Şimdi Ara

[Rehber] PSP-290 GPS Alıcısını Kullanmak. (Homebrew Program ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
17.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizceden çeviridir. GPS alıcım yoktur. :)

MapThis! Nedir?

MapThis PSP için beleş bir harita göstericisidir.. Google,Yahoo, MSN, ve benzeri servislerden haritalar alır.

Hangi firmware PSP-290 alıcı ve bu program ile uyumludur?

En az 3.03 OE-X firmware sahibi olmalısınız.

Kurulum

Download:- http://rapidshare.com/files/19483676/mapViewer.rar

Programı indirin ve PSP/GAME303 Klasörüne koyun.

http://www.in7ane.com/psp/ adresindeki harita download programı ile PC'nize bölgenizin haritasını indirin. İndirdiğiniz haritayı PSP/GAME303/mapViewer/maps klasörüne koyun.

Şimdi PSP'den mapthis programını çalıştırın. Harita isimlerini göreceksiniz. İstediğinizi X ile seçin.

Harita yüklendiğinde [] tuşuna basın ve GPS alıcısını açın.

Start tuşuna basın ve aşağılardaki GPS info bölümünden uydu bilgilerini görün. ("Various Satellite Catching on you")

Genelde en az 5-6 uydu sizi yakalar, en fazla 11 tane vardır. En az 4 tanesinin sizi görmesi yeterlidir.

yanlarında 0 yazan fix satırlarını göreceksiniz. o 0'lar 1 olursa uyduya bağlanmışsınız demektir. En az 4 tane var ise işlem tamamdır.

Tekrar select'e basıp bu bölümden çıkın. Her şey doğruysa haritada yerinizi kırmızı bir ok ile görmüş olacaksınız.

Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 22 Nisan 2007; 19:32:52 >

• HeLAL pain muhteşemsin yine :)
  • hehe eyw ;)

programı gps'siz denedim. güzel bişi.
  • babos internetsiz calısmaz bu ya
    ama süper bekliyodum böyle bir seyi helal diyorum...
  • arkadaslar harita indirme programında ben bulamadim turkiyeyi nası yapıyoruz bi yardımcı olurmusunuz...
  • Arkadaş çok teşekkür ederim
    ama psp için gps alıcısı nerden bulabiliriz?Bu ayrı bi kit olarak mı satılıyor?
  • selam arkadaşlar şu istanbulu oturupta yapan varsa ellerinden öperiz baya zaman alan birşey bu hem bizide uğraştırmamış olur hemde birsürü dua alır :)

bu arada ebay de satılıyor 39 dolarmı ne ama kargo margo 60-70 doları buluyor 2-3 haftada gelir ancak çok güven olmuyor yinede ben bilgilendireyim dedim saygılar
  • ebay genelde sağlam.Almanya ebayden laptop aldım 2 tane
    genelde powerseller olan satıcılardan alıyorum.onlar güvenli olur.ama bizim gitti gidiyor daha sağlam.en azından ürünü alana kadar paranız garanti yerde duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerkoglu

selam arkadaşlar şu istanbulu oturupta yapan varsa ellerinden öperiz baya zaman alan birşey bu hem bizide uğraştırmamış olur hemde birsürü dua alır :)

bu arada ebay de satılıyor 39 dolarmı ne ama kargo margo 60-70 doları buluyor 2-3 haftada gelir ancak çok güven olmuyor yinede ben bilgilendireyim dedim saygılar

Arkadaslar istanbulu yaptim isteyenler asagidaki linkden alabilirler. Boyutu 150Mb oldugundan 2 parcadir ve sifresiz.

http://r apidshare.com/files/31070367/_istanbul.part1.rar

http://r apidshare.com/files/31076019/_istanbul.part2.rar

Not: malum paylasim sitesinin ismini tam yazinca sansurlendiginden r den sonraki boslugu silmenizi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokyar -- 13 Mayıs 2007; 17:26:36 >

• çok uğraştırıyo yaw harita indirmek. abidik bi program yapmışlar. eline sağlık walla. kullanmak isteyen rahatça indirebilir böylece sayende.
  • :D eyw kardeş, izmir içnde yapabilr msn? :)
  • deneyip kullana varmı almak istiyorumda
  • eyw kardeş
  • dostum program bende calısmıor mapthıs ı acınca donuo psp :s
  • _PainKilleR_ bu istanbul haritasını nasıl cıkardın gmdl den mi ben aynısını yapıyorum ama harita bir türlü açılmıyor senin harita avrupa yakasında yeşilköye kadar göstertiyor .yardımlarını bekliyorum
  • ben harita vermedim yaw. bu arada evet. gmdl'den alıyosun haritayı.
  • paylaşım için çok tşkler _PainKilleR_

yalnız bu versiyonla ilgili olarak " En az 3.03 OE-X firmware sahibi olmalısınız. "denilmiş bu versiyon donanımsal olarakmı gerekli yoksa versiyon geliştirme yükseltmeylede olurmu ????
  • ya arkadaşlar bende bu aletten almak istiyorum ancak bu gps ne kadar iyi bilmek istiyorum kullananlardan yardım istiyorum ve ayrıca bursa haritasını da bulabilirmiyiz??
  • Benim anlamadığım neden sony nin kendi orjinal psp sine gps takınca orjinal olmayan versiyon gerekiyor?
  • Ewt ya, gps modülünü alınca içinden software çıkmıyor mu zaten? Tek yapmamız gereken eksik haritaları bulmak değil mi? Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi? Bi de ben mi göremiyorum ama Sony nin online satış sitesinde bulamadım bu gps modülünü ve gerekli açıklamalarını. Ben bulamadım galiba.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.