Şimdi Ara

Rek'Sai Biraz Dengesiz Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden dengesiz geliyor bana. Karşıya gelirse karşıdaki çok iyi skorlar alıyor ve resmen oyunu taşıyor. Belki de dengelidir çünkü öne çıktığı an eriyen bir şampiyon. Uygun bir zamanda girmeniz gerekiyor. Ama yine de bu kadar burst fazla değil mi? Ayrıca ultisi de çok kullanışlı.
    Not: Ap yaptığım tam bir hüsrandı. Jungle diye direten bir adam yüzünden Jungle alamadım ben de AP yapayım dedim ama karşıya da Rek'sai geldi(Jungle olarak) ve yaptıklarımı herkese aynen uyguladı diyebilirim. Böyle bir durumda bizim Jungle çok fazla kill almasına rağmen işe yaramadı. Değerlendirmenizi AP yaptığımın dışında tutarsanız daha iyi olur
     Rek'Sai Biraz Dengesiz Değil mi?

• Biraz dengesiz
  • Tabiki dengesiz.yeni cikan butun herolari op yapiyorlarki çok satsin.sonra nerf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Tabiki dengesiz.yeni cikan butun herolari op yapiyorlarki çok satsin.sonra nerf.

Hepsi değil aslında ama bu dehşet bir şey. Bu kadar mobil bir karakter yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Tabiki dengesiz.yeni cikan butun herolari op yapiyorlarki çok satsin.sonra nerf.

Hepsi değil aslında ama bu dehşet bir şey. Bu kadar mobil bir karakter yok.

Bana ad kassan çok kırılgan olcak offtank veya tank kassanda 0 damage vercek gibi geliyor

• Bugün 4 level gank yedik botta q su 295 vurmuş şaşırdım. Xin zhao q su gibi vurdu

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Buqun deneme firsatim oidu cok yuksek hasarlar vurabılen bı sampıyon garen aldım full tank cıktım gene banamısın demıyo adc gelıyo 20 tane vuruyo anca olduruyo ama rensai gelıyo bi comboda ınıyom bide tabiri caizse cok iyne bi hero heryerde kostebek gibi tunelleri vardı ben ezmekten bıktım o acmaktan bıkmadı ins. Bi dusenleme gelır yoksa full gamelerde ban

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymTR

Buqun deneme firsatim oidu cok yuksek hasarlar vurabılen bı sampıyon garen aldım full tank cıktım gene banamısın demıyo adc gelıyo 20 tane vuruyo anca olduruyo ama rensai gelıyo bi comboda ınıyom bide tabiri caizse cok iyne bi hero heryerde kostebek gibi tunelleri vardı ben ezmekten bıktım o acmaktan bıkmadı ins. Bi dusenleme gelır yoksa full gamelerde ban

Aynen çok burst bir damage i var. Flash olsa da karşısının atmaya fırsat bulamadan yere ineseye kadar ölüyor.
  • Oyun içinde görmedim daha hiç şu aralar girmiyorum. Ama ben pek beğenemedim yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Oyun içinde görmedim daha hiç şu aralar girmiyorum. Ama ben pek beğenemedim yahu.

Karşına bilen biri gelince daha fazla nefret edeceksin o zaman
  • High elo stream yapanlara baktığımda çok birşey yapabildiklerini görmedim. Doğru zamanlama ile girmek lazım tank olursa bile tek yiyor. Kaldı ki her heronun artı ve eksileri var. çok uzun süreden beklediğim bir hero tipi çok güzel yapmışlar bence nerf hak etmiyor ama atarlarsa bile neye atarlar bilemiyorum belki ultinin cd sine nerf gelir haricinde dengeli hero. Tutup hasarını düşürürlerse urgot gibi rafa kalkıcak bir şampiyon olur gerçi oynayışı zevkli ama bir işe yaramıyorken köstebek gibi delikten deliğe geçmesinden kim zevk alır tartışılır.

• NB3 denedi. AP, AD ve Off-Tank'a göre daha iyi diyor.

• evelynn tarzı. rek' sai olan takıma hard tank lazım. tank önden girip rek onun arkasından girecek. büyük ihtimal q nerf yiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

NB3 denedi. AP, AD ve Off-Tank'a göre daha iyi diyor.

Kendisi öyle demedi ama. Ad'nin daha iyi olduğunu söyledi oynadıktan sonra.
  • Q'su aktifken bazen hareket edemiyorum, sadece bende mi bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

NB3 denedi. AP, AD ve Off-Tank'a göre daha iyi diyor.

Kendisi öyle demedi ama. Ad'nin daha iyi olduğunu söyledi oynadıktan sonra.

+1 Ad daha iyi dedi.
  • Saldırızı hızı jung itemi,
    Hydra
    Ruh gömleği
    Randuin.

Bu 4 itemi aldığı takdirde ölmüyor herkes focus olsa da kaçıp gidiyor.

Lakin yeni bir hero elbette nerf buf yiyecek yeni şeyler keşfedilecek o yüzden şuan tecavüzünde ordan burdan kil almanında tadını çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Saldırızı hızı jung itemi,
    Hydra
    Ruh gömleği
    Randuin.

Bu 4 itemi aldığı takdirde ölmüyor herkes focus olsa da kaçıp gidiyor.

Lakin yeni bir hero elbette nerf buf yiyecek yeni şeyler keşfedilecek o yüzden şuan tecavüzünde ordan burdan kil almanında tadını çıkarın

Aynen çok hoş oluyor. Yer altından çıktığın gibi ölüyorlar
  • çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.