Şimdi Ara

Rehberlik Birimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
4
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tm3'te 395 puanla(açı) muğla 2.öğretim pdr gelir mi? Geçen sene 410'la aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F7 -- 26 Haziran 2013; 18:13:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıransız

mf3 okul puani ekli : 480
    tm2 okul puani ekli : 451
    siralamalarim ne olur

tm2 5k civarı
    mf3 9 k.
  • fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    merhaba, obp dahil tm2 380 civarı , tm3 390-400 civarı kaç k olur hocam şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alabastron

tm3'te 395 puanla(açı) muğla 2.öğretim pdr gelir mi? Geçen sene 410'la aldı.

Geleceğini düşünüyorum.
  • İstanbuldaki fen edebiyat fakültelerinin başarı sıralaması kaç bin değişir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem_478

merhaba, obp dahil tm2 380 civarı , tm3 390-400 civarı kaç k olur hocam şimdiden teşekkürler.

TM-2 34K,
    MT-3 25-26K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

İstanbuldaki fen edebiyat fakültelerinin başarı sıralaması kaç bin değişir?

Eğitim fakültelerindeki birçok bölüm kapatıldı.Bunlardan fen edebiyata geçişler olacaktır.Ama ben yinede düşüş bekliyorum fakat kaç bin oynar dersen bilemeyeceğim.
  • Ts1 de 437-440 arası bir puanla Yeditepe Halkla İlişkiler veya Yeditepe Gazetecilik olur mu?
  • Tm 2de ilk 100 bine girmek için kaç puan gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

Arkadaşlar 6 yıllık üniversite tercih tecrübelerime dayanarak sizlere yardımcı olabilirim.Sorularınızı alayım.

Hocam geçene sene işletme fakültelerinde 20 bin öne çekilme bile kimi ünilerde olmuş.Bu sene de bu kadar sıralamaları oynar mı? Ya da o sadece geçen seneye mi özgüydü alan kalkmasından dolayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *burç*

Ts1 de 437-440 arası bir puanla Yeditepe Halkla İlişkiler veya Yeditepe Gazetecilik olur mu?

Sürpriz olmazsa evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *burç*

Ts1 de 437-440 arası bir puanla Yeditepe Halkla İlişkiler veya Yeditepe Gazetecilik olur mu?

Sürpriz olmazsa evet.

Umarım sürpriz olmaz o zaman teşekkür ederim.
  • hocam tm1 puanım 361-62 gibi bir şey olacak diye tahmin ediyorum. tm1 bölümlerinde ne kadarlık bir puan düşüşü olur. ayrıca istediğim bölüm 42 binle kapatmış sıralamalar düşerse girebilme ihtimalim var mı ufak da olsa
  • Arkadaşlar yarın öğleden sonra devam edeceğim.Bu akşam özel mesaj atarsanız burada yığılma olmaz daha iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senays88

quote:

Arkadaşlar 6 yıllık üniversite tercih tecrübelerime dayanarak sizlere yardımcı olabilirim.Sorularınızı alayım.

hocam 437-438 civarı tm 2puanıyla İstanbul hukuk 2.öğretim olabilir mi sizce?

Şimdiden hayırlı olsun diyorum.İçin rahat olsun.

olmaz kardeşim olursa bul beni, bende o civarda puan bekliyorum imkansız marmara 2. öğretim olur...
  • mrb, 321 civarı puanla türk dili edebiyatı bölümü yani fen edebiyat fakültesi gelir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim210

quote:

quote:

quote:

olmaz kardeşim olursa bul beni, bende o civarda puan bekliyorum imkansız marmara 2. öğretim olur...

ya tıp ve dişin kontenjanları artmış belki olabilir umarım olur ya:)

• fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    inşallah saolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim210

quote:

quote:

quote:

Keşke şu konuşmalar sanal ortamda olmasada sonuçlar açıklanınca yüzüne hep birlikte görsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

okul puani dahil 420-430 arasi bi puan bekliyorum tm3te
    ankara veya gazi pdr ye girebilir miyim? tm3te fazla puan dusmez diyorlar katiliyor musunuz?

suna da bi bakabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.