Şimdi Ara

REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
8
Favori
22.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustam lm4702 entegre hakkında bilgin varmı sürücü olarak kullanmışlar sanırım aldığım devrede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    Yani işte en fazla 1 Vrms dir sanırım pc çıkışı, lm3886 paralel yapıyı preamp olmadan direkt pc ye bağlamıştım ilk geldiğinde ses çıkışı baya bir düşük oluyordu, asıl performansı ise preamp istiyordu, oradan bir tecrübem varda, acaba dedim, amfi vücuda gelince denerim artık :) sağolun tekrar
  • sensation45 kullanıcısına yanıt
    600w için çok iyi fiyat.ben 600va trafoyu 300 liraya sardırdım aynı yerden.kafasına göre mi fiyat veriyorlar anlamadımki arkadaş tuttuğuna tabiri caizse.600w nerede 600va nerede ya fiyat tam tersi olması lazım.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Hocam tornak trafoyu aradimda bir bayan cvp verdi özellikle dedim 600w olacak 600va değil 600w olarak yapacağız dedi... Yani 600va bile olsa 400watt a tekabül eder bunu düşünerek 600watt fiyati aldim... Bencede bana 600va fiyatı verdiler çünkü tornak trafo hep yaptığı trafoların üzerlerinde VA olarak yaziyor... Yaptırdığınız 600va trafonun ölçüleri nedir hocam birde VA olarak mı sipariş verdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 27 Mart 2017; 23:47:24 >
  • valla ölçü 13 cm çap 7-8 cm ykseklik diye hatırlıyorum. yükseklik tam emin değilim ama.direkt 600va diyerek siparişverdim.
    Bu entegreyle ilgili bir tecrübem olmadı, sanırım devrenin çalışma mantığı Technics amplilerin topolojisi gibi. Devreye kazanç sağlamasının avantajları ve dezavantajları da olacaktır diye tahmin ediyorum. Düşük distortion oranı gain problemini belki de tolere ediyordur. Çıkış gücü yüksek bir ampli yapıyorsanız en azından 38-40cm sürücülü bir kabinde verim alırsınız. HPM 100 gibi..
    2 hafta önce Tormak trafoya toroidal trafo sardırdım. 2x18 11A / 400VA için ödediğim fiyat 240TL
    Hocam 400 V/A 36 Voltta 7 amper verme mi .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Üstat haklısın, Tormak Trafoya siparişim 400w, trafonun üstünde 400VA yazılı. 400w da 36v 11A civarında diye olmalı yanılmıyorsam.
    Çapından yaklaşık kaç watt olduğu ortaya çıkabilir .
    Siparişi verirken oradaki yetkili söylemişti 11A civarında yapalım diye, sanırım gelen trafonun 13cm çapı, 8cm yüksekliği olacak.
    Hocam 13x8 universal ölçülere göre 400V/A denk geliyor bu da 240 watt demek .

http://www.ekatrafo.com/urun.php?Urun=11
  • dediğim gibi galiba o zaman ,bu tormak kafasına göre kaktırıyor,değer meğer ölçü mölçü yok.600w a 600va diyenden de ne bekliyorsak artık.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi 600w sipariş versen bile 600va yapiyorlar
  • Toroid konusunda çok bilgi sahibi değilim fakat bir firma istediğiniz ebad'a uydururuz watt ı demişti
    çekirdek çapı burada nasıl bir etken yaratıyor ben araştıramadım fakat yabancı üreticilere bakınca universal ölçülerde V/A bu değerler ortaya çıkıyor
    mrb ustam potansiyometrelerde stereo mono olarak 2 ye mi ayriliyor araştirdiğim kadariyla 3pinliler mono 6pinliler stereo... benim pre kati potansiyometre leri 3pin mono mu oluyor.. mono ses mi verecek benim pre karti

REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 28 Mart 2017; 17:13:33 >
    LM4610 entegresine mono potansiyometre takılır, kafanız karışmasın. Sistem stereo çalışacak.
    Teşekkürler bilgi için ustam

• Ustalar su kiti siparis ettim

Sınıf AB MOSFET L7 Ses Güç Amplifikatörü DUAL-CHANNEL 300-350WX2 Amplifikatör Kurulu LJM tarafından

http://s.aliexpress.com/ba2yIn6v

Beraberinde hoperlor korumada soyledim

Yorum vs

http://www.diyaudio.com/forums/vendors-bazaar/202923-l7-mosfet-amp.html

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physiecho -- 30 Mart 2017; 21:17:46 >

• physiecho kullanıcısına yanıt
    Benim lm4702 devre yi aldığım satıcı dan almışsın hayırlısı olsun.. DUAL-CHANNEL 300-350WX2 birde dikkatimi çekti bu anfi devrelerini alanlar büyük çoğunluk ruslar

, bir çift VISHAY IRFP240 IRFP9240 kullanıyor:
    CFP girişi ve çıktı süspansiyonunu LME49830 yapısına benzer şekilde kullanıyor.
    Çok kararlı çalışıyor.
    + -56V voltajda , 150W 8R çıkabilir .
    PCB tahta alanı sadece 63 * 78MM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 1 Nisan 2017; 15:31:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.