Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunuzu Android 2.3.3' e yükselttiğiniz zaman otomatik olarak yeni baseband gelmiş olacak baseband değişikliğine felan gerek kalmayacak şebeke sorunu felan olmuyor sonra da root olun ve cwm kurun istediğiniz romu kurun :) ben şu anda yaklaşık 1.5 haftadır nightly foure yi (ki new baseband'a göre ) kullanıyorum düzeltmişler her şeyi her şey çalışıyor nightly foure kurmak istersen : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408952 ' deki linken indireiblirsin romu :)
  • Tamamdır halletim tek sorun Root olmuyor SuperOneClick i açtım Root diyorum bi hata veriyor ios v2 falan diye sonra evet diyorum olmuyor hayır dedim olmadı daha sonra 1.9.5 versiyonunu indirdim ondan yapmaya çalıştım yine olmadı bu sefer yanıt vermiyor program ayrıca bi komut sayfası çıkıyor karşıma adb.exe diye 10-15 dk bekledim yok bir farklılık olmuyor pc ye res falanda attım farklı usb ler denedim olmadı usb debugging i açtım sd kartı falan çıkardım yinede olmuyor..

Başka yolu yokmu bu root un
  • Uzun deneyiş ve arayıştan sonra yapabildim :)
    Hamit AYTEKİN Allah Razı olsun böyle yardım sever insanlar olmasa bu telefonu nasıl adam edeceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıl Olmuş.. -- 26 Mart 2012; 21:48:27 >
  • k.bakma cevap atamadım hemen, anca bakma fırsatı bulabildim :) superoneclick ile root ta benim upload ettiğim dosyalarda superoneclick 2.3.3 olması lazım onla ben telefonu sahte konumlara izin ver ve usb ayıklamayı açıkken exploit auto da iken root a bastım ve tamam olduydu şuanda da sende de olmuş sanırım yardımcı olduysam ne güzel :)
  • en iyi anlatımı olan konu bu bence o kadar okudum bidaha okudum 10 kere daha okudum. eline koluna sağlık güzel anlatımın için çok çok teşekkürler artık hafta sonu bu güncellemeyi yapıp dediğiniz custom romu da kuracağım.

aklıma takılan bişey var. ben kullandığı ram kısmını artırmak yani sdcard üzerinden yer ayırıp eklemek istiyorum. bunada imkan veriyormu acep.
  • oncelikle rica ederim :) rami sd kart kullanarak arttirmak mumkun mu diyorsunuz sanirim, sd kartin okuma yazma hizi ramin okuma yazma hizina yetisemeyeceginden dolayi boyle bir sey olcagini hic zannetmiyorum arastirdim biraz ama bu konu hakkinda bilgi bulamadim sanirim oyle bir sey olsaydi herkes ram i sd karttan kullanip telefona fazla para vermezdi diye dusunuyorum bilmem haksizmiyim ama sd kartin bir bolumunu kullanarak telefonun internal depolamasini yani dahili depolama kismini arttirabiliyoruz bu konu hakkinda cogu yerde aciklama yapilmis ama isterseniz biraz arastirip deneyerek bu konuya ekleme yapabilirim o bolumu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

oncelikle rica ederim :) rami sd kart kullanarak arttirmak mumkun mu diyorsunuz sanirim, sd kartin okuma yazma hizi ramin okuma yazma hizina yetisemeyeceginden dolayi boyle bir sey olcagini hic zannetmiyorum arastirdim biraz ama bu konu hakkinda bilgi bulamadim sanirim oyle bir sey olsaydi herkes ram i sd karttan kullanip telefona fazla para vermezdi diye dusunuyorum bilmem haksizmiyim ama sd kartin bir bolumunu kullanarak telefonun internal depolamasini yani dahili depolama kismini arttirabiliyoruz bu konu hakkinda cogu yerde aciklama yapilmis ama isterseniz biraz arastirip deneyerek bu konuya ekleme yapabilirim o bolumu :)

Kusura bakmayın yanlış yazmışım ram dediğim internal depolama. eğer bu işlem ile ilgilide bi konu açarsanız yada buraya eklerseniz çok sevinrim.

tekrardan teşekkürler ilginize.

