Şimdi Ara

Rehber Mat Ayt kampı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herkese slm bn memet hocanız arkdslar yanyana iki kazik anlamayana çok yazk euheuheue😜😇 evde hanımı matta tanımı unutmiycan 😄👌👍 evt sevgili arkadasm o hayal etdigin uninin kapisindan zrannnk die girebilmek icn hayallerine kavusman icn onunde kagidin elinde kalemjn derin bi nefes aliyoruz cirt sana cirt sana ve o mesur sloganimz evt yaklas yaklas benimle birlikte... gönder gönder gelsn be hocam😎 ey guzel arksdsm ben de biliyom formulu verip cerez gibi cozmeyi ama biz isi mantığıyla yavas yavas sindirerek ogrencez ✌️hoop yakaladımm sazanlar hemen atladı yakalandiniz kacma kacma gel bura eueheuheheheu😜 sizler için hazirladigim pdfyi aciklama yada yorumdan indirin hazir oln önce durdur vidoyu coz sonra ben cozeym durdurdn demi bekliyom👍 gercektn benle birlikte cozuyon demi arkadasm yeme bizi goruyorm bak burdan hepinizi sjsjjsjsj🤫✌️ ey guzl arkadasm bi dersn daa sonuna geldk suna bak emek var emek alnim terledi bugn bidaki vidoda gorumek uzre hoççakl hosca kal
  • Rehber matematik çok cıvık bir adam. Hakaret anlamında söylemiyorum, biraz fazla abartıyor bazen. Birkaç videosunu izlemiştim ama Kurtlar Vadisi Ömer babanın sahneleri gibi ilerletmekten elim yorulmuştu. Tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 16 Temmuz 2022; 11:31:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mezuna kalma garantili

• laptü kadar iyi bir kanal bulunmadı şu ana kadar. zibilyon tane soru çözümü var

• Niye öyle diyonuz mert hoca mı rehber matematik mi mezuna kalmak istemiyorum

• Eyüp b varken neden rm hocam

• pierro10 kullanıcısına yanıt
    Sıfır prodüksiyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ara Tatilde TYT MAT kampı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen sen evet arkadaşım oyalanma buraya bak heh geldinmi arkadaşım şimdi başlıyoruz arkadaşım. bir fikra anlatayim arkadaşım.

• 2023bakani kullanıcısına yanıt
    Eyüp b. Videoları çok kalitesiz mert hoca daha mı iyi

• Ben Eyüp b dinleyemiyorum azarliyormus gibi sesi vardi

• 2023bakani kullanıcısına yanıt
    Ne dinliyon

• Herkese slm bn memet hocanız arkdslar yanyana iki kazik anlamayana çok yazk euheuheue😜😇 evde hanımı matta tanımı unutmiycan 😄👌👍 evt sevgili arkadasm o hayal etdigin uninin kapisindan zrannnk die girebilmek icn hayallerine kavusman icn onunde kagidin elinde kalemjn derin bi nefes aliyoruz cirt sana cirt sana ve o mesur sloganimz evt yaklas yaklas benimle birlikte... gönder gönder gelsn be hocam😎 ey guzel arksdsm ben de biliyom formulu verip cerez gibi cozmeyi ama biz isi mantığıyla yavas yavas sindirerek ogrencez ✌️hoop yakaladımm sazanlar hemen atladı yakalandiniz kacma kacma gel bura eueheuheheheu😜 sizler için hazirladigim pdfyi aciklama yada yorumdan indirin hazir oln önce durdur vidoyu coz sonra ben cozeym durdurdn demi bekliyom👍 gercektn benle birlikte cozuyon demi arkadasm yeme bizi goruyorm bak burdan hepinizi sjsjjsjsj🤫✌️ ey guzl arkadasm bi dersn daa sonuna geldk suna bak emek var emek alnim terledi bugn bidaki vidoda gorumek uzre hoççakl hosca kal

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    KAHKAHA ATTIM AAWEWKKK

• rehber mat okul sınavlarından önce izlenecek hocadır bence, direkt üni sınavı için izlenmez.

• Aynı soruları çözüp duruyor

• Rehber Mat üniversite sınavına hazırlayacak kapasitede bir hoca değildir. 45 dk'lık videonun 20 dk'sı ders 25 dk'sı muhabbet eden fenomendir. 2020'de pandemi döneminde youtube canlı yayınında matematik oyunu başlık altında 3.4/12 , 4(12-10).(12+10)/2 gibi 4 şıktan oluşan oyun yayını açmıştı. O zamandan beri kendisini takip etmeyip tavsiye etmiyorum.

• cappy34 C kullanıcısına yanıt
    Rehber Mat Ayt kampı nasıl?

• Rm fena değil yav kullan bakma burdakilere

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Ben de bundan bahsediyordum.Rehber Mat Ayt kampı nasıl? 

• Mert e kaypak gereksiz espri yapıyor diyordun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.