Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa indirip patch atıyorsan dediğim gibi o patch çok uzun sürüyor. internet hızınında çoook önemi olmuyordu. yani biraz sabır gerekiyor. kolay gelsin
  • Yaaa! delircem artık bekledim bekledim dolmadı 3 te 3 deyken minicik bi kısımda vardı dolcak dolmadı reaktörü alta aldım oyuna tıladım gameguardı fln yaptı sonra oyuna girdi bi yazı çıktı re-connect gibi bişi neden böle olyor biri yardım etisn tam olarak oyunu nasıl yükleyip pacth atıcam!??? şimdiden sağolunn
  • bu oyun reaktor üzerinden oynanıyor anladığım kadarıyla reaktorü kurmuşsun onun üzerinden oyunu indirmişsin indikten sonra Game start a basınca patch yüklemesi lazım o kısım hatırladığım kadarıyla uzun sürüyor. bu oyun oldukça sağlam pc istiyor belki sistemin yeterli gelmemiş olabilir. bide hata yaptıysan yani pc iş yaparken pc inde başka işlerle uğraşmışsan hatalı patch atmış olabilir. yeniden indirmen gerekebilir. şuan deneme yapma imkanım yok oyun geçici kapalıda olabilir çünkü re-connet bağlantı kuramama hatası. yine reaktor üzerinde aynı ayarda bir oyun var Genesis AD istersen bide onu dene açıkçası başka bir çözüm bilemiyorum.
  • bilgisayarım sağlam 4 gb ram 1 gb ekran kartı (nvidia geforce serisinden) 500gb harddsik fln var anakart core2 duo fln filan ben bekledim bekledim olmadı kapadım yine patch yaptım eskisinde 1/4 te don uyordu yine açınca 2/4 te dondu artık açıcam patci yaparken yatıcam sabah okula gidince bakıcam artık atmışmı atmamış mı XD
  • arkadaşlar en sounda oyunu yükledim xD. ama oyuna girdiğimde grafikler bulanıktı kare kare görünüyordu net değildi bende ayarlardan en yüksek grafikleri yaptım ama yine kötü görünüyor bunun için ne yapabilirim=???
  • Oynayan? lvl6 oldun kıdemli cavuş xD

Bana güzel bi aimpoint silahı önerebilirmisiniz?
  • Oyunu indirdim ama rar hatalı çıktı, bu oyunun downloaderi felan yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Oynayan? lvl6 oldun kıdemli cavuş xD

Bana güzel bi aimpoint silahı önerebilirmisiniz?

Uzun araştırmalardan sonra;
    PointMan:MP7A1
    RifleMan:HK416
    Sniper:TPG1

Hepsi dehşet silahlar. Bu arada bende lvl 5'im. Nickiniz nedir?
  • Oyun kasıyor, çok verim,zevk+ alamadım.
  • Zaten oyun için iyi bir sistem gerekir. Yoksa hiç verim alamazsınız.
  • Rehber denilmiş ama pek kapsamlı değil mesela şu boxlu bölümlerde kaç kutu alınca ne veriyor onlar yazılabilir.. Chat bölümü komutlarını çalıştıramadım kick için host olmak yetmiyormu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Rehber denilmiş ama pek kapsamlı değil mesela şu boxlu bölümlerde kaç kutu alınca ne veriyor onlar yazılabilir.. Chat bölümü komutlarını çalıştıramadım kick için host olmak yetmiyormu..

3 box 500 euro verir.4 ten 6 ya kadar artan sürelerle stg verir.4. box 1 gün stg 5. box 3 gün stg 6. box 7 gün stg
    7 8 9 da ppsh41 verir.Diğerlerini bilmiyorum ama desert pyhthon gibi silahlar veriyordur.
    Chat bölümü komutları derken f10 f11 f12 yimi kasteddin.
    Odadan atacaksan birisini üstüne sağ tıklayıp kick diyorsun.Oyundan atmak içinde f7 ile oylama başlatıyorsun.
  • 11 e kadar biliyorum ama sonrasını bilmiyorum bazıları 15 box 5k euro yazmış o kadar kutuya o parayı alabilirmiyiz :)

f7 yi bilmiyordum sağ ol..

Birde bu pb deki escape ve deat valley bölümleri nasıl yapılıyor sona geliyorum noob diyip atıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkmaN -- 14 Ocak 2011; 19:40:36 >
  • Arkadaşlar o box'ları nereden alıyoruz acaba. Bu arada isteyen ekleyebilir:
    TheViper13
  • Oyuna ilk girdiginde mission channel kanalına gir orda
  • UP
  • Deneyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 17 Ocak 2011; 14:21:24 >
  • UP

şu sorularıma cevap lütfen bilenler 2 dk ayırsa ne olur..
  • Arkadaşlar oyun aşırı derecede kasıyor grafik ayarlarını low da yapsam high de fark etmiyo aynı şekilde kasıyo... sistemim sağlam yeni oyunları full ayarlarda oynıyabiliyorum ayrıca driverlerin hepsi güncel ama nedense bu oyunda bi uyumsuzluk yaşıyorum... dikkat ettim oyuna girince CPU kullanımı %100 e çıkıyo RAM ve GPU normal düzey ama CPU yu aşırı kulanıyo neden kaynaklanabilir acaba sorun hakkında bilgisi olan varmı?
  • Bu oyunun kronik hatası. Daha bir çözüm bulunamadı. Size GameBooster programı öneriyorum. FPS'nize baya bir etkisi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.