Şimdi Ara

Reign Of Kings TR Sunucusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır keyifli bir Survival Medieval bir oyun arıyorduk arkadaşlarımızla. Sonunda Early Access olmasına rağmen oynaması çok keyifli bir oyun bulduk. Rust'tan sonra büyük bir boşluğa düştük, Life is Feudal, 7 Days to Die, Yeni Rust, GRAV, H1Z1 gibi oyunları denedik fakat ya early access alpha eksiklikleri, yada fikrin güzel ama uygulamasının kötü olması sebebiyle hiçbirisinde uzun süre oynamadık. Reign Of Kings uzun soluklu oynayabileceğimiz bir oyun gibi duruyor. Rust zamanındaki gibi kalabalık türk toplulukları ile beraber oynayabileceğimizi düşünüyoruz.

Sizde survival oyunları seviyor ve eski Rust zamanlarındaki Türk sunucularını arıyorsanız güzel bir başlangıç için sunucumuza bekliyoruz.

Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/344760/

Facebook Sayfası:https://www.facebook.com/rokturkiye

Türkiye'de verimerkezinde kendi makinamızda düşük pingli sunucumuzu açmış bulunuyoruz.

Sunucu adı: ROKTurkiye PVP/RP

TeamSpeak: ts.rokturkiye.com

Sunucumuz şifreli hale getirilmiştir. Başvurularınızı TS adresinden yapabilirsiniz.

Cybersportsman tarafından sunucumuzdaki su ana kadarki en büyük savaş ile ilgili yapılan tanıtım videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=Afm40ZJQGps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecHand -- 9 Nisan 2015; 11:30:21 >

• Yeni almıştık bizde oyunu iyi oldu serverda yeni açılmış.Ping sorunu falan yok arkadaşlar tabi ilk giren olduğum için kral oldum ama bakalım indirebilen çıkar belki :P :D
  • Bu oyun tutar, özlemle beklediğimiz bir tarzda oyun. Life is Feudalden çok ümitliydim ama çok ağır gelişiyor. Reign Of Kings ise bu haliyle bile aylarca zevkle oynanabilecek durumda. Sizin serverda başladık biz de. 100 kişilik olması iyi olmuş. İnşallah dolar ve taht için kıyasıya mücadelelere şahit oluruz.
  • Güzel oyun Tavsiye edilir Sunucu akıcı lag sorunu yok arkadaşlarımızla aldık oynuyoruz güzel rol play rekabet ortamı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Bu oyun tutar, özlemle beklediğimiz bir tarzda oyun. Life is Feudalden çok ümitliydim ama çok ağır gelişiyor. Reign Of Kings ise bu haliyle bile aylarca zevkle oynanabilecek durumda. Sizin serverda başladık biz de. 100 kişilik olması iyi olmuş. İnşallah dolar ve taht için kıyasıya mücadelelere şahit oluruz.

Dostum bızde 2 kısı basladık yer varsa aranıza katılmak ısterız. Steam verırsen ekleyeyım
  • 28.03.2015 tarihinde sunucu oyuncuları toplanarak kendi aralarında yaptıkları oylama ile aşağıdaki kuralları aktif etmişlerdir.

1 - Base ve base elementlerini taşımak yasaktır. Herhangi bir tehdit unsuru oluştuğunda kral izniyle saldırılıp silinebilir. (Barbarların veya rakiplerin tehdit oluşturabileceği yapılar)
    2 - Taraflar savaş başlatacağı zaman ve sonlandıracağı zaman krala bilgi vermek ve duyurusunu yapmak zorunluğundadır. Savasın süre kısıtlaması yoktur. Barış yapılana kadar devem edebilir.
    3 - Kuşatma silahlarının kullanılma saati : 20:00 - 02:00 arası. Bu saatler dışında sadece item hırsızlığı yapılabilir.
    4 - Barbarlıkların varlığı. Oyunda barbar klanı kurmak serbesttir. Ancak barbar olacak klan veya kişi hanesinin adına ... barbarlığı diye belirtmek zorundadır (örn: kabasakal barbarlığı) ve sancağında kuru kafa bulundurması zorunludur.
    5 - Krallığa tırmanmak kesinlikle yasaktır.
    6 - Krallığı alan klan, krallığın savunmasını sadece köprü üzerine kurabileceği 5 blok kalınlıktaki 2 ayrı duvarla sağlayabilecektir. Köprü dışında hiç bir yere güvenlik yapılamaz.
    7 - RP yapmadan sebepsiz saldırı yasaktır. İki taraf karşılaştığında G tuşunu kullanarak birbirini tanıtmak zorundadır. Bunu yapmayan tarafa saldırı serbesttir.
    8 - Chat bölümünde RP dışı yapılacak konusmaların başına RD: konulması şarttır.
    9 - Loot bölgeleri kimseye ait değildir. Ulaşımı serbesttir ve base içine alınamaz ulaşılması engellenemez. Hiçbir klan tarafından sahiplenilemez.
    10- Her klan içinde iki sözcü çıkarmak zorundadır. Ve bu kişiler ts de kendini belli edecek şekilde tag kullanmalıdır. Bu 2 sözcü dışında kimsenin konuşması ciddiye alınmayacaktır.
    11 - TS'de herkesin adının yanında oyun takma adının kullanması zorunludur. ( Admin tarafından koyulmuştur. )
    12 - Her hafta cumartesi akşamı 21:00 da oyuncular toplantısı yapılacak, sorunlar ve mevcut kurallar görüşülecek, yeni kuralların koyulması ile ilgili fikirler belirtilerek oylamalar yapılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SecHand

