Şimdi Ara

Rekabetçi Maçlara Tek girmenin Zararları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçlara tek girdiğim için, birlikte oynayacağım takımı ben belirleyemiyorum. Çeşit çeşit insan geliyor, hileciler yüzünden hiç hile yapmadığım halde Usta Efsanevi Kartal'dan Kartala düştük...

• Aynısı bugün benim başıma geldi kartaldan güzideye düştüm
  • Kesin öyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131 winin hepsinde solo girdiğine emin misin ? Partiyle girdiysen ve partinde biri hile yaptıysa winlerini siliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

131 winin hepsinde solo girdiğine emin misin ? Partiyle girdiysen ve partinde biri hile yaptıysa winlerini siliyor

Çok olsa 2-3 maç listemdeki kişiler davet ettiyse girmişimdir, (girdiğim kişilerinde hiç biri ban yemedi takır takır oynuyorlar) normalde takım olarak girmeyi sevmem çünkü kendi başıma daha iyi oynuyorum başkalarıyla olunca şunu yap bunu yap demeleri veya emri baki konuşmalardan hem sinirlenip tartışıyorum hemde iyi oynayamıyorum. Bu yüzden tek girdiğim maçta bile kendi takım arkadaşlarım gürültü yapmasın diye genelde maçtaki herkesi engelliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: EnginBerk1907

Aynısı bugün benim başıma geldi kartaldan güzideye düştüm

Hayır saçmalık şurada; hile yapan kişi birlikte oyuna girdiği arkadaşlarına ban atarsın anlarım ve böyle yapılması gerekir. Ancak takım arkadaşını seçemeyen rastgele o takıma düşmüş kişiye niye ceza verirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanTürk l Sarı Zeybek -- 17 Temmuz 2015; 0:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanTürk l Sarı Zeybek

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

131 winin hepsinde solo girdiğine emin misin ? Partiyle girdiysen ve partinde biri hile yaptıysa winlerini siliyor

Çok olsa 2-3 maç listemdeki kişiler davet ettiyse girmişimdir, (girdiğim kişilerinde hiç biri ban yemedi takır takır oynuyorlar) normalde takım olarak girmeyi sevmem çünkü kendi başıma daha iyi oynuyorum başkalarıyla olunca şunu yap bunu yap demeleri veya emri baki konuşmalardan hem sinirlenip tartışıyorum hemde iyi oynayamıyorum. Bu yüzden tek girdiğim maçta bile kendi takım arkadaşlarım gürültü yapmasın diye genelde maçtaki herkesi engelliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: EnginBerk1907

Aynısı bugün benim başıma geldi kartaldan güzideye düştüm

Hayır saçmalık şurada; hile yapan kişi birlikte oyuna girdiği arkadaşlarına ban atarsın anlarım ve böyle yapılması gerekir. Ancak takım arkadaşını seçemeyen rastgele o takıma düşmüş kişiye niye ceza verirsin...

Alıntıları Göster
    beraber girdiğin adamda sıkıntı varsa düşürüyor sanırım bende de öyle 1 sefer düştü toparlanamadım. ayrıyetten 3-4 kere raporladığın oyuncu suçlu bulundu teşekkürler diye uyarı geliyor ama rütbede oynama olmuyor eğer düşüyorsa öylede yükselmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 17 Temmuz 2015; 0:20:56 >

• Daha demin solo girdiğim maçtan çıktım ve takımımda hileci vardı. Büyük ihtimal ban yicek, ban yediği zaman aldığım win silinecek mi? Ne saçma bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-197DACAA4

Daha demin solo girdiğim maçtan çıktım ve takımımda hileci vardı. Büyük ihtimal ban yicek, ban yediği zaman aldığım win silinecek mi? Ne saçma bir şey
    Merak etmeyin arkadaşlar. Eğer aynı lobiden girmediyseniz silinmez.
  • srkayp kullanıcısına yanıt
    Arkadaş listemde 20 kişi mevcut. Bu 20 kişiden 5 kişi zaten benim yan csgo hesaplarım. Biri geçici ceza aldığında aralarında eşyaları paylaştırıyorum. Geriye kalan 15 kişiden düzenli olarak 3-5 kişi çevrim içi oluyor. Onlarında 1-2 tanesi benim gibi sürekli CS:GO oynuyor. O kişilerle de çok az birlikte maça girmişliğim vardır ayrıca onların hiç biri de ceza almadı. Listemde vac cezalı kişi yok.
  • quote:

