Şimdi Ara

REHBER: Raspberry Pi 3 ile Müzik Dinleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
17
Favori
20.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dacınız ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Datayı telefondan enerjiyi harici bir kaynaktan almaktan bahsediyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Dacınız ne?

bu hocam..

https://tr.aliexpress.com/store/product/Latest-Upgrade-3x-Gold-TCXO-0-1ppm-XMOS-DSD1796-DAC-U8-headphone-384K-32bit-coxial-USB/802369_32401610171.html?spm=a2g10.12010612.0.0.74145601ikS9KU,

stakanar ustacım harici kaynak hem var hem yok.harici adaptor takınca şarj daha uzun gidiyor ama ses berbatlaşıyor niye bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Eylül 2017; 19:31:1 >

Aslında farketmemesi lazım. Adaptör değilde powerbank ile beslesemeyi denediniz mi? Nasıl bir usb kablo kullanıyorsunuz harici besleme için? İfi gemini tarzı birşey herhalde ?

• stakanar S kullanıcısına yanıt
    harici besleme 5 v adaptör usb değil.aslında evet farketmemesi lazım ama adaptörden besleyince çok berbat bir ses alıyorum sebebini açıkçası anlamadım.
    Hocam siz benim demek istediğimi anlamadınız. Ben çift başlı usb (sinyal ve data için ayrı konnektör) kablo ile denemenizi tavsiye ediyorum. İfi gemini kabloyu bir inceleyin.

• Millet ucuz muzik dinlemek icin bu pi dac lara yoneldi daha cok, 950tl lik kablo onerisi super fikir, 4-5bin civarinada rca kablo alip bi okadar da hoparlor kablosuna verin anca guzel muzik dinlersiniz.

Linear psu alin, yapin veya powerbank ile guc verin, onemli olan temiz elektrik, standart pi adaptoru gurultu yapabilir, ifi nin adaptorude var ama oda 200tl uzerinde, en uygun cozumu powerbank dir pi icin..

• aman abi durduk yere kavga çıkmasın şimdi kablo mevzu değişik bi mevzu anında kıvılcım yetiyor birbirine girmek için stakanar usta öyle demek istememiştir..
    Yok yahu al konnektörleri kendin yap.23 awg cat7 kablo al yada daha iyi birşey olsun diyorsan hificollective den sinyal kablosu al enerjiyide ethernet kablosuyla hallet. Ama bu kablo otg olayında çalışırmı baştan onu araştır.

• RPi Picore Max2play gibi squeeze player yazılımları için pc tarafında LMServer (Arşiv) snakoil-os şiddetle tavsiye ederim.
    Picore-Max2play'e alternatif olarak Moode'de en iyi sesi aldığımı söyleyebilirim. Moode Volumio gibi MPD bazlı bir player olmasına rağmen
    bir süredir LMS Playeri Renderer olarak sisteme dahil ettiler. Özellikle Audiophile Kernel ayarları çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkman -- 28 Eylül 2017; 14:22:48 >
  • Arkadaslar merhaba.

Raspberry pi 2 ve boss dac ile kombinasyon yapmak istiyorum.

Yuksek kalitedeki muzikleri flac dsd vs nereden indiriyorsunuz?

Link vermek yasak ise pm den yardimci olabilir misiniz?

Tesekkurler.

• Rutracker dene daha iyisi pek yok

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bahsettiğiniz sitenin uzantısı .org sanırım.

Burada Türkçe şarkılar mevcut mu? Site Rusça olduğundan dolayı Google chrome tarafından Türkçeye çevirdim lakin Türkçe Şarkı başlıklarına rastlayamadım.

Biraz aydınlatabilir misiniz beni?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka8604

Merhaba,

Burada Türkçe şarkılar mevcut mu? Site Rusça olduğundan dolayı Google chrome tarafından Türkçeye çevirdim lakin Türkçe Şarkı başlıklarına rastlayamadım.

Teşekkürler.

Türkçe flac siteler de bulamaz siniz

Bir iki albüm dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Bir iki albüm dışında

Peki siz ne tür müzikler dinliyorsunuz?

Bahsetmek istediğim sabah akşam Rusça şarkılar dinlemiyorsunuzdur.

Ben Türk sanat müziği dinlerim. Dinlediğim Türk sanat müziğinde çalan her türlü enstrümanın tınısını duymak isterim.

Sizde bu tür müziklerde bu tınıları hangi şarkılarda duyuyorsunuz? Hangi şarkılarda bu tür tınılar var.

Örnek olarak Tekno tarzı müziklerde kabülümdür. Öte yandan var ise arşivinize bile razıyım.

Flac yada dsd formatlı şarkılar dinlemek - kalitesini duymak istiyorum. Ne tür müzikler tavsiye edersiniz bu kaliteyi tadabilecek?

Umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkürler.

• Waffles, what.cd(kapanmis olabilir) davetiyesi bulmaya calisin, rutracker acik olan siteler icerisinde en iyisi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Bir iki albüm dışında

Peki siz ne tür müzikler dinliyorsunuz?

Bahsetmek istediğim sabah akşam Rusça şarkılar dinlemiyorsunuzdur.

Ben Türk sanat müziği dinlerim. Dinlediğim Türk sanat müziğinde çalan her türlü enstrümanın tınısını duymak isterim.

Sizde bu tür müziklerde bu tınıları hangi şarkılarda duyuyorsunuz? Hangi şarkılarda bu tür tınılar var.

Örnek olarak Tekno tarzı müziklerde kabülümdür. Öte yandan var ise arşivinize bile razıyım.

Flac yada dsd formatlı şarkılar dinlemek - kalitesini duymak istiyorum. Ne tür müzikler tavsiye edersiniz bu kaliteyi tadabilecek?

Umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkürler.

Site Rusça fakat albümler dünyadaki her albüm var yanı Rusça müzikler degil Rusça sadece site

Benim arşiv geniş 3 tb kadar yarısını satın aldım yarısını indirdim Türkçe 600 gb kadar onlarına Seneler içinde arkadaşlarla beraber değişti okuş yaparak oluşturduk benim arşivini aşağı yukarı bir çoğu enstrümantal müzik sanat müziği yok fakat bir de ayrıca kimseyle paylaşmama kararı aldım benim verdiğim insanlar ilan açıp satıyorlar bunları bu sebeple bir daha asla paylaşmayacağım

• taka8604 kullanıcısına yanıt
    Beni yanlis anlamayin ama sistemi dinlemek icin muzik zevkinizi degistirirseniz,muzik degil ses dinlersiniz.Bu da bir sure sonra takintiya donusur,dahil ettiginiz her yeni elemandan sonra 3,5 sarki etrafinda donerken bulursunuz kendinizi.Bu yuzden size tavsiyem amaciniz sevdiginiz tarzi daha yuksek kalitede dinlemek olsun,sevdiginiz albumleri wav,flac,xrcd vs formatlarinda bulmaya calisin.Eminim cogu kisi bu durumu tecrube etmistir,kimi kurtulur kimi amfi,hop. degistirdikce zarar eder.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.