Şimdi Ara

Reklam Problemi Allah Rızası İçin Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ya benim bilgisayarımda oyun oynanmıo muzık dınlenmıo msn de bırısınle konusamıyorum film seyredemıyorum yapamıyorum nedeni ise her 1 dakikada bir zırt pırt reklam cıkması cıkıo kapatıorum cıkıo kapatıorum nereye kadar kapatmasam cogalıolar aynı reklamdan yda farklı reklamdan sureklı cıkıo bilgisayarıma suana kadar butun spy virus programları etc..
    ne varsa yukledım ama olmadı olmadı. lutfen bi çözüm bulun (format imkansız atamam)

ayrıca lutfen arkadaslar

ad-aware se pro
    search&destroy
    spysweeper
    spywareblaster

bu tur programları deneyın demeyın cunku bunlar işe yaramıo...

şimdiden herkese teşekkür ederim ..

// Sinan

• ne zaman dır bu sorunla karşı karşıyasın ve bu sorun için ne gibi çözümler üretmeye çalıştın daha detaylı bilgi verirsen yardım etmeye çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t -- 16 Haziran 2006; 2:56:41 >
  • www.zonelabs.com dan zonealarm internet security yükle otomatik update yapıp temizleyecek makineni. büyük ihtimal bi spam vardır. kolay gelsin.
  • t.t. yaklaşık 2-3 haftadır var. senı msn ıne ekledım ssaana ordan prientscreen alıp yollarım(allpitirelli@hotmail.com)

ne yaptıysam yaptım ama cozemedım hjackstool u yukle dedıler fix yap dediler yaptım olmadı bilg kaspersky var
    spy programlarınım hepsı ile tarttırdım ama olmadı

sureklı cıkıo sureklı engel bıle olamıyorum bazen int baglandıgım anda cıkıo.sürekli spam
    cok saol ılgılendıgın ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muck -- 17 Haziran 2006; 1:46:56 >
  • aynı durumda bi makineyle karşılaşmıştım, ve o tavsiye etmeyin dediğin programları önce update yaptım ve makineyi iyi bi tarattım. daha sonra msconfig e girerek, bilmediğin ne varsa tikini kaldır.

ben bunları yaptım ve o rezil durumdan kurtuldum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizzz84 -- 17 Haziran 2006; 1:57:55 >
  • arkadaşım ie explorer'ı yeniden kurmayı dene.muhtemelen urduğun bi toolbar veya iexplorer eklentisi soruna neden oluyor olabilir.
  • program ekle kaldır menüsüne bir bak derim tanımadığın bir program varsa genellikle 1mb ı geçmez onu sil.Birde ad-aware programını kurup kullan derim.Eğer yine çözülmezse ie. yi sil ve tekrar kur.Ama i.e yerine firefox'u kullan memnun kalırsın
  • Ad-aware kurdum sıldım bıde Codestuffstarter dıye bı programlada baslangıctakı "freewebdownloader.exe" yi sildim oldu cok tekekkur ederım saolun ılgılendıgınız ıcın :)
  • ya arkadaşlar olmadı ya :((

reklam cıkmıo ama sımdıde bılgısayarımı kasıo bı sey ya anlam vermıorum fılm seyrederken sankı bı seyı acmaya calısır gıbı kasıo kare kare oluyo fılm seyrederken bılgıgınız takılıyor ıste

gorev yoneticisinin resmini cektım buraya bı bakın derım ve ayrıca richvideo.exe die bi sey calısyo onu kaldıramıyorum hata verıo.
    ve başka hangılerını kaldırmam gerekıor. ?
    http://img364.imageshack.us/my.php?image=sorun9nt.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.