Şimdi Ara

[Rehber][Res]Htc Evo 3D [Root][Boot Loader][S-Off][Custom Rom][Recovery][H-Boot] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
30.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengizvatan

mmc2 için bir hevesle girmiştim ama

Hocam sabahtan beri mcc2nin icinde cid dosyasini ariyorum bir de ayni klasorlerin icinde ayni ogeler var kafayi siyirmak uzereyken aklima ben nasil yaptim bunu madem mmc2 de cid yoksa diye basit bir soru geldi donup resimlere bir baktim ki ben de mmc1 i kullanmisim farkinda olmadan sen de bir mmc1 ile dene muhtemelen olacaktir ona gore mesaji duzeltelim.
  • mmc1 ile oluyor diyorsan başlıyorum o zaman
  • quote:

mmc1 ile oluyor diyorsan başlıyorum o zaman

Ben oyle yaptim vallahi
    Basla bakalim sonucu bekliyorum.
  • unlocked yaptım şimdi orjinal romlara geldi sıra yanlız birşey olacağım senin paylaştığın rom turkiye için ben tlefonu yurtdışından getirmiştim burda açtırdım senin romu yüklesem herhangi bir olumsuzluk yaşarmıyım yada almanyaya göre romu nasıl bulurum.
  • quote:

unlocked yaptım şimdi orjinal romlara geldi sıra yanlız birşey olacağım senin paylaştığın rom turkiye için ben tlefonu yurtdışından getirmiştim burda açtırdım senin romu yüklesem herhangi bir olumsuzluk yaşarmıyım yada almanyaya göre romu nasıl bulurum.

Cidi degistirirsen benim verdigimi de kullanabilirsin ama degistirmedimndiyorsan;
    http://www.filefactory.com/f/4ef0ef536face67a/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

unlocked yaptım şimdi orjinal romlara geldi sıra yanlız birşey olacağım senin paylaştığın rom turkiye için ben tlefonu yurtdışından getirmiştim burda açtırdım senin romu yüklesem herhangi bir olumsuzluk yaşarmıyım yada almanyaya göre romu nasıl bulurum.

Cidi degistirirsen benim verdigimi de kullanabilirsin ama degistirmedimndiyorsan;

yukarda unloced yapmışım yazmışım kilitledim telefonu reunlocked yaptım :)

verdiğin linkte telefonu almanyadan aldığım için europa yazanlardan indireceğim herhalde bilmediğimden soruyorum ama iki tane europa yazan var doğrusu hangisi olduğunu nasıl anlayacağım bu konuda yardımcı olursan iyi olur :)

• quote:

quote:

quote:

verdiğin linkte telefonu almanyadan aldığım için europa yazanlardan indireceğim herhalde bilmediğimden soruyorum ama iki tane europa yazan var doğrusu hangisi olduğunu nasıl anlayacağım bu konuda yardımcı olursan iyi olur :)

Hocam almanyadaki servis saglayicilarin adini bilmemi benden istemen ne kadar dogru olur bilmem europe olur herhelde ayrica atiyorum asia indirdiniz ve kurmaya calistiniz telefonunuza zarar gelmez sadece cid hatasi verir yani deneme yanilma yontemini kullanmanizda bir sakinca yok yada cidi s off adimindaki gibi degistirip istedigini kullanabilirsin

• beyler teli daha yeni aldım kasıyor tel neden acaba nir yardımcı olurmusunz lutfne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

quote:

Neyse önemli değil giden gitti gelmiyor geri telefonu Root ettim şimdi telefonun yedegini nasıl ala bilirim titanium backup yükledim tele ama pek anlamadım bir bilginiz var mı ? Birde şimdi ıcs güncellemesi geldiginde güncelleme ala bilecekmiyiz yoksa yapmamız gereken bir işlem olacak mı acaba bilginiz var mı ?

oncelikle tekrar tekrar ozur dilerim uyarmam gerekirdi.
    titanium backup la uygulamalarin yedegini alabilirsiniz eger sistemin komple yedegini almak istiyorsaniz cihazinizi revovery modda baslatin backup recovery sekmeksinden yedekleme yapin.
    ics update geldigi zaman orjinal roma geri donme mesajini uygulayarak stok roma donup ics roma gecis yapabilirsiniz.

