Şimdi Ara

Rehberden kişi gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
56.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler androidde rehberdeki kişileri gizleme seçeneği varmı mesela rehberden gizliyim whatsapp listesinden falan çıksın sonra gene açayım bu arada telefonum galaxy s4 belki telefonun kendinden böyle bir ozelligi vardır diye belirttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rehberden Kişi Gizleme

Giriş:

Bir kişinin iletişim bilgilerinin rehberinizde görünmesini istemiyorsanız, telefonunuzun yerleşik özelliklerini kullanarak kişileri rehberinizden gizleyebilirsiniz. Bu, numaranızı paylaşmak istemediğiniz kişiler veya gizlilik konusuna önem verdiğiniz kişiler için faydalı olabilir.

Rehberde Kişi Gizleme:

• Android Cihazlar: Rehber uygulamasını açın. Gizlemek istediğiniz kişiye dokunun ve düzenle simgesine tıklayın. Kişinin gizli olup olmadığını görmek için "Görünürlük" seçeneğine bakın. Gizli değilse, "Görünürlük" seçeneğine dokunun ve "Gizli Kişiler"i seçin.
    • iOS Cihazlar: Kişiler uygulamasını açın. Gizlemek istediğiniz kişiye dokunun ve "Düzenle"ye tıklayın. "Gizlilik" sekmesine gidin ve "Bu Kişiyi Gizle" seçeneğini etkinleştirin.

Rehberde Numara Gizleme:

Bazı durumlarda, bir kişiyi tamamen gizlemek yerine yalnızca numarasını gizlemek isteyebilirsiniz.

• Android Cihazlar: Kişinin iletişim bilgilerini düzenleyin. "Telefon" alanına tıklayın ve numaranın önüne "" işareti ekleyin. Örneğin: 5551234567
    • iOS Cihazlar: Kişiyi düzenleyin ve "Telefon" alanına tıklayın. "Etiket" seçeneğine dokunun ve "Diğer"i seçin. "Özel" etiketini seçin ve numaranın önüne "*" işareti ekleyin.

Rehberde Gizlenen Numara Nasıl Bulunur:

Gizlenen bir numara bulmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Android Cihazlar: Kişiler uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve "Gizli Kişileri Göster"i seçin.
    • iOS Cihazlar: Kişiler uygulamasını açın. Arama çubuğuna "gizli" yazın.

Rehberden Numara Gizleme:

Numaranızı rehberden gizlemek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Android Cihazlar: Ayarlar uygulamasını açın. "Kişiler"e gidin ve "Numaramı Gizle" seçeneğini etkinleştirin.
    • iOS Cihazlar: Ayarlar uygulamasını açın. "Telefon"a gidin ve "Numaramı Göster" seçeneğini devre dışı bırakın.

Sonuç:

Rehberde kişi gizleme özelliği, gizlilik ve güvenlik açısından faydalı olabilir. Yukarıdaki adımları izleyerek kişileri veya numaraları rehberinizden kolayca gizleyebilir veya gizleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up up up

• Vay Arkadaş bir kişi de cevap almamış koca DH de

• Yapman Gereken Applock yükleyip rehbere sifre koymak mis gibi
  • Ben s4 de kısmen çözüm buldum kendi kendime seçeneklere içe dışa aktar gibi birsey var ikinci adım olarak usb bellekten dışa aktara tikliyoruz bütün rehber yedekleniyor diyelim kız arkadasinizin gormesini istemediği birileri var o kişileri rehberden siliyorsunuz ondan sonra tehlike geçince tekrar seçeneklere geliyorsunuz rehberde içe dışa aktar seçeneğine geliyorsunuz usb bellekten ice aktar diyorsunuz ve sildiginiz kişiler geri geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Seni hınzır Aslında, bu konuda güzel uygulamalar yapılabilir belki vardır ben bilmiyorum

-Applock ile kilitleyebilirsin

-Gizlemek istediğin numaraları vcard olarak kaydedip hafıza kartına .ldkfsşl olan gizli klasörlerin içine yerleştirebilirsin tehlike anında bütün numaları seçip silebilirsin. Tabi bütün kişilerinin başına # işareti koyarsan en üstte olucaklardır silmek daha kolay olur.

-Titanium backupta kişilerin yedeği var denemedim ama olabilir

-Extra rehber uygulamalarında böyle bir seçenek düşünülmüş olabilir ingilizcen varsa araştırabilirsin.

-Tüm bunları unut, numaraları ezberle ortada sorun kalmasın

Vcard olayını yaptım sorun çözüldü kötü birşey yapmıyorum kız arkadaşım fazla kıskanç
    Aslında böyle bir uygulama yapılabilir ismi de çapkınlock olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.