Şimdi Ara

Tyt mat hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal kurumsal denemelerde en fazla 60 dk veriyorum ama branş denemelerinde süre 90 çıkıyor. Sorun evde yapmam mı yoksa başka bir şey mi? Konu eksiğim yok soru bankası bitirdim. Tavsiye ya da branş denemesi öneriniz var mı? Şuan orjinal çözüyordum.

• Şu an orijinal çözdüğünden olabilir belki kral ne dersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ebobekok2025 E kullanıcısına yanıt
    Branş denemeleri kurumsal denemelere göre daha yoğun oluyor daha kaliteli hazırlanıyor ondan olabilir ben sene içi hep 80dk verdim bazen 70 bazen 90 oldu ama ortalama hep 80 di sınavda da 80 dk kaldı matematiğe ama 38 tane işaretleyebildim yapamadıklarıma bir daha dönemedim

• Evdeki denemeler hep daha iyi gelir hocam takmadan yolunuza devam edin eksiklerinizi iyi belirleyin soru bankası bitirmişsiniz ama eksik konulara dönmekte fayda var +35 değilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Kendime güvendim biraz. Denemelerde ort 32 geliyor. Geo full. Yayın önerin var mı

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt

Eksiğim kalmadı hocam. Büyük ihtimalle zamanla oturacak. Apoteminin denemeler soru bankasını çözdüm ayrıca fasiküller ve 345 bitirdim. Deneme anında aklıma gelmiyor ama bittiği zaman çözebiliyorum.

• ebobekok2025 E kullanıcısına yanıt
    Çok zaman var daha orijinal için erken benc. Toprak bilgi sarmal 345 çözülebilir ilk etapta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    10 yıl önce açıldı
    AYT Mat hakkında
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi olmazsa kolaydan başlayacağım. Elim alıştıkça seviye atlatırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.