Şimdi Ara

Rekklessin gitmesi lazim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • puszu [nası yazılıyor bilmiyorum] nerde acaba worlds de gerçekten iyi iş çıkarmıştı. Tam takım oyuncusuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Şu anda çok iyi taşıyo takımı

kARDEŞ ADAM VAYNE OYNUYOR 5 KİLLİ VAR HEP KAÇIYO TF DE HİÇ VURMUYOR DİGERİ SAYDIRIYO ONUN HASAR VERDİGİ YOK MAÇI TEKRAR İZLE OYUN BİLGİN 0 KONUSMA BARİ

Burda oyun bilgisi 0 olan sen oluyorsun. Rekkles profesyonel bir adc. Eğer o fight'ta girip ölmeye değecek birşey çıkmayacağını anlıyorsa fight'a girmemeyi tercih ediyor. Öyle dışardan konuşması ne kadar kolay o kadar kasmış damage vurmuyor falan diye ama öyle olmuyor o işler.

Ulan adam tf de izliyo adc nin hasar vermesi lazım vermiyo öyle bende oynarım anasını satayım farm yapiyo tf de 0 damage

• trolls evriveer
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Kardeş baya oyun bilgin var haniyy senin de Farm bilmez item bilmez dimi süpersin gardaşım baya iyi izliyon maçları
  • quote:

quote:

quote:

kARDEŞ ADAM VAYNE OYNUYOR 5 KİLLİ VAR HEP KAÇIYO TF DE HİÇ VURMUYOR DİGERİ SAYDIRIYO ONUN HASAR VERDİGİ YOK MAÇI TEKRAR İZLE OYUN BİLGİN 0 KONUSMA BARİ

Burda oyun bilgisi 0 olan sen oluyorsun. Rekkles profesyonel bir adc. Eğer o fight'ta girip ölmeye değecek birşey çıkmayacağını anlıyorsa fight'a girmemeyi tercih ediyor. Öyle dışardan konuşması ne kadar kolay o kadar kasmış damage vurmuyor falan diye ama öyle olmuyor o işler.

Bugünkü maçları izleyemedim o yüzden onlar hakkında yorum yapmayacağım ama yarı finalde, Lulu Vayne oynadıkları maçta Rekkles'ında hatası vardı baya. Ha hatanın büyüğü Soaz ve Yellowstardaydı, son 4 fightta Lulu 1 tane bile ulti atmadı Vayne'e, Shen'inde hepsine dikkat edemedim tam ama dikkat ettiğim ikisinde başkasına attı ultisini, bu da Rekkles'ın korkmasına neden oldu orası öyle. Ama karşı takımda Kha, Tris, Irelia ve Kassa vardı, buna rağmen ölmemek için örneğin bottaki fightta mesela vurmadan fighttan çıktı nerdeyse, aslında 8 killi vardı, ölümü göze alıp vursa hiç yoktan 2 kişiyi öldürecekler karşıdan, ama Rekkles vurmadı, Fnaticte herkes kaçtı karşı takımda Irelia Tris Kha resetle, Kassa ultisiyle kovalaya kovalaya öldürdü herkesi, elde var 0. Eu ve Na'daki en iyi adc bana sorarsan ama bazen gerçekten gereksiz derecede korkaklaşıyor ve maç kaybettiriyor bu korkaklığı zaman zaman

• Oyunda feedliyorsunuz bari forumda trol feedlemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

puszu [nası yazılıyor bilmiyorum] nerde acaba worlds de gerçekten iyi iş çıkarmıştı. Tam takım oyuncusuydu

Ashe Zyra ikilisini icat ettiklerinde az sövmemiştim Tr'de her maç Zyra Ashe oynanıyordu onlar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shortcut

Oyunda feedliyorsunuz bari forumda trol feedlemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

quote:

quote:

