın Sivas-Beşiktaş maçına Fırat Aydınurs denen Beşiktaş düşmanı verilip puan kaybedince ne yapacaksın? Böyle kaç tane şampiyonluğun gitti daha akıllanmadınız mı? Hala üç beş adamın algısına kapılıyorsun, hayır kardeşim ben hakemi yenmek zorunda değilim, MHK adam gibi hakem atayacak benim maçıma bu kadar basit!

• En önemli maç bu hafta Sivas maçı düşme potasında adamlar eğer onlara karşı galip gelirsek bu şampiyonluğa ne kadar kenetlendiğimizi gösterir. Eğer puan kaybedersek son 5 hafta çok eziyet çekeriz. Maçlarımız çok zor.
  • quote:

quote:

quote:

Rehavete kapılmayalım

Neden hakemi de yeniyormuşuz? Bizim maçlarımızda yenmemiz gereken karşımızda bir takım varken hakemi neden yenmeye çalışıyormuşum? Üç beş tane adam çıkıyor algı yapıyor "Beşiktaş hakemi de yenecek" diyor. Hepiniz koyun sürüsü gibi aynı lafı söylüyor. HAYIR kardeşim ben hakemi yenmeye mecbur değilim. Hakem adam gibi hakemlik yapacak, Beşitkaş da rakibini yenecek. TR liginde ayrıca HAKEM diye bir kategori mi var da ben hakem'e karş ıda kaç puan almışım diyeceğim.
    Yarın Sivas-Beşiktaş maçına Fırat Aydınurs denen Beşiktaş düşmanı verilip puan kaybedince ne yapacaksın? Böyle kaç tane şampiyonluğun gitti daha akıllanmadınız mı? Hala üç beş adamın algısına kapılıyorsun, hayır kardeşim ben hakemi yenmek zorunda değilim, MHK adam gibi hakem atayacak benim maçıma bu kadar basit!

2 sene olimpiyatta hakem hakem diye internette her yerde süründün eline ne geçti? ne geçti eline? algı operasyonu öyle olmaz. Rıza Beşiktaş'a yatacak diye algı yapıldı adam çıktı yendi keza Aykut için aynısını biz yaptık adam çıktı yendi. internette yaptığın şeyler sahaya yansırsa o zaman yanarsın. bırak yönetim mhk'yı baskı altına alsın kaos oluşturmayalım. gerginlik stres hiç bize göre değil.

• sivas macı büyuk ihtimalle defansa gömülup atıfla kontra arayacaktır,bu tip maclarda defans bekkeri maci cözer ,ismail v beck biraz vasatın ustunde onasa rahat kazairiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rehavete kapılmayalım

2 sene olimpiyatta hakem hakem diye internette her yerde süründün eline ne geçti? ne geçti eline? algı operasyonu öyle olmaz. Rıza Beşiktaş'a yatacak diye algı yapıldı adam çıktı yendi keza Aykut için aynısını biz yaptık adam çıktı yendi. internette yaptığın şeyler sahaya yansırsa o zaman yanarsın. bırak yönetim mhk'yı baskı altına alsın kaos oluşturmayalım. gerginlik stres hiç bize göre değil.

2 yıldır değil yıllardır Beşiktaş hakem diye sayıklıyor, bunun sonucunda kısmen daha az hata yapılan bir Beşiktaş var. Bursa maçındaki penaltıyı hakem vermeyebilirdi ama artık hakemler veriyor, artık maçlarına Fırat denen Beşiktaş düşmanı verilmiyor, Mete Kalkavan artık adam gibi maçlarını yönetiyor. Daha önce böyle miydi? Değildi. Neden biraz düzeldi çünkü artık sesin çıkıyor, Fikret Orman çıkıp konuşuyor, Beşiktaş taraftarı sosyal medyada Azizin oyunlarını deşifre ediyor. Susman kardeşim artık bitti o devirler, Beşiktaş hakemi yenmeye de mecbur falan değil böyle saçma sapan bir cümle olamaz. Fener hakemi yenmek zorunda mı, değil. Gs yenmek zorunda mı değil, ben niye yenmek zorundayım? Şu algıyı yapmayın artık Beşiktaş hakemi yenmeye mecbur değil, kimse de değil.

• Beyler geçen seneden örnek vermişsiniz de geçen sene 3 takım vardı yarışta ve başa bastı şartlar aynı değil ev sahibi avantajı da geldi üzerine ve başka faktörler de var onu geçtim bizim halimiz yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Beyler geçen seneden örnek vermişsiniz de geçen sene 3 takım vardı yarışta ve başa bastı şartlar aynı değil ev sahibi avantajı da geldi üzerine ve başka faktörler de var onu geçtim bizim halimiz yok zaten.

Bende bunu yazacaktım. 3 takım alt alta idi ve 1 ile 3 arasında puan farkı 2 idi.

• Bu saatten sonra şampiyonluğu vermeyiz ama verirlersede gidip boğaz köprüsünden bi zahmet atlasınlar..

• GS maçına kadar dikkatli olmakta fayda var. Erken gaza gelince ne olduğunu gördük geçen sezon. 2 deplasman 6 puan al ucunu göster Şenol Hoca.
  • quote:

Bu saatten sonra Beşiktaş şampiyonluğu verirse tarihe tersten girer.

2003-2004 sezonu hiç aklımdan çıkmaz. Tek bir maçta ki hakem kıyımına bakar iş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.