Şimdi Ara

[Rehber][Res]Htc Evo 3D [Root][Boot Loader][S-Off][Custom Rom][Recovery][H-Boot] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
30.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeuphr

yanlıs oldu fastboot boot boot.img diyicektim :) şuan sadece pg86img olan zip dosyasısını bootloaderdan yükledm ve ve hboot versiyonum böylece 18den 07 ye geldi. buradan sonraki yapacağım işlemi anlatabilirmisiniz

Hocam konuda orjinal roma nasil donulecegi yaziyor
    Bir incele takildigin yer olursa sor
  • bu arada amacım custom rom yüklemek değil orjinal ilk aldığım günkü roma ve kullanıma sahip olmak. ve sizin koyduğunuz 1.6gblık tüm dosyaları indirdim relocked s-on ve hboot versiyonm 07 olan güncelleme alabildğim romdaym ne yapmam lazım
  • e hocam zaten ben şuan orjinal roma sahip değilmiyim. bana pg86img dosyasının yani hboot versiyonunu düşüren romun zaten orjinal rom olduğu söylendi
  • quote:

e hocam zaten ben şuan orjinal roma sahip değilmiyim. bana pg86img dosyasının yani hboot versiyonunu düşüren romun zaten orjinal rom olduğu söylendi

Tamam da eski surum 07 indirdiginiz dosyadakii orjinal rom isimli klasorde bulunan arsivi yukleyin goldcard yaptiniz mi bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle güzel anlatımlı boyle acık bır calısma gormedım..evo 3d kullanıcısıyım cok arastırdım hıc bır sey anlamamıstım sızın bu paylasımını okuyuncaya kadar...
    ellerinize emegınıze saglık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

e hocam zaten ben şuan orjinal roma sahip değilmiyim. bana pg86img dosyasının yani hboot versiyonunu düşüren romun zaten orjinal rom olduğu söylendi

Tamam da eski surum 07 indirdiginiz dosyadakii orjinal rom isimli klasorde bulunan arsivi yukleyin goldcard yaptiniz mi bu arada?

yok hayır yapmadım ilk başta amacım hboot versiyonumu düşürüp custom rom yüklemekti fakat vazgeçtim orjinal roma dönmeye karar verdm. ve hboot versiyonumu düşürdüm goldcard falan yapmadım

• quote:

quote:

quote:

yok hayır yapmadım ilk başta amacım hboot versiyonumu düşürüp custom rom yüklemekti fakat vazgeçtim orjinal roma dönmeye karar verdm. ve hboot versiyonumu düşürdüm goldcard falan yapmadım

Bootloaderinizi unlocklamadiysaniz
    http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Shooter&file=G17_RUU_Shooter_U_HTC_TUR_1.20.468.2_Radio_10.53.9020.00_10.13.9020.08_2M_release_204721_signed.exe

Indirin calistirin ve yonergeleri takip edin.

• hocam bu evo 3d ye ıcs guncellemesi veya sense guncellemesi ne zaman gelir bi tahminin varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

hocam bu evo 3d ye ıcs guncellemesi veya sense guncellemesi ne zaman gelir bi tahminin varmı ??

Hocam sensationlara geldigine gore bize de gelmesi yakindir diye tahmin ediyorum.
  • sense arayuzu hakkında ne dusunuorsunuz ?
  • quote:

sense arayuzu hakkında ne dusunuorsunuz ?

Ne baglamda hocam?
  • hani yazılım bilgisine girince HTC Sense sürümü yazıyor.bende 3.0 ama bi xl ye baktıgımızda 3.5 görüyoruz
  • quote:

hani yazılım bilgisine girince HTC Sense sürümü yazıyor.bende 3.0 ama bi xl ye baktıgımızda 3.5 görüyoruz

onu biliyorum yahu siz sense 3 hakkinda ne bilmek istiyorsunuz onu anlamadim
  • :D bunn guncellemesi nasıl olacak,nasıl yapılıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bootloaderinizi unlocklamadiysaniz
    http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Shooter&file=G17_RUU_Shooter_U_HTC_TUR_1.20.468.2_Radio_10.53.9020.00_10.13.9020.08_2M_release_204721_signed.exe

Indirin calistirin ve yonergeleri takip edin.

peki dostum yapicagim tum bu islemlerde telefonu s-off yapmak zorundamiyim

• quote:

:D bunn guncellemesi nasıl olacak,nasıl yapılıyor

Ayarlar/Yazılım Güncellemeleri
  • hocam sensation serisine sense 4 güncellemesi falan gelecekmi? yoksa custom romlarla mı yapılıyor? ona göre burdaki anlatıma göre custom yüklicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

hocam sensation serisine sense 4 güncellemesi falan gelecekmi? yoksa custom romlarla mı yapılıyor? ona göre burdaki anlatıma göre custom yüklicem.

Hocam sensationlara ics update gelmeye baslamis ama ben sensation kullanicisi degilim bilginin dogrulugu hakkinda bilgim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

hocam sensation serisine sense 4 güncellemesi falan gelecekmi? yoksa custom romlarla mı yapılıyor? ona göre burdaki anlatıma göre custom yüklicem.

Hocam sensationlara ics update gelmeye baslamis ama ben sensation kullanicisi degilim bilginin dogrulugu hakkinda bilgim yok

hocam ben 1 ay önce ics güncellemesi aldım. sense 3.6 geldi. ama sense 4 daha güzelmiş. onu istedim. stok olarak gelmeyecekse custom yüklicem.

• dostum bakarmisin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.