Arkadaş listemde 20 kişi mevcut. Bu 20 kişiden 5 kişi zaten benim yan csgo hesaplarım. Biri geçici ceza aldığında aralarında eşyaları paylaştırıyorum. Geriye kalan 15 kişiden düzenli olarak 3-5 kişi çevrim içi oluyor. Onlarında 1-2 tanesi benim gibi sürekli CS:GO oynuyor. O kişilerle de çok az birlikte maça girmişliğim vardır ayrıca onların hiç biri de ceza almadı. Listemde vac cezalı kişi yok.
    Bak olay şu :

Sen solo girmişsin takımına da hile kullanan biri gelmiş ve siz o maçı kazanmışsınız.O hileli kişi ban yediği için senin o maçın da otomatik olarak galibiyet sayılmaktan çıkıyor. Ne oluyor onu bilemem ama galibiyet olarak sayılmıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maruftinaz

Bak olay şu :

Sen solo girmişsin takımına da hile kullanan biri gelmiş ve siz o maçı kazanmışsınız.O hileli kişi ban yediği için senin o maçın da otomatik olarak galibiyet sayılmaktan çıkıyor. Ne oluyor onu bilemem ama galibiyet olarak sayılmıyor artık.

Alıntıları Göster
    Bendede oldu aynısı , LEm'den mg2'ye düşürdüler :(
  • quote:

Maçlara tek girdiğim için, birlikte oynayacağım takımı ben belirleyemiyorum. Çeşit çeşit insan geliyor, hileciler yüzünden hiç hile yapmadığım halde Usta Efsanevi Kartal'dan Kartala düştük...

takımdaki herkesi mutelersen düşersin tabi normaldir.
  • Sadece lobindeki biri ban yediğinde geliyor o uyarı. Ban yediğini görünca arkadaş listesini temizlemiştir o yüzden görmüyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Sadece lobindeki biri ban yediğinde geliyor o uyarı. Ban yediğini görünca arkadaş listesini temizlemiştir o yüzden görmüyorsundur.

Aynen öyle aynı lobiden oyuna girmediyseniz ve sizden biri hack de açsa size birşey olmuyor.Yine kazanmış sayılıyorsunuz lig düşürme win silme olmuyor. Bu mutlaka ama mutlaka beraber girdiğiniz bir kişiden kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tek girmek tamamen kumar şansına ne gelirse artık. takım olarak gireyim diyorum bu seferde dediğin sebeplerden dolayı oynayamıyorum. şunu yap bunu yap adamlar beni kontrol ediyor bırakın da kendi oyunumu oynayayım değil mi?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tek girmekten nefret ederim. Dün tek gireyim bakalım nolcak dedim. Karşıya 2 tane hile geldi. Benim takımım ise sanki ilk defa CS oynuyormuş gibiydi. Tek girmek tamamen kumar. Bundan sonra ne olursa olsun tek girmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Tek girmekten nefret ederim. Dün tek gireyim bakalım nolcak dedim. Karşıya 2 tane hile geldi. Benim takımım ise sanki ilk defa CS oynuyormuş gibiydi. Tek girmek tamamen kumar. Bundan sonra ne olursa olsun tek girmeyeceğim.

Alıntıları Göster
    Daha 3 gün içerisinde bana da oldu aynı şey. Hoş hile yapan vac yemiş. Listemden çıkardım. Hileci ile girdiğin son maçın win'i siliniyor eskiye dönüyorsun. Aslında haberin yok senin bir suçun yok. Belki o oyun en frag'i sen yaptın. Ama sonuç itibariyle doğru bir sistem.

