Şimdi Ara

[Rehber][Res]Htc Evo 3D [Root][Boot Loader][S-Off][Custom Rom][Recovery][H-Boot] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
30.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeuphr

dostum bakarmisin?

Buyur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

hocam sensation serisine sense 4 güncellemesi falan gelecekmi? yoksa custom romlarla mı yapılıyor? ona göre burdaki anlatıma göre custom yüklicem.

Hocam sensationlara ics update gelmeye baslamis ama ben sensation kullanicisi degilim bilginin dogrulugu hakkinda bilgim yok

hocam ben 1 ay önce ics güncellemesi aldım. sense 3.6 geldi. ama sense 4 daha güzelmiş. onu istedim. stok olarak gelmeyecekse custom yüklicem.

Hocam onu sensation konusunda sor istersen ne desem yanlis olur

• quote:

quote:

dostum bakarmisin?

Buyur hocam.

orjinal rom yüklemenin A seçeneğini yaptım cid hatası verdi dosyayı bulduktan sonra update yapmadı. goldcardda yaptım
  • quote:

quote:

quote:

dostum bakarmisin?

Buyur hocam.

orjinal rom yüklemenin A seçeneğini yaptım cid hatası verdi dosyayı bulduktan sonra update yapmadı. goldcardda yaptım

şuan cihazım s-on relocked ve hboot versiyon 07
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

şu saate kadar kullandım şimdi eski versyona döndüm ama kamera çalışsaydı dönmezdim. Bahsettiğin sıkıntıları hiç yaşamadım umarım kamerayı çözerler istemeye istemeye döndüm yani açılış bile 1 dk kadar sürüyor 2.3.4 de 4-5 dk sürüyor bakalım sabırla bekleyeceğiz :)

Yani hocam baska ics rom da yok.one sensation xe xl gibi teller varken htcnin gozunun onunde bizim telefona ics cok gec gelecek diye dusunuyorum yani yeni driverler cok uzaklarda

Evet sanırım öyle olacak daha güncellemenin g sinden bile bir haber yok :/ sense 4 lü icsninde tadı damağımda kaldı ne yazık ki.. Bu arda 2-3 tane custom rom yükledim 'leedroid'' baya iyiydi ama biraz önce senin anlatımınla orjinal stok rom'a döndüm şunu da söyleyeyim mmc1 ile gold kart yaptım ve öyle döndüm istersen konuyu ona göre düzenle zaten sende gerideki yazışmalarda mmc2 bulamamıştın sanırım Stok rom'a a yöntemiyle geçiş yaptım HBOOT versyonu ''0009'' idi ayarlar yazılım güncellemesi kontrolü ile yapılan güncelleme sonrası ''0018'' oldu yani ilk aldığım gün gibi oldu tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

dostum bakarmisin?

Buyur hocam.

hocam 1.6gb lik dosyanin orjinal rom klasorunde bir tr romu var bir de eng romu eger eng rom yuklemeye calisiyorsan hata vermesi mumkun bir kotrol et degilse cidi degistirirsin.

• quote:

quote:

quote:

şu saate kadar kullandım şimdi eski versyona döndüm ama kamera çalışsaydı dönmezdim. Bahsettiğin sıkıntıları hiç yaşamadım umarım kamerayı çözerler istemeye istemeye döndüm yani açılış bile 1 dk kadar sürüyor 2.3.4 de 4-5 dk sürüyor bakalım sabırla bekleyeceğiz :)

Yani hocam baska ics rom da yok.one sensation xe xl gibi teller varken htcnin gozunun onunde bizim telefona ics cok gec gelecek diye dusunuyorum yani yeni driverler cok uzaklarda

Evet sanırım öyle olacak daha güncellemenin g sinden bile bir haber yok :/ sense 4 lü icsninde tadı damağımda kaldı ne yazık ki.. Bu arda 2-3 tane custom rom yükledim 'leedroid'' baya iyiydi ama biraz önce senin anlatımınla orjinal stok rom'a döndüm şunu da söyleyeyim mmc1 ile gold kart yaptım ve öyle döndüm istersen konuyu ona göre düzenle zaten sende gerideki yazışmalarda mmc2 bulamamıştın sanırım Stok rom'a a yöntemiyle geçiş yaptım HBOOT versyonu ''0009'' idi ayarlar yazılım güncellemesi kontrolü ile yapılan güncelleme sonrası ''0018'' oldu yani ilk aldığım gün gibi oldu tekrar teşekkürler

demek sen de orjinal romun ne kadar ustun oldugunu fark ettin hocam.
    konuyu degistirecegim zaman bulamiyorum eklenmesi gereken birkac ufak yer daha var hatta.
    018 oldu mu yahu?bana hic gelmedi o guncellemeler su anda 009 kullaniyorum vay be...

• En iyisi bu bencede iyi bir serüven oldu hiç olmazsa bir tecrübe oldu denedik beğenmedik geri döndük aslında sense ics 4 lü romu görünce diger romlar fos kaldı yalan yok ya düzgün kamerası çalışan bir ics falan çıkar yada orjinal çıkna kadar beklemedeyim

Ayarlar-telefon hakkında-yazılım güncellemeleri kontrol edince 3d yazılım ve güvenlik güncellemesi falan filan dedi istersen resimde eklerim görüntü aldım indirdi telefonu resetledi bot ekranında güncelleme yaptı sonra kapatıp açtım 18 olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 2 Mayıs 2012; 23:24:56 >

• quote:

En iyisi bu bencede iyi bir serüven oldu hiç olmazsa bir tecrübe oldu denedik beğenmedik geri döndük aslında sense ics 4 lü romu görünce diger romlar fos kaldı yalan yok ya düzgün kamerası çalışan bir ics falan çıkar yada orjinal çıkna kadar beklemedeyim

Ayarlar-telefon hakkında-yazılım güncellemeleri kontrol edince 3d yazılım ve güvenlik güncellemesi falan filan dedi istersen resimde eklerim görüntü aldım indirdi telefonu resetledi bot ekranında güncelleme yaptı sonra kapatıp açtım 18 olmuş :)

Anladim hocam hic ugrasma resimlerle filan cid degismismiydin?

