Şimdi Ara

[Rehber] PSP-290 GPS Alıcısını Kullanmak. (Homebrew Program ile) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
17.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükledim şimdi baya bir değişiklik var programda fakat hala bi gelişme yok bi türlü yapamadım
  • yapabilen olursa sölerse sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraz

Merhaba
    Bizim gps 3.80 versiyon ve dediklerinizi yapınca olmuyor.Sanırım versiyon küçülmesine gideceğiz.Başka bir yol önerebilir misiniz.Teşekkür ederim..

versiyonum 3.80 m33-5,
    map this (ver 0,4,75)
    çalıştı biraz daha dikkatli uygula ve eğer evde isen dışarda dene evde dakikalarca bekledim bağlanmadı arabaya binip kontağı çevirmemle uyduyu yakaladı...
  • ya bende yapamadım.. saatlerce dolaştım ankarada :D ama yakalamadı valla.. psp 290 bneimki de kalın kasa eskilerinden bi pspm var..gps state on, diğer her yer 0 gözüküo uydu da bulamıyo.. gps aletinin ayarı fln yapılması lazımmı acaaba? başka neden olur böyle bişe acaba
  • Merhaba arkadaşlar,
    bende gps aparatından alıcam 90 ytlye var (almak isteyenler pm atsınlar ben yardımcı olabilirim)kullanan arkadaşlara soracağım bi soru var cevaplarsanız memnun olurum
    gps sesli olarak bize yolumuzu söylüyor mu?
    Teşekkürler
  • Selam gps aldım fakat tam kullanmayı beceremedim select basınca uydular menüsü gps ınfo gelmiyor onun yerine harita seçme menüsü geliyor bağlanıp bağlanmadığımı göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ( versiyonum 3,71 m33 psp fat kullanıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: punisher441

Selam gps aldım fakat tam kullanmayı beceremedim select basınca uydular menüsü gps ınfo gelmiyor onun yerine harita seçme menüsü geliyor bağlanıp bağlanmadığımı göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ( versiyonum 3,71 m33 psp fat kullanıyorum)

tamamen aynı sorun bende de var...select de harita gelio uydu gözükmüyor. poi die bişey yanıp sönüyo onuda anlamadım nedir...aynı versyon psp var fakat slim
  • ya abı bıde bnm gps te gps on dan sonra gps ınfo ya basıorum ama variorus satellıte are cathing you yazmıor enden acaba bı yardımcı olan olursa cok ıyı olucak
  • Merhaba arkadaşlar benim problemim de güzergah (rota) planlama bir türlü işin içinden çıkamadım lutfen yardım edermisiniz.
    Kullandığın versiyon: MAP THIS 0.4.60
    şimdiden teşekkür ederim
  • rapidshare den indiremiyorum türkiye karayollarıını
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar
    psp ve gps ile navigasyon gibi kullanma şansımız varmı

iki adres arası yön bulam işlemi yaparmı

ben gps olarak kullanıyorum çoğu zaman yerimi tam olarak belirliyo

benim istağim gideceğim güzergazı kendi belirlesin en kısa yolu bulsun gibi

olurmu bu cihazlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraz

Merhaba
    Bizim gps 3.80 versiyon ve dediklerinizi yapınca olmuyor.Sanırım versiyon küçülmesine gideceğiz.Başka bir yol önerebilir misiniz.Teşekkür ederim..

Benim versiyonum 5.00 M33-6 programı düzgün çalıştırıyor düşürceğine yükselt istersen
  • GPS cihazımı satıyorum. Sadece denemek için kullandım bir kez. Almak isteyen olursa link:http://www.sahibinden.com/psp_gps_cihazi_yazilim_turkiye_haritasi-62WQQaXQQ13601973WQQpXQQdisplayitem
  • Konuyu hortlatalım biraz. Bende de PSP3001 v6.20 var PSP290 GPS i nasıl kurucaz. Hiçbir program çalışmadı
  • arkadaşlar bende gps aldım fakat maptihi yükledim ama hata veriyor... izmit haritasını yükledim... Loading USB accessory module error... hata bu sorun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 19 Nisan 2010; 16:13:37 >
  • teşekkürler bilgi için
  • çözdüm olayı teşekkürler
  • Arkadaşlar nasıl çalışıcak bu cihaz.... Mapthis yükledim doysa arızalı diyor. v6.20 PSP3001 var elimde... Napcaz
  • Teşekkürler güzele benziyor, en kısa zamanda deniyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.