Önemli değil çok önemli bir şeyim yoktu sadece oynadıgım bazı oyunları en baştan başlamak oldu sıkıntı yok yani ;)

Bir şey daha sormak istiyorum ilk aldığımız gün full sistem yedeklemesi yapsaydık recoverye bölümünden bu şekilde geri dönüş yapmak mümkün olur mu ?
    Diğer bir konu stok rom'a geri dönüşte bende de Mcc2 çıkmadı gold kart yapayım hazır olsun dedim ama çıkmadı beklemedeyiz.
    1 şey daha sormak istiyorum mesela şimdi hem bot kilidini açtım hemde rotluyum bunu dediğiniz gibi bir yedeğini aldım. Şimdi sizin anlattığınız gibi custom rom yükledim diyelim sıkıldım daha önce aldıgım yedeği direk boot menüsünden geri yükleme yapa bilirmiyim ? Sizin bu konuda tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum bildiğiniz ics4 rom var mı kullana bileceğimiz kaemrası filan çalışan güzel bir şey :)

Fark ettiğim diğer bir konuda root olmak bot kilidini almak baya kolaymış ama stok rom'a dönmek biraz daha zahmetli gibi :)
    Diğer farkettiğim konu çok fazla soru sormuşum kolay gelsin

Hocam gec cevap icin ozur dilerim bu backup restore isi cok merak ediliyor konuya ekleyeyim en iyisi
    Cevaplara gelecek olursak s off yaptiysaniz recovery menusunden aldiginiz yedekleri gonul rahatligiyla yukleyebilirsiniz ama s on iseniz recovery yaptiktan sonra recovery dosyasinin icinde bulunan boot.imgyi flashlamaniz gerekiyor.
    Ics konusuna gelecek olursak lafi uzatmayalim virtuous eclipse icsler icinde en iyisi ama hala cok eksigi var denemeye deger

Kardeş dediğin gibi yaptım s off ile ugraşmamak icin cmd ile verilen bot komutlarıyla botu atıp bir ics rom yükledimhttp://www.virtuousrom.com/p/s4x.html bu adresteki rom çektim sanırım bahsettiginiz ics'li rom bu. Zip'li dosyayı hafıza kartına anlattığınız gibi atıp boot menüsünden gereken işlemleri yaptım. s off ile uğraşmamak için Bahsettiginiz boot dosyasını zipli dosya içinden buldum ve cmm komutlarıyla attım ama alt ışıklar yanıyor ama bir türlü açılmıyor baya beklelim olmadı. Tabi böyle olunca restore bölümünden eski yedegimi geri yükledim ama bahsettiginiz gibi s off olmadıgım için boot dosyasını yüklemedi ve ben flaslayarak attım en son yedegime geri döndüm (işe koyulmadan önce almıştım yedegi ) kaybım olmadı ama ics rom çalışmayınca hevesim kursağımda kaldı açıkcası nerede yanlış yaptım anlayamadım :/

Baya uzattım konuyu farkındayım ama umarım anlata bilmişimdir.. son yazılardaki gold kart olayını yarın mmc1 deneyeceğim.
    Son olarak da siz hangi rom kullanıyorsunuz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse önemli değil giden gitti gelmiyor geri telefonu Root ettim şimdi telefonun yedegini nasıl ala bilirim titanium backup yükledim tele ama pek anlamadım bir bilginiz var mı ? Birde şimdi ıcs güncellemesi geldiginde güncelleme ala bilecekmiyiz yoksa yapmamız gereken bir işlem olacak mı acaba bilginiz var mı ?

oncelikle tekrar tekrar ozur dilerim uyarmam gerekirdi.
    titanium backup la uygulamalarin yedegini alabilirsiniz eger sistemin komple yedegini almak istiyorsaniz cihazinizi revovery modda baslatin backup recovery sekmeksinden yedekleme yapin.
    ics update geldigi zaman orjinal roma geri donme mesajini uygulayarak stok roma donup ics roma gecis yapabilirsiniz.