Hack kullananlar en ağır ceza ile cezalandırılmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Açtığım konunun başlığına ve içeriğine bakarsan, neden düştüğümü anlarsın. Tabi anlamak için, belki kullanmadığından varlığını bile unuttuğun o beynini biraz çalıştırman gerekiyor.

yukarıda her hangi bir hakaret yada küfür etmemişim ama ettiğin laflara bak. oyunda millete toxic dersin ama şu yorumundan kimin toxic olduğu anlaşılıyor.

ha ek olarak takımda hileci olması seni bağlamıyor lobi ile girmediysen o adamla düşmenin tek sebebi dediğim gibi 0 info oyun oynamandan kaynaklı.

şu yeni yetmelerin dilinden anlamak için ayrı bir eğitim almak gerekiyor galiba. Özellikle okulların tatil olmasından sonra açılan her konuya şöyle;

tipler yorum yapmak zorunda mı!

Rakip takım ve kendi takımına karşı sinirli tavırlar sergileyen, oyunu oynanmaz hale getiren kişilere toxic player denir. Kanser ederler adamı.

Kardeşim yanlış anlama ama bu yorum ve üstteki diğer yorumun tamamen hakaret üzerine kurulu. İnsanlara beyinsiz dediğin cümleler kurarak, yeni yetme diye hitap ederek doğru izlenim bırakmıyorsun.

Ben her zaman tek girerim ve çoğu zaman eğer takımıma Türk düşmezse problem yaşamıyorum. Ancak Türk geldiği zaman genellikle senin şu an forumda gösterdiğin tavrı gösteriyor. Yani tam olarak kendisi problem yaratırken problemi başkasının yarattığını zannediyor. Beni Türklere hakaret eden birisi gibi görmeyin. Problem ile ilgili herkes fikrini söylüyor, bende her zaman tek giren birisi olarak sorunun tam olarak kaynağını söylüyorum.

Eğer oyunda bir şeyler ters gidiyorsa biraz yapıcı olmaya çalışın hemen sinirli agresif tavırlar ile insanlara saldırmayın. Bunu yapmadığınızı sanıyorsunuz ama forumdaki yorumlarınızda bile bu kadar sinirlisiniz.

• dayanamadim yine ayar oldum herkesi muteliyormus la git singleplayer oyna o zaman.info almiyorsun info vermiyorsun bu oyun multiplayer takim oyunu kardesim son kalan adamin hp sini ogrenirsin ona gore oynarsin,ya da son kalanin kitinin olmadigini ogrenirsin ona gore cikarsin,bi yerden kac kisinin geldigini ogrenirsin ona gore gereksiz baska yeri tutmazsin bu oyunda aim %30 belki %40 etkili sen kimseden info almayarak info vermeyerek en iyi ihtimal tuttugun yerden adam salmazsin ki baska yerden girerlersede info almadigin icin gec kalirsin dur tahmin edeyim buyuk ihtimal kaybettiginiz ellerde sona kaliyorsundur.

kusura bakmada git cod falan oyna ne bileyim su oyunda bile nasil asosyal olabiliyorsunuz inanamiyorum sana gore degil boyle oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

dayanamadim yine ayar oldum herkesi muteliyormus la git singleplayer oyna o zaman.info almiyorsun info vermiyorsun bu oyun multiplayer takim oyunu kardesim son kalan adamin hp sini ogrenirsin ona gore oynarsin,ya da son kalanin kitinin olmadigini ogrenirsin ona gore cikarsin,bi yerden kac kisinin geldigini ogrenirsin ona gore gereksiz baska yeri tutmazsin bu oyunda aim %30 belki %40 etkili sen kimseden info almayarak info vermeyerek en iyi ihtimal tuttugun yerden adam salmazsin ki baska yerden girerlersede info almadigin icin gec kalirsin dur tahmin edeyim buyuk ihtimal kaybettiginiz ellerde sona kaliyorsundur.

kusura bakmada git cod falan oyna ne bileyim su oyunda bile nasil asosyal olabiliyorsunuz inanamiyorum sana gore degil boyle oyunlar
    kimse hile yapmıyor zaten hep küçük kardeşleri tanımadıkları arkadaşları söylemeden açıyor bişiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.