Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstkkk

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

nightlyfoure de en begendigim kısım launcher olmuş . sonyericsson un launcheri gerçekten de çok kullanışlı ...ayrıca cpu ayarlarına cyanogenmod dakinden farklı olarak smartass diye bir seçenek eklenmiş ve xpdaforumda genelde onu kullananlar olduğunu gördüm ...

Link verir misiniz? Bende vardı başka bir şey yükledim onu kaybettim. Gerçekten çok güzeldi.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408952
  • 2.3.3 versiyon oldu süper bi şekilde şimdi root yapamıyorum
  • hayırlı olsun :) root u da verdiğim linteki dosyalardan superoneclick 2.3.3 diye bir program var antivirüsünüz virüs olarak görebilir ama virüs değil antivirüsü kapatarak işlemi yapın yönetici olarak çalıştırın telefonun ayarlar uygulama geliştirme kısmından usb hata ayıklama ve sahte konumlara izin ver diyin sonra da telefonu usb ile bilgisayara bağlayın superoneclickten root a basın telefonunuz restart atacaktır menüye superuser uygulaması geldiyse işlem başarıyla tamamlanmıştır :)
  • ya bi türlü root işini adım adım yapıyorum ama beceremedim hay bin maymun
    hafıza kartını bile çıkardım olmadı
    neyse tekrar deneyeim
    bende xp yüklü .net fremwork yükledim mono dan gtk .net i yükledim yok olmuyor
    acep xp demi sorun var

root a tıklıyorum takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camadan -- 31 Mart 2012; 11:25:44 >
  • Windows 7 üzerinden yapma şansınız var mı acaba? ben işlemleri windows 7 üzerinden yaptım burdaki arkadaşlar da öyle yapmış xp ye göre bile değil driverler :)
  • malesef win7 yi kullandığım makine kaldırmaz :(
    ama olsun genede 2.3.3 e yükselttim sayenizde buda iyi bişi bence
  • @camadan hocam size internal depolamayı da konuya ekleyeceğim demiştim de bu aralar sınavlar çok yoğun bi bu haftayı atlatayım o zaman eklemeye çalışacağım inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

@camadan hocam size internal depolamayı da konuya ekleyeceğim demiştim de bu aralar sınavlar çok yoğun bi bu haftayı atlatayım o zaman eklemeye çalışacağım inşallah :)

İlgine teşekkürler... bu arada ben xp yüklü olan bilgisayarımda ubuntu ile root olmayı denedim beceremedim. dün gece gece win7 kurdum bakalım bu gece şu root olayımı çözebilecekmiyim.

yanlız ben bu 2.3.3 ü çok beğendim. 2.2.2 den daha performanslı gibi duruyor. bide aptalcana konulmuş Turkcell uygulamaları yok.
  • inş olur hocam :) evet 2.3.3 de fark ediyor performans açısından gayet güzel ama nighlty foure ile uçuyoruz hocam :D
  • Konuya biraz renk katayım sadece yazıyla olmuyor birazcık görsellik ekliyeyim :)
  • hocam dediklerini birebir yaptım hiç bir sorun çıkmadı ama telefonu açarken androdi yazısı 3-4 tür da bir takılma oluyo ve açılmıyor.
    Dediğin gibi home-ses kısma-açma tuşuyla 4-5 kere açmaya çalıştım ama nafile ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GncyKrdnZ

hocam dediklerini birebir yaptım hiç bir sorun çıkmadı ama telefonu açarken androdi yazısı 3-4 tür da bir takılma oluyo ve açılmıyor.
    Dediğin gibi home-ses kısma-açma tuşuyla 4-5 kere açmaya çalıştım ama nafile ne yapmalıyım?

wipe yapmamışsınız o yüzden takılıyor

bunun için güç ev ses düşütme tuşlarına basılı tutarak aç telefonu ama hemen bırakmayın açılana kadar basın sonra data factory reset ile dalvik cache yapın ardından romu tekrar flashlayın ve reboot yapın açılır
  • quote:

inş olur hocam :) evet 2.3.3 de fark ediyor performans açısından gayet güzel ama nighlty foure ile uçuyoruz hocam :D

windows 7 kurdum
    yaptım valla oldu root da oldu clockword da oldu süper ya muhteşem bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camadan -- 4 Nisan 2012; 0:09:06 >
  • @camadan hocam dediğim gibi sınavlar yoğun olduğundan bugün bakma şansı bulabildim konuya olduysa ne güzel :)
  • sorunu olan varsa ozel yerine burayi tercih edebilir ben burdayim :)
  • Anlatım, konu muhteşem. Tebrik ediyorum. Ben bu konudan faydalanarak türkcell uygulamalarından kurtuldum. Cynogenmod kurdum fakat baseband sorunu yaşadım. Şimdi orjinal 2.3 rom kurup sonra cynogenmod'a geçicem. Umarım sorun düzelir.
  • quote:

@camadan hocam dediğim gibi sınavlar yoğun olduğundan bugün bakma şansı bulabildim konuya olduysa ne güzel :)

Kardeşim sağolasın ben yolunu buldum clockword ile sdcard da yer açabiliyorsun. sonra Link2SD ile bu tanımladığım yeri tanıttım oldu bitti gitti :) süper oldu.

ama anlatım senin kadar süper olamadı ama
  • quote:

istediğin romu kurabilirsin sadece dikkat etmen gereken bir yer var o da rom ların New Base band ( Kısaca NewBB ) olması bu şekilde tüm lg p503 e uyumlu olan romları yükleyebilirsin xda forumunda sürekli güncelleniyor rom listesi vs. lg p503 ve newBB olanları kuraiblirisin :http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=839

Siz nightlyfoure kullanıyorsunuz sanırım telefonu türkçe yapabiliyormuyuz nightlyfoure de ?

CM71303 nightly kurulu bende şuanda telefondan bu haliyle gayet memnununm ama değişiklik arıyorum :) telefonu sürekli kullandığım içinde kurmuşken en azından 1 hafta dokunmam diye önceden sorayım dedim

• @ayanozer hocam türkçe ufak tefek sorunları var evet türkçe karakterleri desteklemiyor desek yeridir mesaj yazarken felan ama ne bileyim ben gerek duymadım fazla, özellikle romun performansını ben çok beğendim yani hala ondayım değiştirmeyi de düşünmüyorum :)
    @zozohoma teşekkürler evet baseband 2.3 yükleyince sorun olmaktan çıkıyor hayırlı rom kurmalar :)
    @camadan hocam eve geçeyim ben de telefona kurup buraya ekliyorum teşekkürler bilgilendirme için :)

inanın sınavlarım daha pazartesi bitti elimden geldiğince yardımcı olacağım anlatımı basitleştirdim sanırım gayet açık ve net herkese hayırlı rom kurmalar :)
  • Hamitin önerdigi romu kullaniyorum harika tavsiye ederim tek sorunu sarz 1gun gidoyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.