Şimdi Ara

rehberlik.osym.gov.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler burada geçen sene 9 bininciyi alan yerin 0,12 ile 6.700.yü alacağı yazıyor. nasıl ya. Ne değişiyor ki. hiçbir şey anlamadım yardım edinn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardım.
  • sen 0.15'leri dikkate alacaksın,bu sene alan dışı uygulaması yok.Rakamlara çok takılma,defalarca açıklandı.
  • bilen biri baksa iyi olur
  • hocam tamam da bu rehber 2012'nin. Neden hem 0,15 hem 0,12'yi veriyor ki o zaman.

• Bende 12 bakılcak diye biliyorum dersanedeki hocalar 12 diye bas bas bağırıyor ayrıca şu konuya bi yardım >>

http://forum.donanimhaber.com/m_64010840/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandroland

hocam tamam da bu rehber 2012'nin. Neden hem 0,15 hem 0,12'yi veriyor ki o zaman.

2012 rehberi de olsa kullandığı veriler geçen senenin verileri, bu senenin rehberi bu senenin daha yapılmamış tercihlerine göre hazırlanamaz herhalde?
  • quote:

hocam tamam da bu rehber 2012'nin. Neden hem 0,15 hem 0,12'yi veriyor ki o zaman.

hocamm bu sene bakacağın yer klavuzdaki sıra orda sadece belirtmiş katsayı değişti diye ...

televizyonda tercih programlarında cart curt her yerde bağırdılarrrrrr klavuzdaki sıraya göre yapın diye..
  • 0,12'ye bakılacaksa, ben 5.800üncü oldum ts1de. 0,12'de 6bin 700le alıyor. Girebilir miyim taşaklarınıza kurban bi yardım edin la.

• quote:

0,12'ye bakılacaksa, ben 5.800üncü oldum ts1de. 0,12'de 6bin 700le alıyor. Girebilir miyim taşaklarınıza kurban bi yardım edin la.

Ahahaha kardeşim o ne kadar samimi bi hitap şeklidir Dilci olmasam yardımcı olurdum fakat anlamıyorum sizin işlerden. Umarım dilediğin yeri tutturursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammed

quote:

hocamm bu sene bakacağın yer klavuzdaki sıra orda sadece belirtmiş katsayı değişti diye ...

televizyonda tercih programlarında cart curt her yerde bağırdılarrrrrr klavuzdaki sıraya göre yapın diye..

hangi sıraya ama 0,12 mi 0,15 mi hangi başarı sırasına bakılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdagistanli1994

quote:

quote:

kardeşim klavuzda ne var 0.15 e o zman ?

ama sana şunu söyleyebilirim tm veya ts isen sıralamanı biraz geniş tut...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdagistanli1994

quote:

quote:

kardeşim klavuzda ne var 0.15 e o zman ?

ama sana şunu söyleyebilirim tm veya ts isen sıralamanı biraz geniş tut...

Hangi klavuzdan bahsediyorsun ? 0.12 var sitede kabak gibi görmüyor musun ?

• yine saçma işler başladı :D tercih biter şöyle olmalıydı böyle olmalıydı diye tutturursunuz :D
  • 0,12 kullanılacak ama çok fark olmuyor ki zaten. en fazla 1000 oynar 0,15 le yapılan sıralama arasında.
  • neyle cok fark olmuyor? 0.12 ve 0.15 siralamalari arasinda 3-5bin fark var? dersanede de bize 0.15lige gore baktirttilar?
  • 0.12 : Geçen yılın alan dışı sıralamaları
    BU SENE ALAN DIŞI DİYE BİRŞEY YOK,KATSAYI KALKTI,YANİ : Geçen senenin hesabına göre herkes 0.15

dolayısıyla bakacağınız yer 0.15
    Uzmanlar,akademisyenler defalarca açıkladı.Biraz takip etseydiniz keşke.
  • oğlum sizle aynı sınava mı girdik lan biz

0.15e bakacaksınız 0.12 geçen sene alandışı tercih yapanlar içindi bu sene öyle bir durum olmadığı için 0.15 bakacaksın(inş anlamışsınızdır)
  • Biz dilcilere bas bas 0.12 bakacaksınız diyorlar anlamıyorum kafam almıyor artık.
  • yani başarı sırası 2012 klavuzundaki gibi mi olcak artma yada azalma olmayıp sabit mi kalcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 2 Ağustos 2012; 12:48:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.