Şimdi Ara

[Rehber] LoL Recorder ile Oyun Kaydetme, Videoyu Youtube'a Upload Etme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
15
Favori
101.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BioManiac

ya anlamadığım oyuna lol recorderi açıp girsek yetmiyor mu? fraps falan ne iş burda?

Açık bırakıp girdiğin zaman oyun kaydoluyor. Daha sonra o replayları izlerken fraps ile kaydediyorsun. Yoksa YouTube'ye upload edemezsin. Amaç video haline getirmek yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

ya anlamadığım oyuna lol recorderi açıp girsek yetmiyor mu? fraps falan ne iş burda?

Açık bırakıp girdiğin zaman oyun kaydoluyor. Daha sonra o replayları izlerken fraps ile kaydediyorsun. Yoksa YouTube'ye upload edemezsin. Amaç video haline getirmek yani.

anladım teşekkürler
  • Teşekkürler.
  • Çok yararlı.Ancak 720p kaydedebileceğim program yok mu?
  • Üst konu olmalı teşekkürler.
  • Yararlı bir konu görüntü kalitesi 720p mi olucak yoksa daha düşük bir kalitede mi çekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destanayhan

bu kadar zahmete girmek yerine direk xfire kullansan olmaz mı?

Pentakill atacağını önceden sezebilen biriysen olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Beyler Movie Maker yerine Sony Vegas Pro 11'i öneririm. Güzel bir render ayarı biliyorum örnek olarak 5 dakikalık 1080p video 350MB tutuyor (ama 1080p harbi 1080p göstermelik değil). 720p ise daha düşük tabi 5 dakikalık video 120MB falan diye hatırlıyorum.

+1 ve Videocopilot sitesinden efekt beğenip adobe after effetcs cs6 da düzeltirseniz çok güzel videonuz olur. saygılar...

• Kayıda izlemeye bastığım anda LOL Replay çalışmayı durdurdu hatası aldım, yardım eder misiniz?
  • Yararlı bir rehber teşekkür ederim kendi adıma
  • "Unable to download spectator data. The game will now exit." Hatası veriyo play'a basınca nasıl düzeltebilirim.
  • Fraps ile video çekmeye başladığımda bi süre sonra kendi kendine duruyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Teşekkürler...
  • ben indirdim programı ama izleyici modunda kaydetme şansımız yok mu ya da ben mi beceremedim tüm maçları spectate mode da kaydet seçeneğini işaretliyorum ama olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 4 Mart 2013; 9:04:45 >
  • Aynen ayni sorun bendede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu "Attempting to reconnect" yazısını kaldırmanın bir yolu yok mu? Sinirimi bozuyor replay'ları izlerken.
  • Reserve
  • Çok teşekkür ederim.
  • çok iyi oldu çokda güzel oldu
  • vaaaay iyiymiş valla teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.