• cid değişmişmiydi derken tam anlamadım ama şunu söyleyeyim ilk bot klidini ve rod yaptıktan sonra gold card helper ile mmc1 ve mmc0 cidlerini mailime yollamıştım. Son custom rom ile yeni bir mmc1 ve mmc0 verdi onun üzerinden gold kart oluşturdum ve şuan ilk mmc1 ve mmc0'a geri döndü. Bu iyimi kötümü bilmiyorum. Birde stok rom'a döndügüm halde internet taryıcısındaki favoriler duruyordu ve duvar kağıdım degişmemişti bu normalmi hatta factory rest attım yine gitmedi hard rest varmı bu telde ?
  • quote:

cid değişmişmiydi derken tam anlamadım ama şunu söyleyeyim ilk bot klidini ve rod yaptıktan sonra gold card helper ile mmc1 ve mmc0 cidlerini mailime yollamıştım. Son custom rom ile yeni bir mmc1 ve mmc0 verdi onun üzerinden gold kart oluşturdum ve şuan ilk mmc1 ve mmc0'a geri döndü. Bu iyimi kötümü bilmiyorum. Birde stok rom'a döndügüm halde internet taryıcısındaki favoriler duruyordu ve duvar kağıdım degişmemişti bu normalmi hatta factory rest attım yine gitmedi hard rest varmı bu telde ?

Anladim hocam cid degismemissin sen belki de bize o yuzden gelmiyor guncellemeler o ise bir bakayim.
    Tarayici favorileri filan sd de saklaniyor sanirim hocam o yuzden degismemistir sorun yok yapilabilecek en hard format bu zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bakarmisin?

Buyur hocam.

hocam 1.6gb lik dosyanin orjinal rom klasorunde bir tr romu var bir de eng romu eger eng rom yuklemeye calisiyorsan hata vermesi mumkun bir kotrol et degilse cidi degistirirsin.

hocam o dosya .exe uzantılı nasıl yüklicem

• .exe dosyasını telefona bağlayıp çalıştırdı ama sonlara doğru kullanıcı kimliği hatası verdiiiii
  • arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. öncelikle tüm forum arkadaşlarıma kolay gelsin.
    benim telefonum htc one v. bu telefonu root etmek için türkçe bir döküman bulamadım. vereceğim linkte ingilizce anlatım var ama ben anlamıyorum. google translate ise yeterli derecede çeviri yapmıyor.
    link şu:http://theunlockr.com/2012/04/24/how-to-root-htc-one-v/

bu linki ve yönlendirdiği linkleri türkçeye çevirebilecek arkadaş varsa yada nasıl yapılacağını bilen birileri... ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: micropsoft16

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. öncelikle tüm forum arkadaşlarıma kolay gelsin.
    benim telefonum htc one v. bu telefonu root etmek için türkçe bir döküman bulamadım. vereceğim linkte ingilizce anlatım var ama ben anlamıyorum. google translate ise yeterli derecede çeviri yapmıyor.
    link şu:http://theunlockr.com/2012/04/24/how-to-root-htc-one-v/

bu linki ve yönlendirdiği linkleri türkçeye çevirebilecek arkadaş varsa yada nasıl yapılacağını bilen birileri... ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Hocam oncelikle hayirli olsun da ben evo 3d konusunda teknik destek veriyorum baska bir telefonla ilgilenecek zamanim malesef ki yok htc one konusundaki arkadaslardan yardim istemeniz daha dogru olacaktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bakarmisin?

Buyur hocam.

hocam o dosya .exe uzantılı nasıl yüklicem

hallettim hocam sayenizde ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim . bıkmadınız sorularımdan ve hallettik
    şimdi geriye sadece 0018e yükseltmek kaldı hadi bakalımm

• Umarim bu sorunu da hallederiz
    Edit: hallettik
    Fastboottan
    fastboot oem writecid HTC__M27

Komutunu veriyoruz ve updateleri alabiliyoruz.
    Not:guncellestirmeleri indirdikten sonra yukleyebilmek icin telefonumuzun s on olmasi gerekmekte!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 3 Mayıs 2012; 17:59:48 >
  • quote:

Umarim bu sorunu da hallederiz
    Fastboottan

Not:guncellestirmeleri indirdikten sonra yukleyebilmek icin telefonumuzun s on olmasi gerekmekte!!

Evet hocam bende onu dcrktim 001yaptgmizdan cid hata veryo cunku turkye icin degl o bde bu islemi normal s-on iken bootloaderdan yapyorz dimi :D

• quote:

quote:

Fastboottan

Evet hocam bende onu dcrktim 001yaptgmizdan cid hata veryo cunku turkye icin degl o bde bu islemi normal s-on iken bootloaderdan yapyorz dimi :D

Cihaz s on veya s off fark etmez ama bootloader unlocked olmali bootloaderi acip fastboota girin pcye baglanip fasboot.exenin oldugu klasore girin cmd den yazdigim komutu verin ama guncellemelerin yuklenmesi icin s on sart

• quote:

quote:

quote:

Fastboottan

Cihaz s on veya s off fark etmez ama bootloader unlocked olmali bootloaderi acip fastboota girin pcye baglanip fasboot.exenin oldugu klasore girin cmd den yazdigim komutu verin ama guncellemelerin yuklenmesi icin s on sart

tamam dostum hallettim guncelledim sagolasinn

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.