Şimdi Ara

Rehber Mat Ayt kampı nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fkddkgfdsssk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cappy34 C kullanıcısına yanıt
    Çok fazla kişi bundan çalışılmaz yazmışta kimden çalışılır yazmamış

• Temel yoksa bıyıklı mat temel varsa laptüden soru çözüm videoları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rehber matematiğe boş yapıyor diyorsunuz da çoğu yapıyor zaten o kadarını muhtemelen rehber mattan ilerlerim

• Hocam öncelikle kendine bir deneme sınavı yap daha sonra atıyorum x denemesinde 30-5 yaptım hangi hocadan çalışmalıyım gibisinden hoca tavsiyesi daha sağlıklı olur. Temeli 0 ile 10 arasından olan bir öğrenci profili için rehbetmat ve bıyıklımat birebirdir. 20+mat için eyüpb birebirdir. Dolayısıyla o şekilde hoca tavsiyesi sizin için daha iyi olur.

• Her hoca kendi alanında iyidir gerektiği yerde boş yapabilir kimse bunu eleştirmiyor. Ortada bir sınav var, sınava giren kişi sayısı aşşağı yukarı gözüküyor. Rehbetmat sınavı ciddiye almıyor haliylen öğrencileride ona göre kendini bir sınava hazırlıyor. Dönem sonu geldiğinde ayt mat netleri +15'ten yukarı çıkamıyorlar. 2021 sınav bitiminde youtube platformunda tüm hocalar sınavın ne kadar zor olduğunu dile getirip eleştirirken rehbet mat 45 günde tyt mat kitabı satmanın peşine düşmüştü.

• cappy34 C kullanıcısına yanıt
    12 konularını görmedim mezun değilim 11imde pek sağlam değil o yüzden 10 netten fazla yapamam zaten o rehber mat ideal gibi bana

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

• Ben RM ile konu öğreniyordum sonra Eyub b bakıyordum Laptü soru çözüm bakıyordum arada bıyıklı bakıyordum gayet güzel götürmüştüm

• Mert hoca >>>>>>>>>>> all

• Bıyıklı Matematikten başkası fasa fiso ya adam her türlü soruyu çözüyor yani hocayı adam akıllı dinledikten sonra bir konuyu yapamama şansın yok

• Sıfırdan başlamak isteyen için "Sıfırdan Zirveye Matematik Sefa Hocam" adlı kişiden Udemy kurslarına bakılabilir. Konuları sade bir dille anlatıp kolaydan zora doğru soruları çözüyor ve anlatırken şaka yapmıyor/cıvıtmıyor. İndirimlerde 30 TL civarına alınabilir.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Sende başarını rmye borçlusun galiba xd

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.