Şimdi Ara

[REHBER] Teemo nasıl oynanır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
28.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Degerlendirilebilir ama klasik olmus. Ben olsam biraz cizgi disina cikardim.
  • ap mid de oynanabilir.
  • ben bu build dışında teemoyu tam ad carry oynuyorum dehşet sonuçlar aldım diyebilirim. zehri sayesinde inanılmaz farm yapıyor, w sayesinde acayip bir as, ms oluyor. üstüne q sayesinde karşı takımın ad carrysini blindleyip gerçekten çok çok önemli bir avantaj sağlıyorsun 1v1de. belki size komik gelecek ama kassadin,morgana nasıl anti ap carry ise bence teemo anti ad carrydir. ha ama graves, vayne gibi sağlam ad carryler varken teemo oynamak biraz riskli onu da söylemek lazım. tam bir ad carry değil sonuçta.

teemo oynansa oynansa karşı takımı uyuz etmek için ap oynanabilir tamam çok uyuz edersiniz adamları mantara çarptırarak ama yani bir oracle aldılar mı işiniz biter. diğer ap carryler gibi burst damage'i yok bir şeyi yok teemonun bildiğin damagesiz ayaklı kill gibi gezersiniz ortalıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 5 Mart 2012; 17:55:19 >
  • ap te emonun gideri daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Anladığım kadarıyla bu bir offtank build. Ama bunlar yapması çok zor şeyler. Hele de teemo için. Her dakika tedirgin oluyorsun Teemo oynarken ister istemez. GP-Malzahar gank attığında şarap mantarı seni kurtarmaz.

Kardeş zaten Toxic Shot'la bi tane kill aldınmı gerisi kendiliğinden geliyolar fakat oyun başı 0/3'e falan düşersen gerisi gelemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

Aynen bu buildi uyguluyorum madreds bloodrazor yerine nashors tooth alıyorum ölümüne as oluyo frozen mallet yerinede warmog alıyorum araya bide vampiric sıkıştırmak iyidir

Seninki daha çok attack speed'e kaçıyor ama felaket bir build değil sonuçta
  • hortladı ama.bi keresinde 4 nashor 3 malady yapmıstım.50 dakikadan uzun oyun olmuştu.sonlarda 20 den fazla kill almıştım teemo uçuyordu :D
  • Yalnız adam Blindle silence karıştırmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.