Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoenix58

Merhaba,

P503 alalı yaklaşık bir buçuk yıl oldu.Artık farklı romlar deneyeyim diyorum.Şuan benim telefonumda android 2.3.3 V20e yüklü.Bu durumda telefonumu root etme işleminden mi başlamam gerekiyor? Baseband değişikliğine gerek var mı? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer yüklemek istediğiniz ROM yeni baseband istiyorsa, evet değişikliğe gerek yok. CM7 ROMunu tavsiye ederim, yeni BB istiyor. Root işlemi ile başlamanız yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rm@N

quote:

Merhaba,

P503 alalı yaklaşık bir buçuk yıl oldu.Artık farklı romlar deneyeyim diyorum.Şuan benim telefonumda android 2.3.3 V20e yüklü.Bu durumda telefonumu root etme işleminden mi başlamam gerekiyor? Baseband değişikliğine gerek var mı? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer yüklemek istediğiniz ROM yeni baseband istiyorsa, evet değişikliğe gerek yok. CM7 ROMunu tavsiye ederim, yeni BB istiyor. Root işlemi ile başlamanız yeterli.

arkadaşın da dediği gibi telefonu root etmekten başlayın, baseband değişikliğine gerek yok, takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

Orijinalden alıntı: 3rm@N

quote:

Merhaba,

arkadaşın da dediği gibi telefonu root etmekten başlayın, baseband değişikliğine gerek yok, takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz

Son olarak en sorunsuz çalışan rom olarak ne önerirsiniz? CM7'de türkçe karakter sorunu var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı:phoenix58

Hocam bilemiyeceğim ama AOKP 'de kapalı halde şarj olmuyor ve telefonu kapatıp açtığınızda bazen şarj simgesi geliyor tekrar açmak zorunda kalıyorsunuz, bana göre büyük bir problem değil telefonu her zaman açık tutarsanız sorun olmuyor.AOKP'de şuana kadar tek sorun o ve çok kişiselleştirilebilir yapmışlar hocam.Tavsiye ederim 1 haftadır ondayım

CM7'yi bilemeyeceğim, ICS'den başkası kesmiyor beni CM9 var onun kişiselleştirilmesi aokp'den daha az imiş fakat her şey çalışıyormuş sorun yokmuş.Yani tamamen size kalmış bir şey Türkçe karakter sorununu da anlayamadım gitti ics'de hiçbir sorun yaşamadım ı ç harflerinde felan bir deneyin derim AOKP'yi olmadı CM9 Olmadı CM7

• Alıntı yaptım kardeşim, işime yaradı sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game Mafia^

Alıntı yaptım kardeşim, işime yaradı sağol.

onemli degil hocam, cm9 son surumu cok seri ve hic sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V20D İNDİAN ROM U kurdum telefon açılmıyor android yazısında kalıyor. defalarca ses artı eksi home tuşuyla açmaya çalıştım yinede açılmıyor ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulazim

V20D İNDİAN ROM U kurdum telefon açılmıyor android yazısında kalıyor. defalarca ses artı eksi home tuşuyla açmaya çalıştım yinede açılmıyor ne yapabilirim

V20E Europe romunu indirin, kdz flasher ile tum islemleri eksiksiz olarak yapin, flash islemi bittikten sonra pili takin ses kisma ve home tuslarina basarak telefonu acin telefonunuz guzelce acilacaktir kolay gelsin

• quote:

quote:

V20D İNDİAN ROM U kurdum telefon açılmıyor android yazısında kalıyor. defalarca ses artı eksi home tuşuyla açmaya çalıştım yinede açılmıyor ne yapabilirim

V20E Europe romunu indirin, kdz flasher ile tum islemleri eksiksiz olarak yapin, flash islemi bittikten sonra pili takin ses kisma ve home tuslarina basarak telefonu acin telefonunuz guzelce acilacaktir kolay gelsin

ilginiz için teşekkür ederim . verdiginizhttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=4 linkinde v20g europe var onu deneyeceğim. umarım olur.

• quote:

quote:

quote:

ilginiz için teşekkür ederim . verdiginizhttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=4 linkinde v20g europe var onu deneyeceğim. umarım olur.

insallah hocam kolay gelsin ama dikkat edin ses kisma ev tusu ve guc tusuna basarak telefonu acin kdz flashlamayi bitirince

• quote:

quote:

quote:

quote:

insallah hocam kolay gelsin ama dikkat edin ses kisma ev tusu ve guc tusuna basarak telefonu acin kdz flashlamayi bitirince

europe rom açıldı ilgin için tşk ederim. benim hedefim ndrive uygulamasını ücretsiz veren bir room bulmak tavsiye edebilecegin bir rom varmı tekrardan tşk ederim

• Teşekkürler.Rehberi takip ederek CM7 yükledim.Yükleme bitene kadar bende bittim yalnız.Telefon arızalanacak diye elim ayağım titredi vallahi.
  • quote:

Teşekkürler.Rehberi takip ederek CM7 yükledim.Yükleme bitene kadar bende bittim yalnız.Telefon arızalanacak diye elim ayağım titredi vallahi.

hocam ilk yaptiginizda oyle oluyor :)) ama sonra alisiyorsunuz ben mesela hic stres heyecan yapmadan rahatca tiyorum romlari :D

• Yalnız Google Play yok. Nasıl uygulama indireceğim telefona?
  • quote:

Yalnız Google Play yok. Nasıl uygulama indireceğim telefona?

cm9 mu yuklediniz? gapps var zip li dosya onu cwm den hic bir islem yapmadan (wipe data felan yapmadan) rom kurar gibi kurun (install zip from sd kart > choose zip from sd kart tan)

• quote:

quote:

cm9 mu yuklediniz? gapps var zip li dosya onu cwm den hic bir islem yapmadan (wipe data felan yapmadan) rom kurar gibi kurun (install zip from sd kart > choose zip from sd kart tan)

Hocam CM7 yükledim.Gapps'tan hiç haberim yoktu. Her telefon için farklı mı yoksa genel bir dosya mı? Nereden indirebilirim? Yardımcı olursan sevinirim.Tek eksik bu şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix58 -- 13 Temmuz 2012; 22:55:02 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam CM7 yükledim.Gapps'tan hiç haberim yoktu. Her telefon için farklı mı yoksa genel bir dosya mı? Nereden indirebilirim? Yardımcı olursan sevinirim.Tek eksik bu şuan.

indirdiginiz linkin yerini verebilirseniz size daha rahat yardimci olabilirim hocam, yalniz mobildeyim, yarin sabah erkenden cevaplarim insallah

• quote:

Buyrun hocam gapps:http://www.mediafire.com/?4ium2xio6vf4tsl
  • quote:

quote:

Buyrun hocam gapps:http://www.mediafire.com/?4ium2xio6vf4tsl

Bu CM7 için mi? Bir de cwm'yi açıp sd karttan yüklemem yetiyor dimi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.