Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu genesis ve karma çıktı mı bilgisi olan var mı ?
  • abi gayet 5 lvl oldum 2 gunde gayette zevkli bi oyun!
  • arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz oyunu açıyorum ve videodan hemen sonra ''Failed launch.Please Authenication re-connect '' diye bir hata veriyor lütfen yardım edin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Bu genesis ve karma çıktı mı bilgisi olan var mı ?

karma cb 2 gün önce bitti 11-17 ağustos, günde yarım gün türkiye saatiyle 19-07 satleri arasında test edebildik. konusunu uplamıştım. ana konusu burdaydıhttp://forum.donanimhaber.com/m_37500327/tm.htm ama gören olmadı herhalde. gerçi zewk meselesi de genesis yada ava ya göre zayıf buldum. daha çok call off duty yada moh tarzı. bağlantımın kötü olmasına rağmen geceleri serinlikte zewklen oynadım.

genesis, huxley beklemede

• oyunda hack varmı genellikle bu oyunlarda hack olurda
  • ava da hack yok, yada ben görmedim. bebeler bazen bana hack die kızıyolar hatta kickliyorlar ama bendeki silah ve ekipmanlar iyi olunca normal bişi bazen de benden kaynaklanmayan olmayısıca tele-com bağlantısı yüzünden adımız laggere çıktı. anlatamıyosun ki yabancılarda aynen türk bebeler gibi, bir ikisini avlayınca başlıyolar ağlamaya
  • saolasın battlefield heroes oynamayı düşünüyom
  • Karma bana gore grafik yapisi bakimindan cok yoksun dandik grafikleri var soldier front gibi ama genesis ad de mukemmel grafik bekliyor oyunculari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

Karma bana gore grafik yapisi bakimindan cok yoksun dandik grafikleri var soldier front gibi ama genesis ad de mukemmel grafik bekliyor oyunculari...

evet karmanın grafik yapısı low, adamların duruşu bir garip, gerçi 1. beta diğer karakterleri henüz test edemedik. bana göre çok olumsuz taraf playerlerin birbirini aynı anda öldürmesi galiba bu olay latency (lag) sebebli. genesis AD gerçekten süperdi. işallah yakın zamanda açılır.
  • Beyler oyunu indiriyorum umarım iyidir bu arada oyunda premium lu lar ve premiumsuz oyuncular arasında çok fark varmı?
  • kardeş oyun süper indirrrrr ... low lwl de bu fark hiç yok oyuna başlarken süper silahlarla başlıyorsun silahlar belli kullanımdan sonra eskiyip bozuluyor bozulmayan yada tamir edilen yedek silahların ise pek iyi değil. işte bu ilk süper silahların oynaya oynaya bozulup kaybolunca ondan sonra premium- premiumsuz farkı ortaya çıkıyor. yinede bu fark çok bişi değil. tabiki lwl in arttıkça kazandığın para ile lwl ine göre silah alabilirsin premiumlar çok daha önce bu silahları alır onlara lwl sınırlaması yok yada çok az o kadar da olsun artıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 23 Ağustos 2010; 7:11:45 >
  • Ben oyunda maçtayken aniden oyundan atıp exe kaynaklı error verdi bu durumda benim ekipmanların durab. düşmüşmüdür? Ben kendim oyundan çıkmadım kendisi exe kaynaklı error verdi...
  • ava yı oynarken arada sırada bende de oluyor. internetin aşırı yavaşlaması, oyundayken allta müzik felan çaldığımız durumlarda, makina (pc) bu kadar çok işi aynı anda başaramıyor (oyunun kendisi zaten ram canavarı) pc çareyi erorla oyunu durdurmakta buluyor. normaldir. yinede kontrol amaçlı olarak diğer oyunlarda da aynı hatayı yapıp yapmadığını test etmen lazım.
  • bende indirdim bugün fakat,ping 150 civarı oluyor.FPs 80 90 100 arası,donmalar yaşıyorum takılma gibi saniyelik böyle ama sürekli oluyor anlayamadım gitti bu sorunu

Sistem : Dual Core 2.6
    4 gb ram
    9600 gt sonic 512.
  • Bu oyunda nasıl klan kurluyor. Yada kurulu sağlam bi klan var mı gelelim.
  • Arkadaşlar bu ijji'nin Reactor'ünden güncelleme yaparken bir türlü diğer dosyaya geçemiyor. Ya bilgisayarı yeniden başlatıyorum ya da programı kapatıp açıyorum. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
  • hemen yardım cı olayım sitesinden tekrar ijji Reactor ü indir diğerini sil ama oyunu siilme dikkat et sonra yenisini kur gene aynı hatayı almaya devam edersen indirmiş olduğun ijji Reactor setupla oyuna gir.
  • Ben arada oynuyorumda bu coop haritaları tam olarak ne veriyor anlayamadım box filan topluyoruz bazıları daha girmeden only 3 box filan diyor bu coop bölümlerinin getirisi nedir bilen var mı ?
  • gunluk görevler menüsünde o günkü görevlerinin arasında bu yerlerde savaşmak belirtilmişse o rada topladığın boxlar sana ex verir ve ayrıca madalya skiller bölümünde bu toplamış olduğun kitapların veya başka eşaların oranları doğrultusunda bornus kazanırsın mesela görevin scorpionda tank ı hedefe taşımaksa orada yapman gereken tankı hedefe ulaştırmak ve herkesten cok adam vurmaktır ne kadar cok adam vurursan o kadar ex ve bornus alırsın bunun yanında tankı tamir edersen atack skilin artar bazukayla vurursan defans skilin artar. görev bitimi istenen ex de başarıların doğrultusunda azalır veya artar. karışıkmı oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joujoi -- 29 Ekim 2010; 17:56:58 >
  • Arkadaşlar bende lag hep 350 oluyor. Bunu indirmenin bir şansı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.