Şimdi Ara

[Rehber]Bitcoin & Altcoin Nasıl Alınır - Kripto Paralar (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
126
Favori
73.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sething kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam küçük bir miktarla ( 3500 TL ) giriş yaptım BTC ve LTC ye 110 TL kar yaptım çıktım tekrar gireyim dedim 810 TL den dün gece LTC aldım ancak bugün çok düşüş yaşanmış bir yorumunuz var mı bu konuda bekleyip zararı kurtarırım gibime geliyor ama yinede emin değilim.
  • Binance ile TL üzerinden işlem yapabiliyor muyuz?binance tavsiye eder misiniz ayrıca referans kodu verebilecek olan pm atabilir
  • Silver_Code kullanıcısına yanıt

papara ile TL yatırılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Merhaba hocam küçük bir miktarla ( 3500 TL ) giriş yaptım BTC ve LTC ye 110 TL kar yaptım çıktım tekrar gireyim dedim 810 TL den dün gece LTC aldım ancak bugün çok düşüş yaşanmış bir yorumunuz var mı bu konuda bekleyip zararı kurtarırım gibime geliyor ama yinede emin değilim.

Paranin yarisini binrnce yarisini bitfinex e atip dash ether qtum bch al.1 adet alamiyorsun diye uzulme.

Paritenide altc \ btc olarak kullan.yani harcliga ihtiyacin yoksa bi sure btc toplamaya calis.

Her birine esit miktarda para atip belirli coinlerin disina cikma.fazka paran varsa eos al beklet..

Bi borsadakine hic dokjnma.arayuzu sevdigin bordadan trade yap.ama usd degil btc oncelikli..

Biraz daha dysebilir ama gidecehi yon belli.tam altcoin zamanimm😉

Ltc ye gunahimi vermem..

Bch yazmazdim ama dashka beraber uzun suredir uyuyordu.

Patlarsa fena patlar.ama alta ama uste.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 24 Aralık 2020; 23:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LTC ye niye günahınızı vermiyorsunuz hocam
    BTCTURK kullanıyorum şuan birde diğerlerini denemedim daha
  • quote:

LTC ye niye günahınızı vermiyorsunuz hocam
    BTCTURK kullanıyorum şuan birde diğerlerini denemedim daha

Yazdiklarimdan daha tehlikeli.. 

Altında sıkışıp kalmasaydım 10 bin daha eklerdim grama 467.2 den girdik sıkıştık kaldık
  • quote:

Altında sıkışıp kalmasaydım 10 bin daha eklerdim grama 467.2 den girdik sıkıştık kaldık

Altindan sasma.

Ama ihtiyacin olmayacak paranim min 3 1 ile alt covala..

Dip avciligi yapma.

Bi borsadakiyle alt trade yap.diger bosadaki altlar durdun.duruma gore mantikli hamlelerlr sabirsizin parasina cokersin.. 

• 3 te 1 altin 1 alt 1 ne istersen.. dolar olarak dursun..%5 10dusmeyle gaza gelip alim yapma..

2025 de imf borc verecez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 24 Aralık 2020; 23:42:10 >
    Dün gece 810 TL den LTC alış emri girdim 3500 TL 800 girecektim o kadar düşmez herhalde dedim 780 e çakıldı aha dedim batıyoz 840-850 bekliyorum ne olur ne olmaz diye 825 ten sattım aldığımın yarısını oynaya oynaya kavrayacağım sistemi bakalım hayırlısı ile biraz daha çözebilirsem olayı güzel kazançlar gözüküyor tabi hatalı alım satım yapıp batmakta var onun bilincindeyim
    Benim %99 altında reis uzun dönemli aldım 2019 dan beri elime para geçtikte alıyorum
  • Bata bata cikmayi ogrenmek zevklidir..
    Tr birsalarini gec...

Binance de btc biriktir...
    Bitdinexde tether..

Btc asiri siserse satar altlar ezildiginde altlara dalaesin..(su anki gibi)
    Ama mutlaka kosede 3 5 tether dursun..
    2025 de range roverle gorsel bekliyoruz..

• M4M00D kullanıcısına yanıt

2019 da aldiysan iyi kazanmisindir..

Soz dinleyene epey kazandirdim o donem.. 

Altina devam

Altcoine selam.. 

Adettendir..

Y.t.d.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Aralık 2020; 0:1:7 >
    Sende mi ytd reis üzdün
    2019-2020 komple altın aldım al sat değilde uzun vade bekliyorum al sat korkutuyor açıkçası kararsız kaldım ne yapsam diye
    Yaş 21 2025 te range rover alırsam binmeye kıyamam
  • Range alirsam bozulmamasi icin kapisini acmamam laxim..

Pajerocuyuz biz.. 

Sarı site garaj arabası ilanı temsili
    Haklısınız sanırım hocam LTC bu gece deli etti beni çektim bu ne saçma bir grafiktir stabil değil saçma sapan yerlere gidip geliyor gidiyor BTC candır
  • En az komisyon vererek nasıl altcoin alabilirim? Binance, bitfinex, cex.io ve paribu üyeliklerimi yaptım. Pararaya gönderirken komisyon alıyor. Alıp çok kısa zamanda müdahale etmemeyi düşünüyorum. Mesela kredi kartlarına komisyon almıyorlar şu dönemde. @sething

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.