Önemli değil çok önemli bir şeyim yoktu sadece oynadıgım bazı oyunları en baştan başlamak oldu sıkıntı yok yani ;)

Bir şey daha sormak istiyorum ilk aldığımız gün full sistem yedeklemesi yapsaydık recoverye bölümünden bu şekilde geri dönüş yapmak mümkün olur mu ?
    Diğer bir konu stok rom'a geri dönüşte bende de Mcc2 çıkmadı gold kart yapayım hazır olsun dedim ama çıkmadı beklemedeyiz.
    1 şey daha sormak istiyorum mesela şimdi hem bot kilidini açtım hemde rotluyum bunu dediğiniz gibi bir yedeğini aldım. Şimdi sizin anlattığınız gibi custom rom yükledim diyelim sıkıldım daha önce aldıgım yedeği direk boot menüsünden geri yükleme yapa bilirmiyim ? Sizin bu konuda tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum bildiğiniz ics4 rom var mı kullana bileceğimiz kaemrası filan çalışan güzel bir şey :)

Fark ettiğim diğer bir konuda root olmak bot kilidini almak baya kolaymış ama stok rom'a dönmek biraz daha zahmetli gibi :)
    Diğer farkettiğim konu çok fazla soru sormuşum kolay gelsin

Hocam gec cevap icin ozur dilerim bu backup restore isi cok merak ediliyor konuya ekleyeyim en iyisi
    Cevaplara gelecek olursak s off yaptiysaniz recovery menusunden aldiginiz yedekleri gonul rahatligiyla yukleyebilirsiniz ama s on iseniz recovery yaptiktan sonra recovery dosyasinin icinde bulunan boot.imgyi flashlamaniz gerekiyor.
    Ics konusuna gelecek olursak lafi uzatmayalim virtuous eclipse icsler icinde en iyisi ama hala cok eksigi var denemeye deger

Kardeş dediğin gibi yaptım s off ile ugraşmamak icin cmd ile verilen bot komutlarıyla botu atıp bir ics rom yükledimhttp://www.virtuousrom.com/p/s4x.html bu adresteki rom çektim sanırım bahsettiginiz ics'li rom bu. Zip'li dosyayı hafıza kartına anlattığınız gibi atıp boot menüsünden gereken işlemleri yaptım. s off ile uğraşmamak için Bahsettiginiz boot dosyasını zipli dosya içinden buldum ve cmm komutlarıyla attım ama alt ışıklar yanıyor ama bir türlü açılmıyor baya beklelim olmadı. Tabi böyle olunca restore bölümünden eski yedegimi geri yükledim ama bahsettiginiz gibi s off olmadıgım için boot dosyasını yüklemedi ve ben flaslayarak attım en son yedegime geri döndüm (işe koyulmadan önce almıştım yedegi ) kaybım olmadı ama ics rom çalışmayınca hevesim kursağımda kaldı açıkcası nerede yanlış yaptım anlayamadım :/

Baya uzattım konuyu farkındayım ama umarım anlata bilmişimdir.. son yazılardaki gold kart olayını yarın mmc1 deneyeceğim.
    Son olarak da siz hangi rom kullanıyorsunuz :)

Hocam herseyi cok guzel yapmissin anlattiklarina bakilirsa eksiksiz olmus yaptiklarin neden oyle oldu ki boot.img yi flashladiysan kesinliklikle acilmqsi gerekir diyecektim ki inan yazarken aklima geldi wipla din mi romi atmadan once

Su ana kadar 5 adet custom rom denedim 1 gunun ardindan stok roma geri dondum ve su anda stok romdayim aci ama gercek

Senin custom rom isini mutlaka halletmem lazim aklima takildi gelismeleri bekliyorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveToLoveYouBaby

beyler teli daha yeni aldım kasıyor tel neden acaba nir yardımcı olurmusunz lutfne

Sorununuzu daha acik bir sekilde anlatirsaniz yardimci olabiliriz.

