HOOPPPP spiderman_ kardeş bize kapak diiil size kapak olsun bi insanın bi canavarı yendii nerde görülmüşş bunun kanıtları da war yapılan her şavaşta(çoğu serverda) karuslar yenmiştir bu daa size kapak olsunnnnnn
El morad
Yaşasın Elmorad
quote:
Orjinalden alıntı: spiderman_
EL MORAD YAŞASIN ELLLLLLLLLLLLLLL MORADDDDDDDDDDDDDDDDDDD İNSAN OLAN ERL MORAD SECER HAYVAN OLAN KARUSU SEÇER
BUDA KARUSLARA KAPAK OLSUN
SEN NEDEN EL MORADI SEÇTİN SEN İNSANMISIN Kİ (YA ARKADAŞIM HADİ BEN TAKILIYORUMDA BURASI Bİ EĞLENCE YERİ HALİNE GETİRLMİŞ SAOLSUN TOPİCİ AÇAN ARKADAŞ ÇOKTA GÜZEL YAPMIŞ NE DİYE HAKARET EDİYOSUN İNSANLARA Kİ)
quote:
Orjinalden alıntı: nightemple
quote:
EL MORAD YAŞASIN ELLLLLLLLLLLLLLL MORADDDDDDDDDDDDDDDDDDD İNSAN OLAN ERL MORAD SECER HAYVAN OLAN KARUSU SEÇER
BUDA KARUSLARA KAPAK OLSUN
SEN NEDEN EL MORADI SEÇTİN SEN İNSANMISIN Kİ (YA ARKADAŞIM HADİ BEN TAKILIYORUMDA BURASI Bİ EĞLENCE YERİ HALİNE GETİRLMİŞ SAOLSUN TOPİCİ AÇAN ARKADAŞ ÇOKTA GÜZEL YAPMIŞ NE DİYE HAKARET EDİYOSUN İNSANLARA Kİ)
evet abi sana katılıyorum sızın gıbıler yuzunden oyun oynanmaz hale geldı adama party full dıosun senın gıbı gerı kafalılar yuzunden adam ne at bırakıo nede avrat o yuzden spıderman bıraz mantıklı dusunmenı tavsıye edıyorum
TABİİKİ EL MORAD
yaşasın el moradlarr bende bir el moradım ama zamanında bende orc açmıştım sonra sıkıldım one be öyyylllee yeşil yeşil daral geliyo bırakın insan olun insan
Alemci KARUS
Karus Karus ve de Karus
el morad yasasınnnn
bence homoseksüel.... (yarı insan yarı orc)
el moraddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd el moraddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd el moraddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd el moraddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
EL MORAD
ne demek la o hayvan olan karusu seçer ben el_moradım ama hakarete karşıyım kapak olsun dersin bende demiştim bu konuda bi msjımda ama hayvan demek olmaz
quote: