|
Rekabet Kurumu yerli ve yabancı çok sayıda lastik markasına soruşturma başlattı (2. sayfa)
-
-
Bir an inanır gibi oldum. Bu kadar fark olamaz dedim. Bir araştırayım ABD'de lastik fiyatları nedir diye...
Ancak bizden aşağı kalır yanları yok:
Aynı ebat Michelin lastiklerin tanesi 290 Dolar! 4 tanesi 1.163. Kabaca 4'ü 40 bin lira ediyor.
-
Daha 2 hafta oldu 235 65 18 ölçüde 360 dolara 4 lastik taktırdım. Black Friday fiyatıyla. Bunu da ikinci araç için takmaya gideceğim. 215 60 16 olduğu için tane fiyatı 60 dolar. Siz oradan sorduğunuz fiyatı fazla görüyor olabilirsiniz. Yalan çıkartmaya çalışmaya lüzum yok. Bak dünkü maçı seyrederken aldım görüntüyü. Aptal olup araştırmadan alışveriş yapanlar maalesef bu rakamları ödemeye mahkum. Ha bu arada 360 dolar burada en fazla 15-20 saat çalışma ile kazanılıyor. Sorgulaman gereken sanırım bu olmalı. Hem Alım gücü yok, hemde fahiş fiyatları sorgulayın. Ayrıca bu rezilliğe çanak tutan hükümeti de SORGULAYIN.
-
Sosyal medya üzerinden fiyat araştırması yapmıyoruz doğrudur.
-
100er bin TL ceza/sakal atarlar maliye bakanlığına oldu bitti. Millet yararına bir karar bekleyen saf süzmedir -
ceza degilde komisyon gibi küçük bir meblağ olacaktir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X