Şimdi Ara

Rekabetçi Maçlara Tek girmenin Zararları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam master nova' kaldım pre girecek arkadaşlar eklesin lütfen hep tek giriyorum vallahi kumar oynuyoruz ya bi düş bi çık delircem hacki gelir trollu gelir eklerseniz sevinirimhttp://steamcommunity.com/profiles/76561198189878291/
  • Banada oldu fakat hile yaptığını öğrendiğim kişiyle girdiğim maçta GnM olmuşum ondan sonra hiç win almadım hala gnM yim ilginç.
  • Bende aynı durumdayım maalesef. Master Guardian Elite'dim, ertesi gün 1 galibiyetim silindi ve kümem sıfırlandı. Bir kazanma aldım ve şimdi Master Guardian 1'im moralim çok bozuldu.
    Edit: Sadece bir maç girip kazandığımız kişi VAC yediği için ama benle girdiğinde hile kullanmıyordu. Hatta sonuncuydu önündeki adamı bile vuramamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Wesker. -- 18 Temmuz 2015; 22:07:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanTürk l Sarı Zeybek

quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Açtığım konunun başlığına ve içeriğine bakarsan, neden düştüğümü anlarsın. Tabi anlamak için, belki kullanmadığından varlığını bile unuttuğun o beynini biraz çalıştırman gerekiyor.

yukarıda her hangi bir hakaret yada küfür etmemişim ama ettiğin laflara bak. oyunda millete toxic dersin ama şu yorumundan kimin toxic olduğu anlaşılıyor.

ha ek olarak takımda hileci olması seni bağlamıyor lobi ile girmediysen o adamla düşmenin tek sebebi dediğim gibi 0 info oyun oynamandan kaynaklı.

şu yeni yetmelerin dilinden anlamak için ayrı bir eğitim almak gerekiyor galiba. Özellikle okulların tatil olmasından sonra açılan her konuya şöyle;

Rekabetçi Maçlara Tek girmenin Zararları

tipler yorum yapmak zorunda mı!

Rakip takım ve kendi takımına karşı sinirli tavırlar sergileyen, oyunu oynanmaz hale getiren kişilere toxic player denir. Kanser ederler adamı.

Kardeşim yanlış anlama ama bu yorum ve üstteki diğer yorumun tamamen hakaret üzerine kurulu. İnsanlara beyinsiz dediğin cümleler kurarak, yeni yetme diye hitap ederek doğru izlenim bırakmıyorsun.

Ben her zaman tek girerim ve çoğu zaman eğer takımıma Türk düşmezse problem yaşamıyorum. Ancak Türk geldiği zaman genellikle senin şu an forumda gösterdiğin tavrı gösteriyor. Yani tam olarak kendisi problem yaratırken problemi başkasının yarattığını zannediyor. Beni Türklere hakaret eden birisi gibi görmeyin. Problem ile ilgili herkes fikrini söylüyor, bende her zaman tek giren birisi olarak sorunun tam olarak kaynağını söylüyorum.

Eğer oyunda bir şeyler ters gidiyorsa biraz yapıcı olmaya çalışın hemen sinirli agresif tavırlar ile insanlara saldırmayın. Bunu yapmadığınızı sanıyorsunuz ama forumdaki yorumlarınızda bile bu kadar sinirlisiniz.

Sorun şuradan kaynaklanıyor, sen bir maça girdiğinde yabancı varsa ona köle diliyle "sör, lütfen buradan gidelim, sorun değil, özür dilerim" gibi kibar terimler kullanıyorsun. Ama aynı konuşma tarzını Türklerle oynadığında sergilemiyorsun. Mankurt bir zihniyetin çocuğu gibi davrandığın için Türklerde seni adam yerine koyup sana adam gibi davranmıyor. Örneğin, sizin gibi daha ne dediği anlaşılmayan bozuk bir dille konuşan milenyum çocukları karşıma gelirse, kafasına sıkıp öldürüyorum. Bu yüzden 6 tane yan hesabım var. Biri ceza alınca diğerine geçiyorum. Eğer doğru dürüst tartışmadan oyun oynamak istiyorsanız size tavsiyem, yabancılara sergilediğiniz konuşma tarzını ve tutumunu Türk oyunculara karşıda gösterin. Yoksa kanser olup geberir gidersiniz.

Bu ırkçı tavrın ve hakaret söylemlerin sebebi ile seni şikyat ettim. Mesajın içerisinde benim yazdıklarıma cevap olarak yazılmış en ufak bir cümle dahi yok. Tamamen hakaret ve ırkçılık üzerine kurulmuş, benim ilk mesajımda da belirttiğim şeyi daha açıklayıcı hale getirmiş kelimelerin. Sen bu oyunda problem yaratan insanlardan bir tanesisin.

