Şimdi Ara

REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
8
Favori
22.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fan'a gerek yok , o boyut yeterli olur . Ev ortamında kullanılan düşük güçteki amplifikatörlerde yeterli ısı katsayısı olan soğutucular olduğu müddetçe fan'a karşıyım , her ne kadar fırçasız ve rulmanlı fanlar olsada düşük seste gereksiz ses duyuyorsun ,iila konulacaksa termostatlı bir fan daha uygun olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 6 Nisan 2017; 12:55:49 >
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    Üstad günde 10 kere aliexpres ten kargo durumunu sorguluyorum ... İlk diy deneyimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Nisan 2017; 19:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün China post da beklediğini veya işlem gördüğünü biliyorum ,Ülkemizde Başakşehir postahanesine gelip 10 gün sonra 40 km uzağındajki adresime teslim edildiğinide biliyorum ,eğer Çinli gerçek değer yazarsa bu değer 30EU gümrük sınırını aşarsa durum daha vahim 10-12 günde bu işlemler için sürüyor .
    Aliexpress in öngördüğü maksimum teslimat süresini aşarsa paranızı iade istiyebilirsiniz , paranız kartınza iade edilir fakat 1 gün sonrada postacı teslim edebilir , bu etik olmasada ,tahmini gereken süreyi aştıkları biraz ceza gibi satıcıya yansır .
    bu durum başıma geldi ,satıcıya mail yazdım ,verdikleri farklı hesap numarası ile ödeme yaptım . ehh bu durumda A.Express komisyondan mahrum oldu ama Türk imajını kurtardım

• elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Ustam aldiğim devre 58 dolardi gümrükte 30 dolar göster dedim tamam dedi satici yinede belli olmaz belkide... Kargolama sureci 2haftayi buldu aldiğim devrede... Preamp devresi sipariş ettikten 2 hafta sonra elime ulaşti

• bu bekleme olayı çok gıcık ya.ama kafayı takmamak lazım o zaman sıkıntı oluyor.geçen şirket için usb floppy emulator sipariş vermiştim unuttum siparişi a bi baktım ula bunu ne zaman sipariş verdik ne zaman geldi bi an şaşırdım ..
  • sensation45 kullanıcısına yanıt
    Bu firmaların çoğu tedarikçi ..
    Anladim ustam dediğin gibi ellerinde yok sağdan soldan buluyorlar yolluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Nisan 2017; 22:12:37 >
    hocam istanbula gelmiş anfi devrem çok mutluyum

REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 8 Nisan 2017; 17:25:6 >

• Gözünaydın ,önümüzdeki hafta içi eline ulaşır .
    sağol ustam
    Trafonun giriş cikiş kablolarina ve power on off tuşuna giden kablolara siyah hortum geçirdim birde in out kablolarina olmuşmu ustam

(Resimdeki trafo ile ilk denememi yapicam volumu açmam 200w civari trafo bu sonra gereken trafoyu alacağim diyotlarin ve capasitor lerin resimlirini atarim buraya yardimci olursun hocam devre kartin üstünde 32 ve 38 araliği yaziyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 8 Nisan 2017; 21:39:50 >

• Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız .
    Teşekkurler ustam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 8 Nisan 2017; 23:19:55 >
  • hilhan kullanıcısına yanıt
    An itabariyla kargom izmirde ptt kargo hizlanmiş

• Yarın dağıtıma çıkar Haydi hayırlısı.
    slm hocam devre geldi ac girişi hangisi oluyor.. ortadaki iki bacak birleşiyor REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI

REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERIREHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERIREHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 11 Nisan 2017; 15:2:39 >

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    plaketin altından bir bak , terminallerin yanındaki siyah dikdörtgen köprü diot un üzerinde yatay s işareti olan iki bacak AC voltajı vereceğin bacaktır .
    Genelde !!! ortadaki 2 bacaktır .
    yolu takip et terminale .
    transformatörün 0 ucu elektrolitik kondansatörlerin +- bacaklarının ortak bağlandığı yerdir . senin devre simetrik besleme ile çalışıyordu değilmi ?
    yani +- DC voltaj ?

akşama kadar yokum ya arkadaşlar yardım etsin veya gelince gelişmelere bakarız .
    kolay gelsin .
    ac girişinde yollar üstte hocam

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 11 Nisan 2017; 15:55:43 >

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.