Şimdi Ara

Reiss Audio ürünleri Hertz ürünlerinden kalitelimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma sistem kuruyorum, bi satıcı Reiss marka mid takımını 1200tl den satmaya çalıştı. Carvocal adlı yer hertz marka dsk165 modelinin takımını 720tl den veriyor. Aradaki fiyat farkı çok ciddi. İnternetten bakınca reiss'in en pahalı ürünü 600lira civarında. Hertzmi Reiss mi tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki hertz, 10 dolarlık çin mallarını satanlardan uzak durun.
  • Tabikide hertz daha kaliteli ürünleri olan bir marka. Reiss markasını orta ve düşük bütçeli sistemler için önerebilirim fakat kalite olarak orta sınıfın üstünde kalite beklenmesi doğru değildir. Hertz markasının giriş seviyesi ürünleri bile reiss markasının pro dediği bir çok üründen daha kalitelidir tabi buna göre fiyatta farkediyor. Hertz dsk serisi markanın giriş sınıfı ürünleridir fakat piyasadaki birçok markanın bir çok ürününden daha kalitelidir. Markanın cento serisi daha üst sınıftadır daha kaliteli ve daha güçlü cihazlara sahiptir.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Hakan usta teşekkür ederim soundmax amfi için ne düşünüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

Hakan usta teşekkür ederim soundmax amfi için ne düşünüyorsun
    Bir çok konuda da bahsettiğim gibi Soundmax edison jameson cadence gibi markalar giriş seviyesi kalitesi düşük ürünler üretiyor bu sebeple pek önermiyorum. Giriş ve orta seviye sistemler için orta kalitede forx mobass soundmagus ortanın bir tık üstü jbl sony kenwood kaliteli olarakta hertz alpine focal gibi markaların bütçeye uygun ürünleri tercih edilebilir. Fiyat performans olarak daha çok kenwood markasını öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancekic88

Bir çok konuda da bahsettiğim gibi Soundmax edison jameson cadence gibi markalar giriş seviyesi kalitesi düşük ürünler üretiyor bu sebeple pek önermiyorum. Giriş ve orta seviye sistemler için orta kalitede forx mobass soundmagus ortanın bir tık üstü jbl sony kenwood kaliteli olarakta hertz alpine focal gibi markaların bütçeye uygun ürünleri tercih edilebilir. Fiyat performans olarak daha çok kenwood markasını öneriyorum.

Alıntıları Göster
    Iyi bir bilgilendirme oldu sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.