Şimdi Ara

Rehberlik Birimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam mf-3 456 puan ile(tamamen geçen seneye göre hasaplanmış ancak obp ekli hali) eskişehir osmangazi diş hekimliğini tutturabilme ihtimalim nedir sizce? ayrıca ortalama olarak nasıl bir sıralama elde ederim mf-3'te?

ygs
    tür 38D 2Y
    mat 37D 3Y
    fen 37D 3Y
    sos 29D 5Y 6B

lys

mat 33D 5Y 12B
    geo 20D 5Y 5B
    fiz 20D 10Y
    kim 25D 5Y
    biyo 24D 6Y

obp:44,1

edit: esogü diş hekimliği geçen sene 14.400 sıralama ile kapatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt_huzurluksuz -- 26 Haziran 2013; 17:09:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Özyeğin Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümü düşünüyorum %50 burslu olarak.Bu sene son olarak 240 ile almış benim puanım 255-260 aralığında olacak bu sene kontenjanı 35 kişiden 28 kişiye indirmişler..Gelişen bir üniversite olduğundan gelme şansı var mıdır?

Buna artı olarak Yeditepe Üniversitesi İktisat 264 puan,Kadir Has Üniversitesi Ekonomi 264 puan ile almış fakat kontenjanları 10 kişi artmış..Puan düşüleri eğer göz önünde bulundurulursa gelme şansı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

hocam mf-3 456 puan ile(tamamen geçen seneye göre hasaplanmış ancak obp ekli hali) eskişehir osmangazi diş hekimliğini tutturabilme ihtimalim nedir sizce? ayrıca ortalama olarak nasıl bir sıralama elde ederim mf-3'te?

ygs
    tür 38D 2Y
    mat 37D 3Y
    fen 37D 3Y
    sos 29D 5Y 6B

lys

mat 33D 5Y 12B
    geo 20D 5Y 5B
    fiz 20D 10Y
    kim 25D 5Y
    biyo 24D 6Y

Gelmezse 1-2 netle kaçıracağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

quote:

hocam mf-3 456 puan ile(tamamen geçen seneye göre hasaplanmış ancak obp ekli hali) eskişehir osmangazi diş hekimliğini tutturabilme ihtimalim nedir sizce? ayrıca ortalama olarak nasıl bir sıralama elde ederim mf-3'te?

ygs
    tür 38D 2Y
    mat 37D 3Y
    fen 37D 3Y
    sos 29D 5Y 6B

lys

mat 33D 5Y 12B
    geo 20D 5Y 5B
    fiz 20D 10Y
    kim 25D 5Y
    biyo 24D 6Y

hocam bir şey daha soracağım.sizce bütün eczacılıkları tutturabilecek kadar sıralama elde edebilir miyim peki? şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar 6 yıllık üniversite tercih tecrübelerime dayanarak sizlere yardımcı olabilirim.Sorularınızı alayım.

İstanbuldaki fen edebiyat fakültelerinin başarı sıralaması kaç bin değişir?
  • Yerleştirme puanım 485-490 gibi gelecek. Bu durumda odtü bilgisayar mühendisliği kazanma şansım ne kadar?

• okul puani dahil 420-430 arasi bi puan bekliyorum tm3te
    ankara veya gazi pdr ye girebilir miyim? tm3te fazla puan dusmez diyorlar katiliyor musunuz?

• malum bu sene mat geo zordu fizik de kolay değildi mf4 ün ana dersleri puanım 420 425 civarı gelicek obp dahil sizce sıralamam kaç binlerde gelir ?
  • 452 mf3 ve 440 mf1 in sıralaması nasıl gelir sizce?birde bişey daha sorucam,büyük dersanelerin rehberlik bölümleri puan düşüşü olmayacak gibi hesap yapıyor bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

ygs
    tür 38D 2Y
    mat 37D 3Y
    fen 37D 3Y
    sos 29D 5Y 6B

lys

mat 33D 5Y 12B
    geo 20D 5Y 5B
    fiz 20D 10Y
    kim 25D 5Y
    biyo 24D 6Y

hocam bir şey daha soracağım.sizce bütün eczacılıkları tutturabilecek kadar sıralama elde edebilir miyim peki? şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler

Tabi kazanırsın.

• hocam işinize karışmak gibi olmasın ama çok kesin konuşuyorsunuz bence fazla garanti vermeyin 6 yıllık tecrübem var filan diyorsunuz da ne olacağı belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabooom

452 mf3 ve 440 mf1 in sıralaması nasıl gelir sizce?birde bişey daha sorucam,büyük dersanelerin rehberlik bölümleri puan düşüşü olmayacak gibi hesap yapıyor bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Onlara kulağınızı tıkayın arkadaşlar.Çok değil büyük ihtimalle haftaya bugün öğrenmiş olacağız sonuçları,o zaman haklı olduğumu göreceksiniz.
    mf3 17k civarı mf1 23 k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

Merhaba,

Özyeğin Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümü düşünüyorum %50 burslu olarak.Bu sene son olarak 240 ile almış benim puanım 255-260 aralığında olacak bu sene kontenjanı 35 kişiden 28 kişiye indirmişler..Gelişen bir üniversite olduğundan gelme şansı var mıdır?

Buna artı olarak Yeditepe Üniversitesi İktisat 264 puan,Kadir Has Üniversitesi Ekonomi 264 puan ile almış fakat kontenjanları 10 kişi artmış..Puan düşüleri eğer göz önünde bulundurulursa gelme şansı var mıdır?

Yardım bekliyorum
  • quote:

quote:

Merhaba,

Yardım bekliyorum

Bahsettiğin üniversitelerin hepsi gelir için rahat olsun fakat ben bölüm tercihlerini bir kez daha düşün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timon

hocam işinize karışmak gibi olmasın ama çok kesin konuşuyorsunuz bence fazla garanti vermeyin 6 yıllık tecrübem var filan diyorsunuz da ne olacağı belli olmaz

Emin olduklarıma kesin konuşuyorum arkadaşım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kabooom

452 mf3 ve 440 mf1 in sıralaması nasıl gelir sizce?birde bişey daha sorucam,büyük dersanelerin rehberlik bölümleri puan düşüşü olmayacak gibi hesap yapıyor bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Onlara kulağınızı tıkayın arkadaşlar.Çok değil büyük ihtimalle haftaya bugün öğrenmiş olacağız sonuçları,o zaman haklı olduğumu göreceksiniz.
    mf3 17k civarı mf1 23 k.

mf3 17000 gelsin dünyanın en mutlu insanı benim,umarım haklısındır usta ne diyim,ümit verdin ama en azından sağolasın
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Yardım bekliyorum

Bahsettiğin üniversitelerin hepsi gelir için rahat olsun fakat ben bölüm tercihlerini bir kez daha düşün derim.

Teşekkür ederim ilginize,tabiki son kararları tercih dönemi vereceğim ama İşletme,Ekonomi veya Finans alanında uzmanlaşmak istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: metu-ce

Yerleştirme puanım 485-490 gibi gelecek. Bu durumda odtü bilgisayar mühendisliği kazanma şansım ne kadar?

% 35 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito scalletta

malum bu sene mat geo zordu fizik de kolay değildi mf4 ün ana dersleri puanım 420 425 civarı gelicek obp dahil sizce sıralamam kaç binlerde gelir ?

31k civarı.
  • mf3 okul puani ekli : 480
    tm2 okul puani ekli : 451
    siralamalarim ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıransız -- 26 Haziran 2013; 18:07:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.