28.03.2015 tarihinde sunucu oyuncuları toplanarak kendi aralarında yaptıkları oylama ile aşağıdaki kuralları aktif etmişlerdir.

1 - Base ve base elementlerini taşımak yasaktır. Herhangi bir tehdit unsuru oluştuğunda kral izniyle saldırılıp silinebilir. (Barbarların veya rakiplerin tehdit oluşturabileceği yapılar)
    2 - Taraflar savaş başlatacağı zaman ve sonlandıracağı zaman krala bilgi vermek ve duyurusunu yapmak zorunluğundadır. Savasın süre kısıtlaması yoktur. Barış yapılana kadar devem edebilir.
    3 - Kuşatma silahlarının kullanılma saati : 20:00 - 02:00 arası. Bu saatler dışında sadece item hırsızlığı yapılabilir.
    4 - Barbarlıkların varlığı. Oyunda barbar klanı kurmak serbesttir. Ancak barbar olacak klan veya kişi hanesinin adına ... barbarlığı diye belirtmek zorundadır (örn: kabasakal barbarlığı) ve sancağında kuru kafa bulundurması zorunludur.
    6 - Krallığı alan klan, krallığın savunmasını sadece köprü üzerine kurabileceği 5 blok kalınlıktaki 2 ayrı duvarla sağlayabilecektir. Köprü dışında hiç bir yere güvenlik yapılamaz.
    7 - RP yapmadan sebepsiz saldırı yasaktır. İki taraf karşılaştığında G tuşunu kullanarak birbirini tanıtmak zorundadır. Bunu yapmayan tarafa saldırı serbesttir.
    9 - Loot bölgeleri kimseye ait değildir. Ulaşımı serbesttir ve base içine alınamaz ulaşılması engellenemez. Hiçbir klan tarafından sahiplenilemez.
    10- Her klan içinde iki sözcü çıkarmak zorundadır. Ve bu kişiler ts de kendini belli edecek şekilde tag kullanmalıdır. Bu 2 sözcü dışında kimsenin konuşması ciddiye alınmayacaktır.
    11 - TS'de herkesin adının yanında oyun takma adının kullanması zorunludur. ( Admin tarafından koyulmuştur. )
    12 - Her hafta cumartesi akşamı 21:00 da oyuncular toplantısı yapılacak, sorunlar ve mevcut kurallar görüşülecek, yeni kuralların koyulması ile ilgili fikirler belirtilerek oylamalar yapılacaktır.

Hocam kurallar güzel.Fakat sunucular kapalı ne zaman aktif duruma gelir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

quote:

28.03.2015 tarihinde sunucu oyuncuları toplanarak kendi aralarında yaptıkları oylama ile aşağıdaki kuralları aktif etmişlerdir.

Hocam kurallar güzel.Fakat sunucular kapalı ne zaman aktif duruma gelir?

Sunucu açık dostum,sunucuya girebilmek için kayıt alman gerekmektedir.
    http://www.rokturkiye.com/forum/index.php

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cybersportsman tarafından sunucumuzdaki su ana kadarki en büyük savaş ile ilgili yapılan tanıtım videosu:

• quote:

Cybersportsman tarafından sunucumuzdaki su ana kadarki en büyük savaş ile ilgili yapılan tanıtım videosu:

Ben de bunu bekliyordum bakalım neler yapmışız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok güzel bir tanıtım olmuş. Hazırlayanların ellerine sağlık. Vanguards hanesinin bir ferdi olarak gurur duydum.

Not: Şu anda oyundaki en büyük sıkıntı laglar. Fps düşüklüğü oyunu oynanmaz duruma getirebiliyor. Savaşlarda bu sebeple baya sorun yaşadık. Tarafların sırf lag yüzünden hevesleri kırılırdı ama zor da olsa mücadeleyi kazanmayı bildik. Tabi oyun Alpha aşamasında olduğu için bu sorunların olması doğal. Oyunun yapım süreci tamamlandığında çok büyük bir zevkle oynanacağı kanaatindeyim.

Herkese iyi oyunlar.

• Arkadaşlar oyunu satın almak üzereyim.

Bana oyunda yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.