• inuh kardeşim wipla ma filan yapmadım ne oldugunuda bilmiyorum anlatırsan onunda üstesinden geliriz Allahın izniyle :) Hevesimi alayım bende zaten yedeklediğim rom ile devam ederim yada anlattıgın gibi stok rom'a geri dönüş yaparız zaten şuan bir sıkıntım yok biraz renk degişikligi maksat tabi telefonuda pert etmek istemiyorum orasıda ayrı bir konu :D
  • quote:

inuh kardeşim wipla ma filan yapmadım ne oldugunuda bilmiyorum anlatırsan onunda üstesinden geliriz Allahın izniyle :) Hevesimi alayım bende zaten yedeklediğim rom ile devam ederim yada anlattıgın gibi stok rom'a geri dönüş yaparız zaten şuan bir sıkıntım yok biraz renk degişikligi maksat tabi telefonuda pert etmek istemiyorum orasıda ayrı bir konu :D

Hocam recovery de aciyorsun teli orda wipe data var secip onayliyorsun ardindan wipe chache var secip onayliyorsun advanced de wipe dalvik var secip onayliyorsun sonra romu yukluyorsun ardindan fastbootta acip,boot.img yaziyorsun tamamdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 28 Nisan 2012; 0:02:54 >
  • Dediklerini gördüm yarın sakin kafayla inşAllah yükler neticeyi yazarım kardeşim her şey için teşekkürler daha öğreneceğimiz çok şey var anlaşılan :) Hayırlı akşamlar..
  • quote:

Dediklerini gördüm yarın sakin kafayla inşAllah yükler neticeyi yazarım kardeşim her şey için teşekkürler daha öğreneceğimiz çok şey var anlaşılan :) Hayırlı akşamlar..

Tamamdir hocam dediklerimi aynen uygularsaniz sorun cikmayacaktir iyi aksamlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam almanyadaki servis saglayicilarin adini bilmemi benden istemen ne kadar dogru olur bilmem europe olur herhelde ayrica atiyorum asia indirdiniz ve kurmaya calistiniz telefonunuza zarar gelmez sadece cid hatasi verir yani deneme yanilma yontemini kullanmanizda bir sakinca yok yada cidi s off adimindaki gibi degistirip istedigini kullanabilirsin

verdiğin linkte europe lardan birini indirdim direk çalıştırdım telefonu usb ile bağla dedi yükledim telefon açılıp kapandı sorunsuz yükledi cidi hatası vermedi veya başka bir hata vermedi yüklerkenmi verecekti yoksa nerde veremesi gerekirdi cidi hatasını

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

verdiğin linkte europe lardan birini indirdim direk çalıştırdım telefonu usb ile bağla dedi yükledim telefon açılıp kapandı sorunsuz yükledi cidi hatası vermedi veya başka bir hata vermedi yüklerkenmi verecekti yoksa nerde veremesi gerekirdi cidi hatasını

Yani sormadan yaptin ama dua et ki sanslisin telefon s off olsaydi simdi elinde bir adet takoz tutuyordun
    Normalde izlenmesi gereken yol b adimi idi cid hatasi olmadi cunku telinde europe cidi vardi

• bildiğimden değilya şans işte root gerektirmeyen bir reklam engelleyici program biliyormusun çok sinir bozuucu ne açsan reklam çıkıyor
  • quote:

bildiğimden değilya şans işte root gerektirmeyen bir reklam engelleyici program biliyormusun çok sinir bozuucu ne açsan reklam çıkıyor

Host dosyalarina erisim gerekiyor kisaca root izni sart
  • @inuh kardeşim dedigin gibi yaptım icsli bir rom yükledim sense 4 harikaymış tek sorun kamerada yeşil ekran açılıyor çekim yapmıyor bunu düzeltmemin bir yolu var mı ? Şaştım kaldım acayip hızlandı telefon gsp harika ötesi olmuş 3 sn de gps kitleniyor Kamera için bir bilgin varsa çok iyi olur kamerasız olmuyor bee
    unutmadan daha az ram tüketiyor bizim stok rom!a göre oda bir başka güzel yanı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 28 Nisan 2012; 21:11:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.