Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm hocam söyledikleri aynen yaptım ama tlf acılmıyor.sürekli ac kapa yaptım ! işareti ve adroid robot logosu cıkıyor.aç kapa yapmaya devam ediyorum 2 gündür ::(

sorun nedir acaba yardım
  • ! isareti ve android robotu cikiyorsa cihazda rom yok demektir orjinal hale nasil doneceginizi anlattim ana sayfada oradaki gibi yaparsaniz sorun cozulecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 17 Mayıs 2012; 17:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_03

slm hocam söyledikleri aynen yaptım ama tlf acılmıyor.sürekli ac kapa yaptım ! işareti ve adroid robot logosu cıkıyor.aç kapa yapmaya devam ediyorum 2 gündür ::(

sorun nedir acaba yardım

islemleri nasil yaptiginizi ayrintili olarak yazarsaniz daha cok yardimci olabilirim
  • up
  • mrb anlatiminiz ve yardimlariniz cok iyi tesekkurler boyle bir konu actiginiz icin ama ben bir sey sormak istiyorum
    bnm versiyonm 20a kernel surum 2.6.35.10=perf android 2.3.3 ve root lanmis durumda yani simgelerdede superuser var benim su anda yapmak istedigim sadece telefonun uygulama hafizasi olan 191 mb i arttitmak yani 8 gb hafiza kartim var ve tel hafizasina mesla 1 gb birakmak istiyorum cunku dogru duzgun uygulama yukleyemeden doluyo bunu nasil yapabilirim simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimjok

mrb anlatiminiz ve yardimlariniz cok iyi tesekkurler boyle bir konu actiginiz icin ama ben bir sey sormak istiyorum
    bnm versiyonm 20a kernel surum 2.6.35.10=perf android 2.3.3 ve root lanmis durumda yani simgelerdede superuser var benim su anda yapmak istedigim sadece telefonun uygulama hafizasi olan 191 mb i arttitmak yani 8 gb hafiza kartim var ve tel hafizasina mesla 1 gb birakmak istiyorum cunku dogru duzgun uygulama yukleyemeden doluyo bunu nasil yapabilirim simdiden tesekkurler

hocam görmemişim k.bakmayın şuan cm9 kuruyorum partitionu da ekliycem birazdan konuya

• quote:

mrb anlatiminiz ve yardimlariniz cok iyi tesekkurler boyle bir konu actiginiz icin ama ben bir sey sormak istiyorum

ilk mesaj güncellendi artık gönül rahatlığıyla partition yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

ilk mesaj güncellendi artık gönül rahatlığıyla partition yapabilirsiniz

cok saol dostum

• güncel
  • güncel
  • ustam çok sağol emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakkalkarlos

ustam çok sağol emeğine sağlık

önemli değil dostum bu arada arkadaşlar eğer benim yazdığım gibi yapıp da olmayan bir şey varsa yani ne biliyim şu işlemden sonra şunu yaptım anca çalıştı gibi dediğiniz şeyler varsa da ben de deneyeyim telefonda baktık olmadı konuyu editleriz sorun varsa kalkar böylece ortadan
  • konu up, tesekkurlerinizi eksik etmeyin :) anlatımı kolay oldugundan dolayı herkes rahatca yapabilsin konu guncel olsun sorun olursa da yazarsınız arkadaslar bakarız cozumune :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Bu arada LG P503 Custom Rom larında büyük bir gelişme olmuş diyebilirim burdan AOKP Android 4.0.4 ICS indirip kurabilirsiniz.Ben şuan bunu kullanıyorum oldukça kişiselleştirilebilir bir romu yapmışlar.CM9 da var xda developers dan bakabilirsiniz.Sadece LG P500 için olanları yükleyebilirsiniz aksi takdirde telefonunuz brick olabilir
  • quote:

Bu arada LG P503 Custom Rom larında büyük bir gelişme olmuş diyebilirim burdan AOKP Android 4.0.4 ICS indirip kurabilirsiniz.Ben şuan bunu kullanıyorum oldukça kişiselleştirilebilir bir romu yapmışlar.CM9 da var xda developers dan bakabilirsiniz.Sadece LG P500 için olanları yükleyebilirsiniz aksi takdirde telefonunuz brick olabilir

şu anda indiriyorum, bu akşam denemeye başlayacağım, inşallah sıkıntı yaşamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

quote:

Bu arada LG P503 Custom Rom larında büyük bir gelişme olmuş diyebilirim burdan AOKP Android 4.0.4 ICS indirip kurabilirsiniz.Ben şuan bunu kullanıyorum oldukça kişiselleştirilebilir bir romu yapmışlar.CM9 da var xda developers dan bakabilirsiniz.Sadece LG P500 için olanları yükleyebilirsiniz aksi takdirde telefonunuz brick olabilir

şu anda indiriyorum, bu akşam denemeye başlayacağım, inşallah sıkıntı yaşamayız

verdigim linkteki aokp yi indirip kurarsanız sıkıntı yasamazsınız dostum orda xda da p500 icin olmayanlar da var o yuzden dikkat edin istedim

• tşkler, zaten öyle yaptım denenmiş her zaman daha güvenlidir :)
  • Ginger Snap ve cm stable sürümlerini öneririm. ilk dediğim stock rom üzerine birkaç ayar yapılmış bir romdur ... begendim bayağı ...

• Merhaba,

P503 alalı yaklaşık bir buçuk yıl oldu.Artık farklı romlar deneyeyim diyorum.Şuan benim telefonumda android 2.3.3 V20e yüklü.Bu durumda telefonumu root etme işleminden mi başlamam gerekiyor? Baseband değişikliğine gerek var mı? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.