Şimdi Ara

[Rehber] LoL Recorder ile Oyun Kaydetme, Videoyu Youtube'a Upload Etme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
15
Favori
101.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harikasın eline sağlık, benim olduğu gibi bir çok arkadaşında işine yarayacaktır, üst konu olmalı
  • Replay en baştan başlıyor istediğim vakte gelemiyorum?
  • Arkadaşlar; replays klasörüdeki tüm replaylerim 87-88kb'lık *.lrs uzantılı dosyalar olmuş. lolreplay programından da seçilemiyor, izlenecek hiç bir şey yok gibi. Boşa mı gitti güzelim sahneler şimdi?
  • Bug Splat hatası alıyorum recorder de :S
  • Tr de calışıyormu bu program
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiroqLu Tr

Tr de calışıyormu bu program

dh ifşa team mod on

[Rehber] LoL Recorder ile Oyun Kaydetme, Videoyu Youtube'a Upload Etme

• arkadaşlar çalışan lol recorder varmı yada buna benzer başka bir program ?
  • üyf, 30 bin görüntüleme diyor. böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum. 30 bin. pehh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

üyf, 30 bin görüntüleme diyor. böyle bir konu açtığımı bile unutmuştum. 30 bin. pehh.

Helal kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

arkadaşlar çalışan lol recorder varmı yada buna benzer başka bir program ?

• şu an çalışıyormu lol recorder ?
  • Lol replay ile cektigim video yu acıyorum fakat başlamadan geri kapanıyor bu sorun herkeste varmı yoksa çözümü varmı ?
  • Fraps yerine Başka bir program olmaz mı :D
  • csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fraps videoları çok yer kaplıyodu dönüştürmesi de uzun sürüyodu çok işime yaradı bu recorder ne zamandır da indiricektim nasip olmamıştı
  • Güzel bir rehber elinize sağlık ama LoLReplay bende çalışmıyo, çalışmayanlar baron replayı kullanabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

merhabalar,
    hemen anlatmaya başlıyorum;

LoL Replay

1. öncehttp://www.leaguereplays.com adresinden lol replay'i indiriyoruz veya buraya tıklıyoruz.

2. programı kuruyoruz. kurulum srasında "start with windows" gibi bir seçenek olur, seçmenizi tavsiye ederim, böylece oyuna girmeden açma derdinden kurtulursunuz.

3. program kurduktan sonra settings bölümüne girin, hide in system tray seçili olsun.

4. şimdi program kullanıma hazır. oyuna giriyoruz, program kendiliğinden, hiç bir müdahale gerekmeden oyunu kaydediyor ve 4-5 kb boyutunda belgelerim içindeki LoL Replay klasörüne atıyor(replay'ı izlemek için LoL Replay programından oyunu seçip play'e basıyoruz).

Fraps

5. kaydettiğimiz bu replay'in formatı programın formatı olan .lrf olduğundan, vide oynatıcılarla oynatamıyoruz, düzenleme yapamıyoruz veya youtube'a uplad edemiyoruz. bu yüzdenhttp://www.fraps.com adresine girip programı indiriyoruz, veya buraya tıklıyoruz.

6. fraps'ı açıyoruz ve ilk olarak bizi ilgilendiren ayarları yapıyoruz;
    - folder to save movies in: burası videoların kaydedileceği yer, istediğimiz bir yeri seçiyoruz.
    - video capture hotkey: kaydı başlatacak ve durduracak kısayol tuşu.
    diğer ayarlara ellememize gerek yok.

7. şimdi fraps açıkken, penta kill aldığımız oyunun replayini açıyoruz. kayda başlamak istediğimiz an f9'a basıyoruz(varsayılan kayıt kısayol tuşu f9), bittiği zaman tekrar f9'a basıyoruz. bu iki f9 arasında en iyi görüntüyü almaya çalışıyoruz tabi, penta kill aldığımız sırada bot lane'deki dr. mundo'ya bakmıyoruz.
    not: kaydı erken başlatıp, geç bitirmek daha sonradan videoyu düzenlemeyi gerektirebilir, en uygun zamanda başlatıp bitirmek sizi uğraştan kurtarır.

8. videomuz hazır. fraps için seçtiğimiz kayıt klasörüne kaydetti videomuzu. şimdi sıra youtube'a uplad etmekte. ama o da ne? 30 saniyelik video 2gb mı??? küçültmemiz lazım.

Movie Maker

9. movie maker indiriyoruz. windows 7 kullanıcılarında movie maker olmayabilir, ben live movie maker ile sıkıntı yaşadım, movie maker 6.0 kullanıyorum, eğer mevcut değilse 64 bit için buradan, 32 bit için buradan indiriyoruz. kurulum için sık sık next'e basmanız lazım, ekran görüntüsü koymayacağım.

10. işte şimdi ekran görüntüsü koymam gerekecek :(

11. işlem video uzunluğuna ve sisteminize bağlı olarak 5-10 dakika sürebilir, bitince vide'nun boyutu küçülmüş ve youtube'a uplad etmeye hazır bir hale gelmiş olacak.

bu arada ben de fark ettim 2 farklı video kullanmışım, neden bilmiyorum.

Uzun zamandır aradığım bir rehber.Ellerine Sağlık

Takip

• Prog. yasak olabilir. Ban riski var mı bilmem
  • Recorder kastirir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.