• dostum rom u kurarken zip isn't signed correctly hatası veriyor neden olabilir ama gingerbreak romu kuruyor
  • @camadan en yakin zamanda ekleyecegim :)
    @murat1981 hangi romu kurdunuz acaba ? indirdiginiz zip uzantili rom dosyasi sıkıntılı tekrar indirip kurmayi deneyin veya baska bir rom indirin ve onu deneyin tekrardan ayni hatayi aliyorsaniz dogru clockwordmod surumunu ve romun android kaça gore olduguna bakip oyle deneyin sonuclari bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

@camadan en yakin zamanda ekleyecegim :)
    @murat1981 hangi romu kurdunuz acaba ? indirdiginiz zip uzantili rom dosyasi sıkıntılı tekrar indirip kurmayi deneyin veya baska bir rom indirin ve onu deneyin tekrardan ayni hatayi aliyorsaniz dogru clockwordmod surumunu ve romun android kaça gore olduguna bakip oyle deneyin sonuclari bekliyorum :)

dostum bir kaç rom denemem oldu ama aynı sonuc sd kartta 2.2.2 den 2.3.3 geçerken ginger rom dosyasıda var onu flash ladığımda sıkıntı olmadan yükleniyor fakat senin verdiğin yukardaki romuda denedim aynı hatayı aldım yanlız şu dikkatimi çekti telefonda superuser kurulu rom manegeri yükledim flash clokworkmod yaptığımda hiç bir şey olmuyor diğer instal rom form cd card a falan tıklıyorum programda bir şey olmuyor neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 28 Mart 2012; 16:31:23 >
  • flash clockword mod dedgin zaman hicbirsey olmuyor mu? normalde flash clockwordmod dedigin zaman mavi bir serit yukarda dolmaya baslar ve superuser izin ister, rom manageri kaldirip marketten indirip denermisin bir de rica etsem? eger tekrar da olmadiysa benim talimatlari bastan beri yapmayi denermisin firmwareden de kaynaklaniyor olabilir cunku kdz ile v20g_00.kdz romania yi indirip flashla bakalim bir de, ben boyle 5-6 kere rom degistirdim hic birinde boyle bir hatayla karsilasmadim senin hatada .zip uzantili rom dosyasi duzgun imzalanmamis diyor bu konudaki talimatlari en bastan beri yap bakalim olacaktit buyuk ihtimal :)
  • dostum ilgin için teşekkkür ederim ama şu an vaktim yok ama en kısa zamanda en baştan yapacağım ve sonuçları burdan bildireceğim senden ricam türkçe karakter sorunu olmayan stabil bir rom tavsiyesi istiyorum oyunlarda kasmayan şarjı çok yemiyen
    ha bu arada verdiğin dosyalardaki root dosyasının içinde virüs varmış normalmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 28 Mart 2012; 17:23:08 >
  • türkçe karakter sorununa dahaca bakmadim arkadasim keremin telefonundan bakacagim eve gidince ama stabillik ve performans açisindan nighlty foure gayet guzel sarj konusunda ise internette felan dolasiyosan en az 1 gun civarinda sarj suresi var slimgen de fena degildi ama biraz sıkıntılıydı yani:)
  • evet normal virüs olarak görmesi Root dosyasında benim eset de virüslü olarak gördü ama virüs değil sanırım çünkü bulaşmıyor sadece içinde duruyor ben esetin silmesini ayarlardan onu tarama dışı öğelere koydum bir yere yayılamıyo merak etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 28 Mart 2012; 21:08:18 >
  • biraz incelediğimde clockword ile ice cream sandwich 4.0.3 bile yükleyen olmuş youtube da videoları var.
  • evet varda beta surumu oldugundan tavsiye etmiyorum sorun cikartir diye
  • nightlyfoure de en begendigim kısım launcher olmuş . sonyericsson un launcheri gerçekten de çok kullanışlı ...ayrıca cpu ayarlarına cyanogenmod dakinden farklı olarak smartass diye bir seçenek eklenmiş ve xpdaforumda genelde onu kullananlar olduğunu gördüm ...

• sayende yükledim çok beğendim iyice sıkılmıştım telefondan şimdi istediğim romu kurabilirmiyim nelere dikkat etmem lazım değişik romları kurarken
  • istediğin romu kurabilirsin sadece dikkat etmen gereken bir yer var o da rom ların New Base band ( Kısaca NewBB ) olması bu şekilde tüm lg p503 e uyumlu olan romları yükleyebilirsin xda forumunda sürekli güncelleniyor rom listesi vs. lg p503 ve newBB olanları kuraiblirisin :http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=839
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

nightlyfoure de en begendigim kısım launcher olmuş . sonyericsson un launcheri gerçekten de çok kullanışlı ...ayrıca cpu ayarlarına cyanogenmod dakinden farklı olarak smartass diye bir seçenek eklenmiş ve xpdaforumda genelde onu kullananlar olduğunu gördüm ...

Link verir misiniz? Bende vardı başka bir şey yükledim onu kaybettim. Gerçekten çok güzeldi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.