Bugünkü maçları izleyemedim o yüzden onlar hakkında yorum yapmayacağım ama yarı finalde, Lulu Vayne oynadıkları maçta Rekkles'ında hatası vardı baya. Ha hatanın büyüğü Soaz ve Yellowstardaydı, son 4 fightta Lulu 1 tane bile ulti atmadı Vayne'e, Shen'inde hepsine dikkat edemedim tam ama dikkat ettiğim ikisinde başkasına attı ultisini, bu da Rekkles'ın korkmasına neden oldu orası öyle. Ama karşı takımda Kha, Tris, Irelia ve Kassa vardı, buna rağmen ölmemek için örneğin bottaki fightta mesela vurmadan fighttan çıktı nerdeyse, aslında 8 killi vardı, ölümü göze alıp vursa hiç yoktan 2 kişiyi öldürecekler karşıdan, ama Rekkles vurmadı, Fnaticte herkes kaçtı karşı takımda Irelia Tris Kha resetle, Kassa ultisiyle kovalaya kovalaya öldürdü herkesi, elde var 0. Eu ve Na'daki en iyi adc bana sorarsan ama bazen gerçekten gereksiz derecede korkaklaşıyor ve maç kaybettiriyor bu korkaklığı zaman zaman

Adc nin amacı supporta dahil hasarı vermek hasarı o vermicekse nami mi vercek tabbz dün 3 oyunuda taşıdı diğer keriz tfleri izledi. O herife kill salmasinlar ya . Şaka yapmiyom ama holy değil zeitnot daha iyi bundan

• Fnaticten kimsenin gitmesine gerek yok. Takım olarak ciddi çalışmaları gerekiyor.
  • quote:

Gelip sadece play-offları izleyip yorum yapmayın lütfen ya. Şu an Fnatic takımındaki en iyi oyuncudur Rekkles. Aksini kimse iddia edemez.

Şu yorumuna gelicek olursak bir adc oyuncusu olmadığın çok belli. Çünkü senin şu yorumuna bakacak olursak pozisyon bilgin sıfır. Adc, tf lerde öyle takımı girdi diye hemen takımla birlikte girip hasar veren bir rol değil, tf de 'en uzun süre en fazla' hasarı vermesi gereken bir roldür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrelevance -- 18 Ağustos 2014; 2:47:34 >
  • ırkçı pisliğin tekidir rekkless keşke fnatice geri almasalardı
  • Olay vayne picki ile alakaliydi her ne kadar cok iyi oynadigi bir adc olsada teamfightlarda rakip takim bilinxli oynadigi anda vayne pek is yapamiyor.O yuzden vayne picki yerine kogmaw ve tristana alabilseydi cok daha iyi yapabilirdi.Ayrica sanki tum yuk rekkles uzerindeymis gibi sadece o elestiriliyor diger takim oyuncularina laf soyleyen yok bu da baska gulunc bir konu.

• ya zaten onu ben boostlamıştm, takıma nasıl almışlar bilmiyorm
  • Bu yedekken bir efsaneydi ama geldi ve oturdu takıma bir şeyler eksik neden ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

ırkçı pisliğin tekidir rekkless keşke fnatice geri almasalardı

hadi ordan westte oyunda flame yapan toxic player ne zaman gorsem nedense turk cıkıyor

adam soyledıgınde yuzde yüz haklıydı sizi topladıkları toplama kampında oynamaya QQ konularını durmaksızın acmaya devam edin

tabbz dahıl en ıyı adc suan euda.Sadece takım olarak all dan cok daha gerıdeler yanı all gercekten cok formda hepsı bu
  • Bunu rekklesse diyosun biliyosun dimi
  • Gitmesi lazım değil Eu nun en iyi 2 adc sinden biri ( diğeri creaton). Bu aralar 0 risk alıyor.Başa baş giden oyundan tabii ki risk almicaksın safe kalıcaksın ama baya bi fark açılmış oyunu kazanman senin ne kadar damage verebilmene kalmışken ne diye illa da ölmicem kda kasıcam ölmeyen adc olucam derdi.Git risk al ya kaybediceğine eminsen. Büyük risk büyük ödül. Eminim Aranaeaeea ile analiz yaparken çok oluyordur şurda keşke dönüp dalsaymışım dediği.Pozisyon almak bi yere kadar çok korkak oynamaya başladı ölücem diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.