Bildirim
Tyt mat hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an orijinal çözdüğünden olabilir belki kral ne dersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Branş denemeleri kurumsal denemelere göre daha yoğun oluyor daha kaliteli hazırlanıyor ondan olabilir ben sene içi hep 80dk verdim bazen 70 bazen 90 oldu ama ortalama hep 80 di sınavda da 80 dk kaldı matematiğe ama 38 tane işaretleyebildim yapamadıklarıma bir daha dönemedim
Evdeki denemeler hep daha iyi gelir hocam takmadan yolunuza devam edin eksiklerinizi iyi belirleyin soru bankası bitirmişsiniz ama eksik konulara dönmekte fayda var +35 değilse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendime güvendim biraz. Denemelerde ort 32 geliyor. Geo full. Yayın önerin var mı
-
Eksiğim kalmadı hocam. Büyük ihtimalle zamanla oturacak. Apoteminin denemeler soru bankasını çözdüm ayrıca fasiküller ve 345 bitirdim. Deneme anında aklıma gelmiyor ama bittiği zaman çözebiliyorum.
-
Çok zaman var daha orijinal için erken benc. Toprak bilgi sarmal 345 çözülebilir ilk etapta
Dediğiniz gibi olmazsa kolaydan başlayacağım. Elim alıştıkça seviye atlatırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X