< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Herkese slm bn memet hocanız arkdslar yanyana iki kazik anlamayana çok yazk euheuheue😜😇 evde hanımı matta tanımı unutmiycan 😄👌👍 evt sevgili arkadasm o hayal etdigin uninin kapisindan zrannnk die girebilmek icn hayallerine kavusman icn onunde kagidin elinde kalemjn derin bi nefes aliyoruz cirt sana cirt sana ve o mesur sloganimz evt yaklas yaklas benimle birlikte... gönder gönder gelsn be hocam😎 ey guzel arksdsm ben de biliyom formulu verip cerez gibi cozmeyi ama biz isi mantığıyla yavas yavas sindirerek ogrencez ✌️hoop yakaladımm sazanlar hemen atladı yakalandiniz kacma kacma gel bura eueheuheheheu😜 sizler için hazirladigim pdfyi aciklama yada yorumdan indirin hazir oln önce durdur vidoyu coz sonra ben cozeym durdurdn demi bekliyom👍 gercektn benle birlikte cozuyon demi arkadasm yeme bizi goruyorm bak burdan hepinizi sjsjjsjsj🤫✌️ ey guzl arkadasm bi dersn daa sonuna geldk suna bak emek var emek alnim terledi bugn bidaki vidoda gorumek uzre hoççakl hosca kal
|
Rehber matematik çok cıvık bir adam. Hakaret anlamında söylemiyorum, biraz fazla abartıyor bazen. Birkaç videosunu izlemiştim ama Kurtlar Vadisi Ömer babanın sahneleri gibi ilerletmekten elim yorulmuştu. Tavsiye etmem
|
Ben Eyüp b dinleyemiyorum azarliyormus gibi sesi vardi
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 16 Temmuz 2022; 11:31:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
rehber mat okul sınavlarından önce izlenecek hocadır bence, direkt üni sınavı için izlenmez. |
Rehber Mat üniversite sınavına hazırlayacak kapasitede bir hoca değildir. 45 dk'lık videonun 20 dk'sı ders 25 dk'sı muhabbet eden fenomendir. 2020'de pandemi döneminde youtube canlı yayınında matematik oyunu başlık altında 3.4/12 , 4(12-10).(12+10)/2 gibi 4 şıktan oluşan oyun yayını açmıştı. O zamandan beri kendisini takip etmeyip tavsiye etmiyorum. |
Ben de bundan bahsediyordum. |