Şimdi Ara

Reklam vermek (Kız arkadaş için - Sorun Çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şaka bi yana git bi hediye falan al.Sonra git annesinin elini öp.Hiçbir anne kızı seviyorsa böyle bir şeyi geri çevirmez.Ne demiş olursa olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Bende bunu kapatmak için annesiyle tartıştım. Msnde bir gece. Çok içtim. Kavga ettik resmen tehtit ettim. Baya saçmaladım falan.

Yanlış anlamadıysam sen msn de kızın annesiyle tartiştın di mi? Kadının seninle msn de diyaloğa girmesi çok garip bir kere.. İnternette nasıl denk geldiniz merak ettim.. Sen, kızla görüşüyoruz ama annesinin haberi yok diyorsun ama ana-kızın yedikleri içtikleri hiç ayrı gitmemiş.. Öyle ki, sen kızla yazışırken annesi de kızının yanında oturmuş.. Sanırım bu şekilde denk geldiniz internette. Kız da garip, anası da garip..Ayrıca kızla görüştüğünden annesinin haberi olmadığını hiç zannetmiyorum..

Bilboard işi de yanlış. Kızla zaten görüşüyormuşsun, kime ne göstermeye çalışıyorsun ki..Kızla devam edebildiğiniz kadar edin, tıkandığı yerde bırakın gitsin. İkinizin başında da kavak yelleri esiyor nasılolsa..

Evet msnde tartıştık. Nasıl denk geldik zaten msnde ekliydi en baştan bu yana. Normalde yüzyüze de görüşüyorduk, tanışıyorduk annesiyle. Kız arkadaşımla buluşacağımız zaman 1-2 dk kapıda halini hatrını sorar kız arkadaşımla çıkardık dışarı.

Tamamen yanlış senin düşündüğün ve yazdığın öyle bir durum yok yani. Şuanda kesinlikle haberi yok. Annesi kuşadasında ve 2 haftadır yeniden yakın davranıyordu kız arkadaşım bu süreçte yeniden görüştük. Msnden vs silmiştik annesinin zoruyla gerçi yine bir şekilde konuşuyorduk birbirimizi takip ediyorduk, farklı msnlerden falan.

Görüşmek ama annesi yokken görüştük. Annesi varken cesaret edemez maalesef şuanda annesi Kuşadasında seminerde.

Şuanda ayrıyız kızla, beraber değiliz. Ama 2 gündür sürekli mesajlaşıyoruz. Çok büyük kıskançlık mevcut okuldaki kız arkadaşlarım yüzünden olay çıkarttı resmen.

Attığı şu mesaj yeter ya. 2 ay sonra yeniden gözlerime bakarak sevdiğini söylemesi ve bu gece gelen.

Beni düşündüğün her an seni sevdiğimi içinde hissedeceksin. Her zaman kalbimdesin.. (Bu gelen mesajdan sonra bittim resmen)

Ervin forumda en hoşlanmadığım şey yan yatır, montla bilmem nap, ok, F falan yazılan mesajlar. Lütfen.

• Öncelikle annesine kendini affettirmen gerekiyor. 3 panonun 2sini annesi için, birini de babası için kiralamalısın(garanti olsun).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Mart 2008; 3:34:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

şaşkın ördek bak ne yap şimdi garanti veriyorum sana..

kendini sağlam koli bantlarıyla o billboardlardan birine sabahtan arkadaşlarına yapıştırt..ellerinden ve ayaklarından..onlar görür zaten seni.olay tatlıya bağlanır gördüğü anda..bu kadar salak damadı kimse kaçırmak istemez çünkü

hahahaha bu adam öldürüyor beni yaa

• hmm ben bu konuya nasıl cevap yazmamışım ya :)
    sana billboard hakkında bilgi vereyim, mesela city's nişantaşı'nın videolu billboard'u var ya, günlük 10 bin dolar...
  • Ben kendimi nasıl affettirebilirim diye sormadım, bilboardların ücretini ve nerelerden, nasıl kiralandığını öğrenmek istedim. Tabi durum böyle olunca farklı önerileri olan arkadaşlar da oldu.

Daha düzgün ve açıkçası af dilemek için nasıl bir yol izleniyorsa bu konuda daha önce sorun yaşamış ve çözmüş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Şimdiye kadar bu derecede kimseye karşı mahçup olduğumu ve kendimi affettirmek için uğraştığımı hatırlamıyorum...
  • quote:

Veya daha yaratıcı annesine kendimi affettirmem için ne yapabilirim?

quote:

Ben kendimi nasıl affettirebilirim diye sormadım.

• Dave Mustaine bu gecenin uğraşılacak insanım benim sanırım sizin için. Sorun yok sabaha kadar tartışabiliriz. Nasılsa ilk içkimi siz ısmarlayacaksınız bana.

Veya yazıyor bilmem farkında mısınız? Neden başlığı kız arkadaşımın annesine kendimi nasıl affettirebilirim değilde bilboard diye başlayan bir şekilde açmışım? Çünkü onu öğrenmek istediğim için.

Açıkçası size yakıştıramadım, daha yaratıcı bir şeyler bulmanız lazımdı geçmişten falan bakarak benimle ilgili. Bu yaptığınız 2 alıntıyla fazla bir şey olmaz. Daha yaratıcı olalım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

hmm ben bu konuya nasıl cevap yazmamışım ya :)
    sana billboard hakkında bilgi vereyim, mesela city's nişantaşı'nın videolu billboard'u var ya, günlük 10 bin dolar...

10.000$. Okul bittikten sonra sanırım 1.5 sene yemeden içmeden çalışırsam 1 günlüğüne orayı kiralayabilirim.
  • sen o kızı unut arkadas,, bugun affeder ama uzun süreli bir ilişki düşünüyorsan bu olay herzaman patlak verir

bundan sonra daha dikkatli olursun pahalı ama büyük tecrübe olsun sana
  • Bugün itibariyle kız arkadaşım annesiyle konuştu ve annesi eskisi kadar benimle samimi olmayacağını hiçbir şeye karışmayacağını vs söylemiş. Kararın neyse ona göre hareket et demiş.

Veeee bugün itibariyle yeniden beraberiz.
  • :=)
  • Reklam panosunun üstüne sprey boya ile yaz
  • montla zıç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrlocker

montla zıç..

Şu salakça espriyi yapmaktan hala zevk alan yaş grubu var mı merak ediyordum.

Sağol bunu gösterdiğin için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.