Şimdi Ara

rehberlik.osym.gov.tr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rockandroland

0,12'ye bakılacaksa, ben 5.800üncü oldum ts1de. 0,12'de 6bin 700le alıyor. Girebilir miyim taşaklarınıza kurban bi yardım edin la.

0,12'ye bakacak olursak Türkiye 1.si bile istediği yere yerleşemez.
    0,15'e bakın.
  • 0.15
  • Sanırım dilcilerde bi değişiklik söz konusu çünkü bizde 0.15e bakarsak 10bininci bile açıkta kalıyor buda mümkün değil. Dilciler 0.12 diğerleri 0.15
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Sanırım dilcilerde bi değişiklik söz konusu çünkü bizde 0.15e bakarsak 10bininci bile açıkta kalıyor buda mümkün değil. Dilciler 0.12 diğerleri 0.15

haklısın ...DİLCİLER 0.12 YE GERİSİ(MF,TM,TS) 0.15 E BAKMALI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandroland

beyler burada geçen sene 9 bininciyi alan yerin 0,12 ile 6.700.yü alacağı yazıyor. nasıl ya. Ne değişiyor ki. hiçbir şey anlamadım yardım edinn.

kardeş bak bu olay önceden de vardı ama değişen bir şey yok, geçen senenin kılavuzunda da var sen 0,15 liye bak, geçen yılın kılavuzu :http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57952/h/2011tablo4-2172011.pdf
  • quote:

Sanırım dilcilerde bi değişiklik söz konusu çünkü bizde 0.15e bakarsak 10bininci bile açıkta kalıyor buda mümkün değil. Dilciler 0.12 diğerleri 0.15

Bir dilci olarak 0,12 ye baktım. Sende 0,12 ye bakarak yap tercihini. Çünkü mf,ts durumunun tam tersi dilde var. 0,12 ye bakan mf,ts ciler istediği yere yerleşemiyor. Bizde 0,15'e bakarsak istediğimiz yere yerleşemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

quote:

Bir dilci olarak 0,12 ye baktım. Sende 0,12 ye bakarak yap tercihini. Çünkü mf,ts durumunun tam tersi dilde var. 0,12 ye bakan mf,ts ciler istediği yere yerleşemiyor. Bizde 0,15'e bakarsak istediğimiz yere yerleşemiyoruz.

Evet haklısın. Kimse açık bişey demediği için herkesin kafası karışıyor. Dilciler 12 ye mf tm ts ciler 15e bakıyor kesin eminim artık. Dilci 15 MF TM TS 12 bakarsa hiçbirimiz yerleşemiyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

quote:

Evet haklısın. Kimse açık bişey demediği için herkesin kafası karışıyor. Dilciler 12 ye mf tm ts ciler 15e bakıyor kesin eminim artık. Dilci 15 MF TM TS 12 bakarsa hiçbirimiz yerleşemiyoruz

Hocam sizin sıralamanız bana yakındı sanırım, dilforumda görmüştüm. Nereleri yazdınız, puan ve sıralamanız neydi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.