İngilizce neredeyse tüm ülkelerde konuşulan, öğretilen bir dildir. Bazı ülkelerde haliyle ana dil. Diğerlerinde ise ikinci veya üçüncü dil olarak öğretilmektedir. Bilimsel makalelerin ana dili olarak ingilizce kullanılır. Nasıl bu dilin köle dili olduğu şeklinde bir yargıya sahip oldun, nasıl bu sonuca vardın anlamak imkansız. Sormak istemiyorum çünkü bunun altında yatan zihniyet dünyaya düz diyen zihniyet ile benim gözümde aynıdır. Bir insanın saçmalıklarını dinlemek isteseydim bunu daha kolay yoldan yapardım.

Ayrıca şunu unutma bugün bu ülkede ingilizce zorunlu bir derstir, insanların öğrenmesi gerekmektedir. Eğer ki sen bunu öğrenmek için çaba göstermiyorsan dünyaya ayak uydurma çabası da göstermiyorsun demektir. Problem sende, diğer insanlarda değil.

Beni hiç tanımıyorsun. Bu yüzden "Türklere karşı da böyle kibar konuşun" demen yanlış oldu biraz. Ben oyunda eğer takımımdaki 4 kişi de türk değilse asla türkçe konuşmam. Çünkü bir yabancı bile olsa benim o kişiyi rahatsız etme hakkım söz konusu dahi olamaz. Sebebi ise çok açık. Sen nasıl ingilizce bilmediğin için kişiler konuştuğunda rahatsız oluyorsan onlar da Türkçe bilmediği için rahatsız oluyorlar. Birisinin Türkçe bilme olasılığı İngilizce bilme olasılığına göre aşırı derecede az olduğu için ben ingilizceyi tercih ediyorum.

Mankurt bir zihniyetin çocuğu falan demişsin bu tip kelimeler benim hoşuma giden şeyler değil. Üstte de belirttiğim gibi seni şikayet ettim çünkü toplum için zararlısın. Ben yetiştiğim zihniyet ile gurur duyarım. Senin söylediklerin anlamsız boş kelimelerden ibaret. Eminim şu söylediğini bir kişinin karşısına çıkıp diyecek cesarette birisi değilsin. Klavye üzerinden olmadığınız bir insan gibi davranmayın.

2004 yılından beri 1.6 oynamış birisiyim. Aktif olarak gather-network üzerinden MM oynadım 2008 yılından kapanana kadar. 1.6'da öldüğün zaman konuşma veya alttan yazma gibi bir durum söz konusu değil. O yüzden olsa gerek ben oyunda gereksiz konuşmam. CS:GO'da da ölünce gerekli durumlarda infoyu verir susarım. İnsanlar oyun oynuyor ve ses önemli bir etmen. Kalkıp da onları rahatsız etme hakkını kendimde bulmuyorum. Fark ettiysen mesajımda türk veya yabancı hiçbir şekilde ırk belirtmedim. Çünkü benim için konuştuğum kişinin ırkı mühim bir şey değildir. Hepimiz insanız. Her insan doğru düzgün bir cevabı hak eder. Kimseye hayvan gibi davranma hakkını kendimde bulmuyorum kimse de bulmamalı.

25 yaşındayım, oldukça iyi düzeyde ingilizce bilirim. Çünkü mesleğim kimyager ve öğrenmeden mezun olma gibi bir şansımız söz konusu değildi. Okulda öğrendiğim ingilizce bile bu kadar basit bir oyunda anlaşmaya yeterdi elbette ancak ben bunun üzerine bir şeyler koydum. Uzun lafın kısası ben konuştuğum zaman insanlar anlar... Zaten insanlara anlatamayacağım bir şey ise hiç konuşmam daha iyi. İngilizce bilmemek ayıp değildir bu forumun %80 i ingilizce bilmiyor.

Benim sadece bir tane hesabım var. Bir kez olsun bahsettiğin durumla karşı karşıya kalmadım. Dolayısıyla başka hesabıma girme gibi problemim de olmadı.

Ve son olarak belirtmekte fayda var. İzlenimlerim senin bu oyunda tavsiye verebilecek son insan olduğu yönündedir. Ben her zaman sorunsuz bir oyun oynamayı beceririm. Problem yaratan kişiyi sakinleştirmek basit bir özre veya 1-2 yapıcı cümleye bakar. Sen gibi "ne diyo bu köle anlamıyorum öff, neyse geberteyim şunu" dedikten sonra insanların oyununu mahvedip gitmem.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 19 Temmuz 2015; 0:34:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.