Şimdi Ara

REHBER: 2017 ÖSYM KILAVUZUNA GÖRE TIP FAKÜLTELERİ (ÖZEL KOŞULLAR, YENİ KONTENJANLAR VE FAKÜLTELER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
14
Favori
12.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sıralamam 9902 sizce üste sakaryayı mı edirneyi mi yazmalıyım edirnenin prof sayısı çok daha fazla fakat anlayamadığım bi şekilde sakarya daha yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinemibütekaldımm Y kullanıcısına yanıt
    Artı, eksi atmak yerine say bakalım hocam kaç kontenjan artışı varmış toplamda yeni üniversiteler hariç.

Gelir bence hocam rahat şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayushiidesu kullanıcısına yanıt
    Kontenjan farkı var hocam, sakarya 120 alırken trakya 210 öğrenci aldığı içindir.

Aydın adnan menderes üniversitesine bakabilirsin öğretim görevlisi olarak, 240 küsür öğretim görevlisi var, 100+ profesör olmak üzere.

Sakaryada hocam tıp fakültesi merkezden uzaktaymış oldukça, aynı şey kısmen trakya içinde geçerli ama sakaryada etrafta spor salonu vs. de yokmuş. Ben o yüzden sakaryayı seçenekler arasından çıkardım.

Kocaeli ve Samsunu düşünebilirsiniz hocam, gelirse ikiside sıralamalarına göre üst düzey kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Artı, eksi atmak yerine say bakalım hocam kaç kontenjan artışı varmış toplamda yeni üniversiteler hariç.

Gelir bence hocam rahat şekilde

Insallah hocam yaa umarım gelir

Saymadım oyle de sayarsam yazarım buraya hocam.

• Hala görmeyenler varsa yukarı

• 1571 sıralamaya cerrahpaşa gelir mi sizce

• Gelir gibi duruyor

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Gelmezse altina capa mi ankara yazmak mi daha avantajli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarali52 -- 21 Temmuz 2017; 0:59:15 >
  • Bence Ankara hocam.
    İlk 5 bin tıpları için çok bilgim yok ama en basitinden kadrolara bakınca sayıca Ankara 'nın üstünlüğü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakultasaian -- 21 Temmuz 2017; 1:02:59 >
  • Hacettepe ingilizce, Hacettepe, Ege, Mersin, Balıkesir, Bozok, Erciyes için Bk. 14: Bu programda başarılı olabilmek için elleri ve parmakları ustalıkla kullanabilme önemlidir.

Bunu üniversiteye girerken nasıl anlıyorlar? Neden tüm Tıplarda yok? Bu konuda bilgisi olan yanıtlayabilir mi?
  • Benim 10370 meram gelir mi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wowjustwow -- 21 Temmuz 2017; 3:25:32 >
  • wowjustwow kullanıcısına yanıt
    Rahat gelmesi lazım

• Hocam sıralamam 13.6k afyon gelir mi?(geçen yıl 13.1k ile kapatmış.)Eğer gelmezse düzce karabük ve kütahya dan hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler

• balyapanayı kullanıcısına yanıt
    Gelmesi gerekiyor hocam, gelmezse düzce 'yi öneririm

Hocam yorumunuz için teşekkürler bende düzceyi afyondan sonra yazmayı düşünüyordum hepimiz için hayırlısı olsun

Hocam sıralamam 1640 sizce cerrahpaşa gelir mi gelmezse altına çapa mı yoksa bulundugum şehri mi yazmalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civciv999 C kullanıcısına yanıt
    Cerrahpaşa nın gelmesi lazım hocam, gelmezse ben olsam önce Ankara 'yı sonra Çapa 'yı yazardım

• Bu heyet raporunu şimdi almasam olur mu ? Tercihler açıklanmadan alırsam boşa para vereceğim. Belki o okul tutmaz. Ayrıca "elleri ve parmakları ustalıkla kullanmak" derken neyi kastediyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C6397E6E -- 25 Temmuz 2017; 12:46:46 >
  • elleri ve parmakları ustalıkla kullanmak maddesine takılmayın hocam uyarı anlamında, ölçemezler kullanıp kullanmadığını sonuçta
    şimdi almak zorunda değilsiniz zaten tamamen sağlıklı olmanızı istemiyor tıp eğitiminize engel oluşturacak zihinsel ve fiziksel engelinizin olmadığını kanıtlamanızı istiyor dert edilecek bir şey değil alırsınız sonradan

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

elleri ve parmakları ustalıkla kullanmak maddesine takılmayın hocam uyarı anlamında, ölçemezler kullanıp kullanmadığını sonuçta
    şimdi almak zorunda değilsiniz zaten tamamen sağlıklı olmanızı istemiyor tıp eğitiminize engel oluşturacak zihinsel ve fiziksel engelinizin olmadığını kanıtlamanızı istiyor dert edilecek bir şey değil alırsınız sonradan

Tercihler açıklandıktan sonra rahat alınır mı bu heyet raporu ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.