Şimdi Ara

REKABET EL MORAD vs KARUS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• *****KARUSS*****

• EL MORAD TABİKİ AMA KAÇ KAÇ OLDUĞUNU SAYAMADIM NEDE OLSA İŞTEYİZ ZAMAN YOK

AMA BİZ KAZANIRIZ
  • bende karusum
  • el morad bence yener ben karusum ama bende el morad kurcam CRAZY sen bana yardım edermisin ?
  • yazık tır yaf orclarıda allah yaratmış:):). yaşasın ELMORAD şovalyeleri
  • FOREVER KARUS,
    elmoradlar bi sussssss

• tabikide KARUSSSSSSSSS

• TABİİKİDE EL MORAD ayrıca savaşta kazananlara deil ne çok np olan clana bakcaksın. EL morad larında daha fazla np si var.( BAZI SERVERLAR DIŞINDA ) Buradanda kim daha iyi görürüz. Saygılarınızla sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 3 Ekim 2005, 14:33:40 >

• Savaşa neden bakmayacaksınız : Çünkü el morad ın runar gate'ine civcivlilerde gelior ve biz lvl yüksekler içeri giremioz onlar girior. Karuslarda civcivliler tek koyuş yaptığından dolayı ... Savaşı biz kaybediyoruz... Tabii ki burda civcivliler bişi demiorum sadece neden kaybettiğimizi sölüyorum... Lütfen Yanlış Anlaşılmasın. Saygılarımla

• yasasın el moraddddddddd
  • la beyler bu ne izdiham var topicte sayımı bekleyin
    heyecan artıo

lutfen topicte birbirimize saygısızlık etmeyelim
  • EL MORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
  • her zaman el morad╦karus
  • ben biraz daha bilimsel yaklaşıom.bence karus çünkü her zaman defansı daha yüksek.we herşeyi dha şekil shell falan.çok iyi.her zaman her yerde en büyük KARUS
  • TABIKI KARUSLAR EL MORADLAR SUSLU BEBEK GIBI AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

• EL MORAD
  • ya karıştırdım şimdi kim önde kesin biz öndeyizdir yani EL MORAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDD
  • karussssssssssssssss
  • only karus
  • ONLY KARUS ÖLÜMÜNEEEEEEEEE KARUSSSSSSSSSSSSSSSSSS.................
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.