Şimdi Ara

Reklam Kurulu’ndan Google’daki tesis yorumlarına yasak geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
16.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 sayfa yorum var herkes farklı değerlendirmiş konuyu

Doğrulanmış hesaplarla yapılan yorumlar geçerli olacak düzenleme yapılacak yani

Komple kalktığı yok olayın

• Bu karara doğru diyen çok net o rezil işletmelerin sahipleridir. Başka türlü desteklenemez bu. İnsanların yandığı otellere puan veremezsiniz diyorlar. Mal olmak lazım olumlu bulmak için bunu.

• 1960larda 70lerde yaşamak vardı bu ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette herhangi bir şeyin doğruluğunu isabetli şekilde onaylayabilecek mekanizma YOK.

Otelleri olan bakanın tur şirketindeki yorumlara da ceza gelecek mi?

Özel hastaneleri olan bakanın hastanesinde çalışan doktorların da "puanlandığı" doktor puanlama sitelerine ceza gelecek mi? Bunlar daha tehlikeli çünkü. Manyağın teki dava açıyor kazanamayınca gidip 1 yıldız verip "Yakınımı götürdüm öldü" yazsa mesleki hayatın bitiyor neredeyse.

Ayrıca buna sebep olan linç kampanyalarına da teşekkürler. Çikitopiko lahmacun ismini yazınca zaten 102039 tane "sahibi tacizciymiş" haberi çıkarken ekşiciler milleti organize edip 1 yıldız verip "sahibi tacizci" yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 23 Şubat 2025; 10:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmini Vermek İstemeyen Halil kullanıcısına yanıt

Sana soracaktık neye mualif olup olmayacağımızı zaten

• Dayak yenilen, taciz edilen, gasp edilen, kolon kesen bir çok mekan haber olduktan sonra ben de dahil insanlar buralara yorum yapmıştı. Hah cahilliğim ile ölmek istiyorum diyorsanız alamanya bizi kıskanıyor yeğenim koskoca google yorumunu bile kapattık elhamdülillah.

• Yaklaşık 7 yıl önce iyi bir sitede daire alıp yerleşmiştim. Önce her şey güzeldi ama yaklaşık 1 yıl sonra yaşadığımız bloğun altına kocaman içkili bir içkili restoran açıldı. Bir kısımı bistro, canlı müzik filan.

Saat 02'ye kadar yüksek sesle müzik yayını. 16 katlı bloğun ben 3. katındayım ve sesten duvarlar titriyor, birbirimizi zor duyuyoruz.

Ben dahil pek daire sakini gidip konuştuk. Burası dağ başı değil. Sabah işe gideceğiz, bebek var, hasta var, yaşlı var. Hayatı cehenneme çevirdiniz....

Restoran sahibi ben bakanlıktan belge aldım vs.vs. Defalarca polisi ara, belediyeyi ara vs. kalıcı çözüm yok. Site bu mafya tipliler ile mahkemelik oldu. Sonuçlanmasını bekleyeceksin de, bunlar yeni katakulli çevirecek de vs.vs.

Evi sattım başka yere yerleştim.

İşte o zaman o restoran için gayet ölçülü eleştiren bir google yorumu yazdım.

Çevreye saygısız işletme vs filan.

Anında yayına girdi. 24 saat geçmeden uçuruldu.

Google yorumu böyledir.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    He, pire için yorganı yakmak deyimi var. 1 yalan da gitsin 1 milyon doğru da.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Doğrulama gelmesi gerek. Kapatılması yanlış tabii ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçek olmayan yorum yapan ajansları siteleri bulup ceza vermek yerine komple yorum sistemini kapatmak gibi dünyada eşi benzeri olmayan akılsız bir yöntem yine bizim ülkemizde..

bizim için tek tutarlı kaynak bu Google reviews.. turistlerin gelmemesi için her şeyi yapıyor bu akepe.

• Xloud X kullanıcısına yanıt

Ciddi misin ironi mi yapıyorsun. İnşallah ironidir.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

ne alaka? Gerçekten kötü bir işletmeyi ben nasıl anlayabilirim o zaman?

• Bunun talebi işletmelerdir. Tüm vatandaşları esnafı boykot etmeye davet ediyorum. Zorunlu olmadıkça dışarıdan hiçbir şey satın almayın ve işletmeleri boykot edin.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Kuzey Kore'de kamuya açık internet bağlantısı yok.

• klasik yasakla geç kafası. discordda da aynısı olmuştu. paralı veya sahte yorum yaptıran işletme varsa ona ceza verirsin yaptırım ugularsın. bütün google yorumlarını kapatmak nedir. kurunun yanında yaş da yanacak. ordan çokça faydalanan insanlara yazık. kör topal da olsa işleyen bi sistem vardı.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

tamam kapatalım mı yani komple? bunun çözümü bu mu? avrupada amerikada nasıl ayırıyor sahteyle gerçeği. sahtesi var diye bir şeyin hemen gerçeğini de tamamını da yok mu etmek lazım. devlet neden var sahte yorumları tespit edip ceza vermeyecekse?

sahte içkiden ölen vatandaşlar oldu komple içki satışını yasaklayalım? sahte zeytinyağı satılıyor tonlarca tüm zeytinyağlarını toplatalım satmayalım bundan sonra ülke genelinde zeytin yağı? bunun cidden çözümünün bu olduğunu düşünüyor olamazsınız ya. cidden bu kadar dar zihinli insanlarla aynı ülkeyi hatta aynı gezegeni paylaştığıma inanmak istemiyorum ben şahsen.

• xperince kullanıcısına yanıt

poşete koyduğu elinden bile geçebilir

• Çok yerinde bir karar olmuş hatta nasıl bu kadar yerinde bir karar verdiklerini hayret ettim yorum yapacak insan gerçekten bir müşteri olmalı insanlar iyi yorum için veya kötü yorum için toplu kullanıcı satın alabiliyor

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    tamamen kapatma yok dikkatli okuduysan ceza kesilmiş. doğrulama istemiş. doğrulama gelene kadar durdurulmş tamamen kapatma yok ortada yani.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.